Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

κορίτσια λίγο υπομονή ακόμη κούκλες μου και ολα θα γίνουν.η έτσι η αλλιώς θα γίνουν. μην απελπίζεσαι νικη εμμανουελα. κοιτα μπροστά κ οταν εμεις θα χαρούμε θα ειμαστε αληθινά ευτυχισμένες. φιλάκια καληνυχτες

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια όλες μας χαιρόμαστε για καθε εγκυμοσύνη που μαθαίνουμε απλα με επιασε το παράπονο εγω 11 μηνες και εκείνη ενα μηνα και τα κατάφεραν..? Μα πως. Αυτο με έπιασε.. αλλα δεν πειράζει γινωμε θεια για 15 φορά....!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια !! Νομίζω οτι έχω ένα ξαφνικό νέο ! Εδω και 7 μερες ειχα καφε υγρα τα οποία απο χθες σταμάτησαν . Λέω πουθενά περιοδος τελικα κ έτσι παρατήρησα οτι ειχα εδω και 2-3 βραδιά συχνοουρια . Και ναι τελικα ειμαι εγκυοσσσσσσσσσς

Δημοσίευση

Το πρόβλημα ειναι οτι ειχα καφε υγρα κ αυτό δεν το βλέπω θετικο κ οτι ειμαι αμοργο κ που να εμπιστεύτηκε να κάνω χοριακη !!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μπράβοοοοοοοοοο...............!!!!!! Αυτα ειναι τελεία νέα..........!!!! Χάρηκα παρα πολύ.......!!

Δημοσίευση

Πριν λιγο εκανα το τεστ θα τον παρω σε καμία ωρα μην ειναι πολυ πρωι ειναι Αύγουστος ξέρω εγω

Δημοσίευση

Εντωμεταξύ να σας πω οτι καθυστερηση δεν έχω ακομα σε 2 μερες ήταν κανονικά νωρίτερα το ειδα κ οτι κορίτσια τελικα άμα δεν έρθει κανονικά η περιοδος μην χάνετε τις ελπίδες !!! Εγω έκλαιγα τόσες μερες οτι μου ηρθε !!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Το ξερω διδακι και εγω εχω κλάψει τοσες φορές που έρχεται η περίοδος μου μια φορά χαρικα και ηρθε η ριμαδα

Δημοσίευση

Ουφ ούτε αυτή τη φορα θα τα καταφέρω ξεκίνησε παλι λιγο αιμα κ ο γιατρος μου έβαλε να παρω προγεστερονη . Δεν μου δίνω πολλες ελπίδες !!!

Δημοσίευση

μπράβοοοοοοο! μακάρι να τα καταφέρεις!!!! Μακάρι!     Εμείς ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας. Θα γυρίσουμε το Σεπτέμβρη. Οπότε κορίτσια τα λέμε......καλές διακοπές σε όσες φεύγουν κ υπομονή και κουράγιο σε όσες επέστρεψαν ή μένουν! φιλάκιαα

Δημοσίευση

θα τα καταφέρεις να είσαι σίγουρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμεις αυριο φεύγουμε.. εγω θα μπενω απο το κινητό..! Ποτε φεύγετε εσεις..?

Δημοσίευση

Κορίτσια και γω το σκέφτομαι να την πω την αμαρτία μου....

Αλλα νομίζω οτι είναι πιο πολυ παράπονο.... Και τελείως φυσιολογικό κατά τη γνώμη μου....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αρα δεν ειμαι η μονη... εμενα με έπιασε το παράπονο.. αλα δεν πειράζει.. Μπορεί να μην εχω καταφέρει να μείνω έγκυος. Αλλα καταφερα απο το σοϊ μου να εχω 15 ανίψια..!! Χαζό θεια ειμαι...!!

Δημοσίευση

Χαχα χα με έκανες κ γέλασα βρε νίκη !! Κορίτσια μου ευχαριστω παρακαλώ να ειναι καλα όλα αλλα μέσα μου ψιλό ξέρω την αλήθεια . Με τα χάπια έχω λιγα καφε τωρα αλλ τα έζησα κ στην πρωτη εγκυμοσυνγ κ ειδα που κατέληξε !! Τα νεύρα μου ειναι κ στο νησί κ δεν εχει πουθενά να κανεις μια χοριακγ !!! Απίστευτο . Τεσπα σε 3 μερες γυρνάω

Δημοσίευση

Νίκη άκου δεν θα το βάλουμε κάτω !!! Βάζω κ εμενα μέσα γιατι την βλέπω την κατάληξη μόνο ένα θαύμα με σώζει . Ειναι επώδυνο ριναι χάλια αλλα θα τα καταφέρουμε

Δημοσίευση

Νίκη άκου δεν θα το βάλουμε κάτω !!! Βάζω κ εμενα μέσα γιατι την βλέπω την κατάληξη μόνο ένα θαύμα με σώζει . Ειναι επώδυνο ριναι χάλια αλλα θα τα καταφέρουμε

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Πιγενε αυριο το πρωΐ σε ενα εκκλησάκι άναψε μια λαμπάδα και παρακάλεσε να πανε Όλα καλα... εγω ξερω οτι ειναι ολλα καλα θα εχεις σε λικο καιρο αγκαλίτσα το παιδακι σου..!!!

Δημοσίευση

Αχ νίκη μου αυτό λέγαμε σήμερα ! Θα παω οπωσδήποτε αυριο !!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και εμεις δεν εχουμε αφήσει εκκλησία για εκκλησία.....!! Και το πρωΐ οπου θα παμε σε εκκλησια θα πιγενω σε όλες θα πάω... τοσο παρακάλια δεν εχω κάνει ποτέ μου.. ενα θαύμα θέλω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.