Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Και εγω το χω πάθει αρκετές φορές είτε λόγω ωορηξιας είτε λογω ζέστης . Δεν ειναι ανησυχητικό το έχω συζητήσει με το γιατρο

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και από μένα! Εμείς προσπαθούμε 3 μήνες τώρα αλλά τπτ........:( αυτόν το μήνα προσπαθήσαμε ξανά και περιμένω περίοδο σε 2 μέρες! Φυσικά ξέρω ότι πάλι δεν είμαι γιατί εχω συμπτώματα περιόδου κλαδικά! :(

Δημοσίευση

Καλημέρα !! Σου εύχομαι τα καλυτερα !!! Δεν χρειάζεται να υπάρχουν παντα πρωιμα συμπτωματα .

Δημοσίευση

καλημερα τα συπτωματα περιοδου Γωγουλι με τα συπτωματα εγκυμοσυνης ειναι τα ιδια οποτε εχε υπομονη κ πιστη :)

Δημοσίευση

Καλημέρες didaki και Nora!!! Ναι το εχω ακούσει αυτό ότι είναι τα ίδια!!! Αυτή τη φορά μόνο νιώθω το στήθος μου εκτός από πρησμένο και πόνο, νιώθω να με καίει! Τώρα μπορεί να είναι και λόγο ζέστης! Κατα τα αλλά όλα ίδια! Δεν νομίζω πάλι θα έρθει αυτή η περίοδος αύριο μεθαύριο! :(

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπέρα!πρώτη φορά γραφω..είμαι 37 και προσπαθω για παιδακι 4 μηνες.Ειναι καμια κοντα μου ηλικιακα?Ποσο καιρο πρεπει να προσπαθησω χωρις να αγχωθώ? μηπως πρεπει να κανω εξετασεις?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Eleni εγω δεν ειμαι κοντά στιν ηλικία σου αλλά θα ήταν καλο να κανεις εξετάσεις και να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου. Αλλά αν δεν θες ακόμη θα ήταν καλο μετα απο τους 6 μήνες προσπαθειών να πας..!

Δημοσίευση

Γεια σου Ελένη , ούτε εγω ειμαι κοντά 29 ειμαι αλλα σύμφωνα με τους γιατρούς μετα τα 35 αν δεν έχεις συλλάβει μέσα σε ένα εξάμηνο καλο ειναι να επισκεφτεις το γιατρο σου . Αυτό δεν σημαίνει πτι έχεις πρόβλημα προληπτικά γίνεται .

Δημοσίευση

Οπότε χωρις άγχος συνέχισε τις προσπάθειες 2-3 μήνες ακομα κ αν δεν μετα ξεκινάς εξετασεις . Πολυ πιθανό μέσα στο εξάμηνο εφτάμηνο να πιάσεις .

Δημοσίευση

ωραια, σας ευχαριστώ όλες! έκλεισα ραντεβού τη Δευτέρα με εναν καινουριο γιατρο γιατι εχω μετακομισει και πρεπει να αλλαξω, επομενως θα το συζητησω μαζι του για να μου πει πιο συγκεκριμενα.

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρες και από μένα!!!!! Όχι μόνο μου ήρθε περίοδος αλλά ήρθε και με ποσότητα!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα !!!! Ελένη μια χαρα καλα έκανες θα νιώσεις καλυτερα να στα πει κ π γιατρος . Γωγω ο Αύγουστος εινα μπροστά σου ..........

Δημοσίευση

Μακάρι!!! Ελπίζω αυτή την φορά πως θα γίνει γιατί μετά θα αρχίσει η απογοήτευση!!!! :(

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπέρα κορίτσια καλα didaki με το κινητό γράφεις...?? Gwgouli μην απελπίζεσαι..!!!!

Δημοσίευση

Ελπίζω γενικως νικουλα !! Κοιτά τωρα ειμαι στις γονιμες κ βλέπουμε .....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ante me to kalo kopela mou...!!! emena alaxe h periodos kai twra den mpwrw na upologiso tis gonimes hmeres

Δημοσίευση

Ωχχχ και εμενα ψιλό χάλια ειναι αλλα χρησιμοποίησα τεστ ωορηξιας

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μην απογοητευεσαι..!! μην το σκευτεσε κανε διακοπουλεσ και οταν ειναι να ερθει θα ερθει..!!

καλημερα κοριτσιααα

Δημοσίευση

Γεια σας καλημέρα ! Ναι βρε γωγουλα ελπίδες για τον Αύγουστο κορίτσια !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.