Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

ειμαστε πολυ χαρουμενοι γιατι δε το περιμενα κιολας , εχω εντονες ναυτιες κ νιωθω λιγο περιεργα αλλα παντα πολυ χαρουμενη ανυπομονω!!!

Δημοσίευση

αλλα κ ναυτια που εχω κ σερνομαι λεω αυτο σημαινει πως ειναι καλα το παιδακι μου κ μεγαλωνει :)

Δημοσίευση

Μακαρι βρε νορα , αλλα σε οτι αφορά εμενα έχω αρκετό άγχος η αλήθεια ειναι κ ένα φόβο μην ξανασυμβεί οτι πέρασα . Τεσπα ....

Δημοσίευση

εχετε απολυτο δικιο ....αλλα κ εγω εμεινα εγκυος οταν ειπα δε πειραζει αστο τωρα θα προσπαθησουμε στις διακοπες...

απο την αλλη καταλαβαινω ενα αγχος ολα δεν ειμαι εγγυος να μεινω εγγυος , εμεινα εγγυος αχ να πανε ολα καλα , να γεννησεις μετα αχ το παιδακι μου να ειναι καλα ...μαλλον ολη η ζωη εχει εννοιες κ αγχος ισως λοιπον πρεπει να αλλαξουμε σταση ζωης ...(δε λεω πως εγω μπορω να το κανω ας προσπαθησουμε ομως :)  )

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ελα ντε που πουλάνε?? Εμεισ το εχουμε ξεχάσει εμεις ειπαμε να ηρεμήσουμε λιγο και να το ξεχασουμε που θα παει θα ερθει το να κανουμε

Δημοσίευση

Ακριβώς κορίτσια κ άντε ηρεμία λίγες μερες μετα σε ξαναπαίρνει απο κάτω κ άγχος κ δώσε του παλι

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Didaki αν εχεις το καθημερινό ανρε ποτε θα κανετε ενα παιδακι και ξανα και ξανα σε πιανει το άγχος.

Δημοσίευση

Οχι ρε σύ δεν ειναι καθημερινό άγχος άλλωστε άλλωστε φεύγει κ άλλωστε θυμάμαι τι μου συνέβεο κ πέφτω μωρε αυτό .

Δημοσίευση

Νόρα μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!

Είδατε μωρέ κορίτσια....Έτσι μια μια θα μείνουμε όλες!

Ελπίζω Νόρα να είσαι γουρλού για όλες!!!

Δημοσίευση

συγχαρητήρια!!! κορίτσια όλες προς τον δρόμο που χαραξε η Νορα τραβάμε! μονο ηρεμία κ ξεγνοιασιά χρειάζεται!!! μπράβο. ολα καλά θα πάνε! να εισαι ηρεμη κ ευτυχισμένη.

Δημοσίευση

Νορα μου συγχαρητήρια!!!ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πανε ολα καλα!!οσο για το άγχος αστα να πανε!ειναι πολλές οι άτιμες οι εξετάσεις!εγω εχω ραντεβού για αυχενική την άλλη εβδομάδα κ τρέμει η καρδιά μου!

Πίστη κορίτσια!

Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα μου ήρθε σήμερα... Άργησε μια μέρα ίσα ίσα να μου δώσει ελπίδες...

:-( :-(

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια και καλή επιτυχία εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι με φουσκωμένες κοιλιτσες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.