Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Εγώ ειμαιν30 κορίτσια και μόλις ειδα καφεροζ οπότε δεν με βλέπω και σωστά το πρόβλεψα αυτό το μήνα. Δεν πειράζει...δεν θα στεμαχωρηθω. 

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που μας ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα....ελπίζω και εμείς οι υπόλοιπες να κάνουμε σύντομα το ίδιο. 

Τώρα γύρισα από διακοπές και βλέπω ότι το ενδιαφέρον στο φόρουμ καλά κρατεί. 

40 ημέρα κύκλου και αύριο ξεκινάω πριμολούτ...αν και εδώ και 10 ημέρες έχω πρύξιμο στο στήθος, πονάκια (σαν μικρούς σφάκτες) χαμηλά κάτω από την κοιλιά. 

Δεν θέλω να κάνω όνειρα κάθε φορά για αυτό κρατιέμαι!

Δημοσίευση

Γεια σου Κελλυ.. Μακαρι να κρατησει αυτο το φορουμ γτ αλλα μου εμπαινα καμια ανταποκριση πλεον.. 

Δημοσίευση

*που. Αμαν αυτα τα αφης.. Επισης, να σου ευχηθω καλα αποτελεσματα, μακαρι να πετυχε ο στοχος αυτο το μηνα..

Δημοσίευση

Ναι και δεν σ απαντανε όμορφα όλες...ργβ δεν ξαναμπηκα...

Εμενα μου τη δινει που αμα δεν προκειται για το δικο τους προβλημα δε ασχολειται κανεις μαζι σου..

Δημοσίευση

Για σου Μαριάννα...

Στο χέρι μας είναι να το κρατήσουμε...γιατί εγώ το έχω πραγματικά ανάγκη. Βλέπετε είναι αλλιώς να μοιράζεσαι αυτή την εμπειρία με ανθρώπους που είναι στην ίδια φάση με σένα και σε καταλαβαίνουν 100%.

Ελλισάκι & Μαριάννα σε τι φάση βρίσκεστε εσείς?

Δημοσίευση

Άστατο πολύ....

Αν έχω ωορρηξία από 30-42 ημέρες, αν δεν έχω άστα...50 έχει φτάσει!

Δημοσίευση

Το ξερα οτι θα με γραψετε Μαριανα.. Χαχα.. Δεν ηταν ορθογραφικο. Ειμαι σκετο Μαριανα, επομενως κ με 1 Ν. Εγω ειμαι στη φαση που μπηκα σε εντατικη προσπαθεια αυτο το μηνα(πριν ηταν φλου) κ αν δω οτι σε 3-4 μηνες Δεν, θα αρχισω να το ψαχνω, γτ τυχαια βρηκα ανεβασμενη προλακτινη και θορυβηθηκα.. 

Δημοσίευση

Άστατο πολύ....

Αν έχω ωορρηξία από 30-42 ημέρες, αν δεν έχω άστα...50 έχει φτάσει!

οοοο δυσκολο.. Φαντασου οταν ημουν πιο μικρη γκρινιαζα κ ελεγα τυχερες αυτες που τους ερχετε καθε 2-3 μηνες.. Τωρα αναθεωρω.. 

Δημοσίευση

Με τον γιατρό σου μίλησες? Τι σου είπε?

Εμείς τον Απρίλιο ξεκινήσαμε, απλά με τον κύκλο μου είναι κάπως περίεργα. Ο γιατρός μου είναι πολύ θετικός και πιστεύει ότι στο εξάμηνο μέσα θα έχουμε ευχάριστα.

Δημοσίευση

Στο ευχομαι ολοψυχα.. Να περνουμε σειρα μια μια. Δε εχω γιατρο. Για αυτο ειπα 3-4 μηνες εντατικα κ τοτε να το ψαξω. Αλλα δεν ηταν κ πολλη υψηλη οποτε παιζει κ λογω αγχους ή εντονης επιθυμιας.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμενα μου τη δινει που αμα δεν προκειται για το δικο τους προβλημα δε ασχολειται κανεις μαζι σου..

έχεις δίκιο σε αυτο..!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κέλλυ εσυ καλα ειναι 40 εγω που είχα κύκλο κάποτε κάθε 90 μέρες..?? μετα οταν ερχόταν κάθε 57 και τώρα δεν εχω ιδέα..!! Ποσό σε καταλαβενω με τον κύκλο 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.