Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Εγώ κοπέλα μου ήμουν 20μοναδες πάνω από το όριο. Και μ έδωσε χάπια ή ορμόνη αυτή δεν σ κάνει ωορηξια και χαλάει τον κύκλο εγώ είχα καθυστέρηση και το κατάλαβα και μ έβαλε να κάνω εξετάσεις. 

Δημοσίευση

Εγω ειχα 25,5 με ανωτατο οριο 23,5.. Λες να δημιοργει τοσο προβλημα αυτη η μικρη διαφορα;; Λες να παω να το ψαξω;;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

εγω προσπαθω εδω και 11 μηνες σεχδον αλλα τιποτα ακομη..!!

Δημοσίευση

Κοιτά δεν είμαι γιατρός για να σου πάνω στο θέμα σου αλλά εμενα ήταν πολύ. Και γι αυτό μου έδωσε αγωγή και είμαστε σε επικοινωνία σε κάθε μ κύκλο. Ο γιατρός σου τι σου είπε. Μηοως έχεις άγχος εμενα από αυτό δημιουργήθηκε. Ναι κι όμως...

Δημοσίευση

Αγχος;;; Παρανοικη ειμαι, οχι απλα αγχωδης.. Καθε μηνα ειμαι εγκυος εγω, εδω ειχα φτασει κ μια φορα σε σημειο να νομιζω οτι ειμαι με επαφη μετα απο περιοδο.. Τραγικη...

Δημοσίευση

Που μένεις; Αν θες σου σύστηνω τον γιατρό μου με παίρνει τηλ κάθε μήνα να δει πως είμαι. Φαντασου. Χαλάρωσε αν και είναι δύσκολο και όταν αδιαθετησεις επανέλαβε μια προλακτίνη την τρίτη μέρα περιόδου να δεις πως ειναι. Και μετά πήγαινε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό και ηρέμησε κ θα έρθει. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

το εχω ψαξει και μου βρηκαν λιγο θυροειδη αυξημενο αλλα ειμουν μεσα στα ορια εδω και 3 μηνες περιπου ειμαι με φαρμακευτικη αγογη. και ηρθε στισ τιμεσ που θελουμε αλλα ακομη τιποτα.! Ελλισακι πιον εχεις?

Δημοσίευση

Μενω Δραμα.. Μαλλον δεν ειμαστε κοντα.. Νομιζω οτι ειναι τοσο μικρη η ανοδος που οφειλεται καθαρα στο αγχος.. Θα προσπαθησω να ηρεμησω.. Αλλα πως;; Καθε μηνα αυτο λεω και μολις εχω επαφη αρχιζω να ψαχνω πιθανοτητες κ συμπτωματα..

Δημοσίευση

Μπασουκος Αντώνης λέγεται και είναι Καλύβια αττικής. Κάνω λίγο διαδρομή αλλά νιώθω πολύ άνετα μαζί του...

Δημοσίευση

Οχι ασχολησου με κάτι άλλο και ηρέμησε κάνε επαφές για σένα και τον άντρα σου και όλα θα γίνουν. Είναι νωρίς να αγχωνομαστε. Δεν ξέρω ποσό χρόνων είσαι αλλά θα έρθει όταν δεν το περιμένεις έτσι λένε και έτσι πιστεύω είναι. Εγώ πλέον αδιαφορώ οπότε θέλει ας έρθει...

Δημοσίευση

Χαχα, εγω σιγουρα δε μπορω να κανω αυτη τη διαδρομη.. 800 χλμ καθε μηνα δε με παιρνει.. Χαχα.. Μου χουν πει καποιους καλους εδω.. Να παω σε γυναικα ή αντρα;; Τι λετε;; Εχω ακουσει οτι οι γυναικες δε σου δινουν και πολυ σημασια γτ τα βλεπουν ολα ευκολα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

α ωραια η δραμα..!! ελλισακι ο γιατρο σου ειναι κοντα σε εμας απο οσο καταλαβα.! Revlator μην αγχονεσε εγω παντοσ επιλεξα αντρα δεν εμπιστευωμαι και τοσο τησ γιναικες..!! οπως εσυ νιωθεις ανετα τοσο καιρο σε τι πιγενεσ οταν πιγενεσ σε γινναικα η σε αντρα??

Δημοσίευση

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι;; Ντρεπομαι που θα το πω αλλα ετσι ειναι.. Οταν το αφηνω στην τυχη του, σπανια εχω ορεξη... ? και διαβασα οτι η προλακτινη μειωνει την λιμπιντο.. 

Δημοσίευση

Σε γυναικες πηγαινα, αλλα τελευταια πηγα νοσοκομειο κ ηταν αντρας.. Ενιωσα πιο ευχαριστημενη..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ωραια σαν και εμενα και εγω ντραιπομουν που εγω ειμαι παρα πολυ ντοπαλι..!!! αμα ενιωσες πιο ανετα σε αντρα πιγενε σε αντρα

Δημοσίευση

Αα κ ειμαι 25 κ ο αντρας μ 30.. Τα κλεινει 15/9 κ θα ταν τελειο ενα τετοιο δωρο.. Αμ δε ομως..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.