Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Κλείστε απλά τις τηλεοράσης κορίτσια !!! Οτι είναι να γίνει θα γίνει!!!!

Εγώ περιμένω μετα τις 11 απλά περάσανε ήδη 12 μέρες απο την ενεση και μου ειχε πει οτι μπορουμε να ξέρουμε νωρίτερα δεν ξέρω τι να κάνω λέω να περιμένω..οτι εχει γινει εγινε τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι..!!! 

Εσείς τι λέτε?

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Ναι καλύτερα να περιμένεις για να μην εχεις αμφιβολίες..κ εγω προσπαθώ να μην σκέφτομαι κ τα πολιτικά!εχω ήδη πολυ άγχος για αυτη την εγκυμοσύνη που μου αρκεί!

Δημοσίευση

θα περιμένω κορίτσια μου δεν βιάζομαι όπως λέει και μια φίλη αν είναι νινακι εκει θα είναι δεν φεύγει!!! Γιατί να αγχωνόμαστε και να στεναχωριόμαστε ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια μιλισα με τον γιατρο μου και μου είπε να περιμενω αν θα ερθη η περιοδος και αν δεν ερθει να ξανακανω τεστ

Δημοσίευση

ρε κοριτσια ωραια τα λεμε...!!

Με έχει πεθάνει η μέση μ δύο εβδομάδες τώρα το στήθος πρισμένο και σημερα εχω τρομερους πονοκεφάλους προσπαθώ να χαλαρώσω για να αποφύγω το ντεπον.

Με τον γιατρό μ δεν εχω ξαναμιλήσει απο δευτερα π του είπα για τα δέκατα !!!

Και εχω ακομα 4μέρες.!!

Θέλω να πιστεύω οτι ειμαι αλλά απο την άλλη εχω αμφιβολίες!! Με καταλαβαίνει καμια σας? 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγω μπορώ να σε καταλάβω.... μακαρι κοπελα μου να εισαι...

Δημοσίευση

Όλες μπορουμε να σε καταλάβουμε κάθε μήνα τα ίδια παίρναμε δυστυχώς . Ενθαρρυντικά τα συμπτωματα πάντως . Νίκη δεν σου ηρθε τελικα ? μίλησες με το γιατρο ??

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια τι κανετε ? εμενα μου ηρθε σήμερα εντάξει η αλήθεια ειναι οτι δεν προσπαθήσαμε αυτό το μήνα οπότε δεν απογοητεύτηκα κ αλλο θετικο ειναι οτι για πρωτη φορα μετα την αποξεση μου ηρθε στην ωρα της . Τουλάχιστον ο οργανισμός μου το παλεύει ... Νικουλα εσυ ?? Ellisaki ; Nora ;

Δημοσίευση

Mammy 88 πως παει η εγκυμοσυνη σου ? ελπίζω μέσα απο την καρδια μου όλα καλα . Πόσες βδομάδες ειςαι τωρα ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλημερα εμενα δεν εχει φανει ακομη.. δεν πειραζει τον αλον μηνα Didaki

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μαλλον λεω να το κανω τελος του μηνος γιατι ο αυγουστοσ ειναι μακρια ακομη. εντομεταξη εχω παρατιρισει οτι μου εκει κοπει και η ορεξη για φαγιτο εχθεσ με το ζωρι εφαγα ενα καλαμακι.! και ουτε να μιρισω φαγιτο δεν θελω

Δημοσίευση

Didaki μου δόξα το θεό μεχρι τωρα ολα καλα!ειμαι 10 εβδομάδων..πιστεύω πως θα πανε ολα καλα αλλα πολυ άγχος βρε κορίτσια!αυτη η απόξεση έκανε ζημιά στην ψυχολογία μου!

Δημοσίευση

Βρε νίκη μου γιατι δεν κανεις μια χοριακη σε λίγες μερες να εισαι κ σίγουρη;

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια κ καλη εβδομάδα , συμφωνώ με την mammy Νίκη μου κάνε ένα τεστάκι μην περιμένεις τοσο πολύ .Εγώ αύριο περιμένω να αδιαθετησω , δε πιστευω να είμαι έγγυος γιατι γενικα ηταν δύσκολος μήνας ....δε πειράζει υπομονή

Δημοσίευση

εγω κοριτσάκι μ αδιαθέτησα 3μέρες νωρίτερα ο γιατρός είπε να κάνουμε πάλι ελεγχο για την γονιμη και να το βοηθήσουμε αλλά δεν θέλω θα φύγουμε την κυριακή για διακοπές στο εξοχικό μας και δεν θέλω τέτοιες εννοιες ας το πάμε χαλαρά για ενα μήνα και οτι είναι να γίνει θα γίνει...δεν μπορώ ασχολούμε 6 μηνες και ήδη μ δημιουργώ θέμα που αγχωνομαι για το ποτε θα έρθει!!! 

Νίκη μου κάνε ενα τεστάκι αν εχουν περάσει 10μερες καθυστέρησεις θα δείξει κουκλίτσα μου μην αγχώνεσαι και δεν ερχεται απο αυτο το λογο!!! Μακάρι να έχεις το αποτέλεσμα που θες!!! 

Κοριτσακια ηρεμα και με χαμόγελο όλα θα πάνε καλα.!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν ξερω λεω να το αφισω μια εβδομάδα ακόμη όπως μου ηπε ο γιατρός να δούμε αν δεν έρθει θα παω απο το ιατρείο του να δούμε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.