Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

με τόσο άγχος που έχουμε απο μόνες μας , συν τα εξωτερικά (κοινωνικοπολιτικες συνθήκες)..εμείς έχουμε κ ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας στην οικογένεια πως να χαλαρώσουμε κ να έρθει ένα μωράκι ..????Τελος πάντων ας μη γκρινιάζω Δευτεριάτικα θα πώ κ εγώ όλα καλά και να είμαστε αισιόδοξες :) :)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Υ Π Ο Μ  Ο Ν Η ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΑ....?

Δημοσίευση

Καλα εσείς ?? με όλα αυτά μου πέρασε απο το μυαλό να καθυστέρισω τις προσπάθειες αλλα μετα άλλαξα γνώμη . Εσάς σας πέρασε απο το μυαλό ??

Δημοσίευση

όχι ίσα ισα το αντίθετο ,μια εγκυμοσύνη μέσα σε ένα τόσο βεβαρημένο κλίμα θα μας έφτιαχνε την διαθεση ..ίσως είναι εγωιστικό αυτο που λέω γιατι σίγουρα πρεπει να σκεφτούμε κ σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδια μας .Αλλα πρέπει να πιστευουμε στους εαυτούς μας ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό .

Όντως είναι πολύ δυσκολα τα πράγματα κ προσωπική μου άποψη ότι θα γίνουν πολύ δυσκολότερα .

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμας μας περναει συνέχεια αλλα εμεις κανουμε ελεύθερες επαφές

Δημοσίευση

είδα στον υπνο μου οτι ειχα λιγο φουσκωμενη κοιλιτσα κ λεω αχ παχυνα κ σκεφτομουν λες να ειμαι εγγυος μπα οχι σιγα μην ειμαι απλα παχυνα λεω !!!κ στον υπνο μου τετοια βλεπω χαχα καλο σαβ/κο !

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια μόλις ανακαλιψα οτι δεν εχει.ερθει η.περιοδος που ηταν να ερθει κανονικά πριν δυο μερες.

Δημοσίευση

καλησπέρα έιμαι νέα στο φόρουμ...γενικά δεν προσπαθούμε πολύ καιρό για παιδάκι περίπου 6μηνες...και ανακαλύψαμε μετά απο εξετασεις ορμονολογικές οτι είχα ανεβασμένη προλακτίνη και ως συνέπεια ήταν να μην εχω γόνιμες και να εμποδίζεται η γονιμοποίηση.!! 

Παίρνω πλέον αγωγή (dostinex) και πήγα στον γιατρό μ την περασμένη πέμτπη 25.06 και ήταν η κατάλληλη μέρα το ωάριο ήταν έτοιμο να σπάσει και μου έκανε ένεση 5000μονάδων για να απελευθερωθούν πιο γρήγορα. 

Τώρα δεν ξέρω αν είναι νωρίς αλλά εχω τις τελευταίες μέρες πόνο στην μέση κοπωση με το παραμικρό,λίγη ζάλη και εχω μερικους πόνους στο στήθος ! σήμερα πάλι εχω μικρά τσιμπήματα χαμηλά..!! 

Δεν θέλω να ξανακαλέσω τον γιατρό μ μου είπε μονο ξεκούραση...!!

τι λέτε κορίτσια μ απο την πείρα σα;?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλος ήρθες στην παρέα μας με το καλό. Δυστυχώς εγω δεν.ξερω απο αυτα δλδ με τις ένεση. Μακάρι να ειναι σιπτοματα. Ποτε λογικα περιμενεις περίοδο?

Δημοσίευση

Καλησπέρα...λογικά εκεί γύρω στις 11-12 του μήνα..ο γιατρός είπε θα ξέρουμε την επόμενη εβδομάδα..!!

Δημοσίευση

καλημερα κορίτσια , Νικιεμμανουλα τι εγινε με την καθυστερηση που είχες?συγνώμη που δε μπορούσα να απαντησω πιο σύντομα .

ellisaki καλημερα δυστηχώς κ εγώ δε γνωρίζω κατι, μακαρι να εισαι εγγυος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.