Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Πέμπτος εντάξει άμα ειςαι κάτω απο 35 δεν ειναι πολυ αλλα καταλαβαινω όσο κ να ειναι ένα ψιλό άγχος παντα υπάρχει 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ειναι νωρις ακομη μην σε αγχονει δλδ εγω που προσπαθω 10 μηνεσ και 3 μερεσ τι να πω..!! εμενα δεν μου ειπε τιποτα τετιο για εξετασει..!! μην αγχονεσε θα ερθει και συντομα ολα καλα θα πανε..!!!! θα δεισ.....!!

Δημοσίευση

ισως μου το ειπε επειδη ειμαι 37, αλλα θα το προσπαθησω μεχρι τα χριστουγεννα και μετα θα παω

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

α ενταξη.!! δεν το ηξερα..!! μην σε ανυσιχει θα ερθει

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε ?!πως τα περνάτε ?!didaki μου δεν ξέρεις πόσο χάρηκα τώρα που διάβασα τα καλά νέα!!! Με το καλο σου εύχομαι!! 

Εγώ έπαθα ουρολημωξη και σήμερα πήγα και μου έδωσε ο γιατρός αντιβίωση. Αλλά επειδή περιμένω περίοδο την Κυριακή (ας ελπίσουμε ότι δεν θα έρθει),  λέω να μη την ξεκινήσω ακόμα. Αν δεν έρθει την Κυριακή θα κάνω ενα τεστ και αν βγει αρνητικό τότε θα την πάρω. Νίκη πως τα πέρασες ?!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημερα..!! Καλα τα περάσαμε..!!! Προσέξετο αυτο με την ουρολοίμωξη...!!!! 

Δημοσίευση

Γεια σου !!! Ωχ ουρολοιμωξη σε καταλαβαινω έχω πάθει παρε πολλες φορές κ δεν υπάρχει . Σε ευχαριστω κοριτσακι μακαρι αυτή η εγκυμοσυνη να τα καταφέρει . Σου. Εύχομαι κ σε σένα συντομααααααα 'nγραφε μας τα νεα σου

Δημοσίευση

Κοριτσια εχω περασει ουρολοιμοξη........ειναι αστααα.......μερουλα συμφωνω μην παρεις αντιβιωση ακομα...................αν αντεχεις βεβαια!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου...ρωταω για να ξερω......αλλα εχω πολυ ανχος με αυτα τα τεστ καθε δυο μερες κανω και βγενει αρνητικο ειναι αυτα που δειχνουν πεντε μερες μετα την συληψη..και εχω ανχωθειαν ημουν εγκυος θα εδειχνε εστο και λιγο....τη να κανω;;;;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημερα ποτε περιμένεις περίοδο..?? μην σε αγχονει..

Δημοσίευση

Τριαντάφυλλο θα σου πρότεινα να μην κανεις αυτά τα τεστ κ μάλιστα καθε δυο μερες . Ειλικρινά δεν σου προσφέρει τιποτα μόνο άγχος . Κάλο ειναι να περιμένεις μέχρι τηβ περιοδο σου . Για να μετρηθεί η ορμόνη στο τεστ πρεπει να γίνει και εμφύτευση κ να αυξηθεί κ η ορμόνη . Οπότε δεν εχει πολυ νόημα . Επιπλέον μόνο αν πας ρις απο κάποιο νόσημα θα βοηθούσε να το ξέρεις τοσοοοοο νωρίς . 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσακια μου...διδακι είδες που όλα πάνε καλά απλά να σκέφτεσαι θετικά..!! Εγώ πάλι κορίτσια μ αυτό τον μήνα την Δευτέρα τον επισκέφτηκα τον γιατρούλι μου όλα μια χαρά και μου έκανε ένεση prengyl για να σπάσουν τα ωάρια. δεν ξέρω αν έπρεπε να μπω στην διαδικασία αυτη αλλά πλεον παραιτούμε...διοτι με πρόγραμμα δεν μας βγαίνει με τον αντρα μου οι επαφές. Πιστεύω πως ούτε αυτο το μήνα έχουμε καταφέρει κάτι αλλά δεν πειράζει δεν θα σκάσω...!! Μου σταμάτησε το χάπι dostinex για την προλακτίνη μου και τον επόμενο μήνα μολις αδιαθετήσω θα κάνω εξέταση αίματος να δούμε που βρίσκεται...?!!! Με κουράσανε ήδη αυτες όλες οι καταστάσεις,....ας έρθει όποτε θέλει ο θεός...δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλο!!! 

Συγνώμη που σας ζάλισα !!!! Σκέφτομαι να το πω και του άντρα μ οτι δεν θέλω να προσπαθώ εντατικά γιατι δεν μας βγαίνει αλλά ετσι κ αλλιως θα φύγει για 2 εβδομαδες με την δουλεια οπότε...!!! 

Δημοσίευση

Αχ ellisaki ποτε δεν ξέρεις μην απογοητεύεσαι έτσι αλλα καταλαβαινω πως το λες ?? ρε σύ ποσο καιρό προσπαθείτε έχετε κάποιο διαπιστωμένο πρόβλημα ??

Δημοσίευση

Τριαντάφυλλο  δεν μπορεί να δείξει 8 μερες πριν δεν γίνεται  . Dέν εχει γίνει κάν εμφύτευση .

Δημοσίευση

Aπο τον Φεβρουάριο αλλα οχι τοσο εντατικά.. εγω ειχα ανεβασμενη προλακτινη και ηταν απο το αγχος..και γι αυτο πηρα την αγωγη και επισης γι αυτο μ κανει τις ενεσεις γιατι δεν ειχα ωορηξια λογω τις προλακτινης...αλλά είναι λίγο ψυχοφθόρω...θέλει ο γιατρος να κανω αλλες δυο ενέσεις και να κανει ο αντρας μ σπερματογράφημα γιατι λεει μην παιδευομαι εγω και είναι τιποτα αλλο..προλιπτικά βεβαια...δεν ξέρω σκεφτομαι ίσως το έχω κάνει μεγάλο θέμα και πρέπει απλα να το αφήσω για λιγους μήνες..

Δημοσίευση

Ας κάνει κ ο άντρας σου ρε σύ όντως. Εγω στη θέση ΔΟΥ θα εκανα τις εμεσουλες αλλα πιο χαλαρά . Τι σου λέω τωρα ε??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.