Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και εγω άπειρες φορε..!!!! Τα πάντα εχω σκεφτεί ακόμη και πως θα το ανακοινώσω στους γονείς μου και στα πεθερικά μου..!! Ουφ πάλι καλα δεν ειμαι η μόνη

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

χαχαχαχα!

τρελές!εγώ σκέφτηκα αρκετά αλλά δεν νομίζω ότι θα κρατηθώ για να το οργανώσω! 

Μάλλον θα το πω ουρλιάζοντας!!!Και σας κάπως έτσι σας βλέπω κορίτσια μου!Τα σχέδια θα μας φάνε!

χιχιιχχι

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μπα εγω θα τα καταφέρω θα κανω αυτο που εχω σκευτη..! Εχω υπομονή παρα πολυ

Δημοσίευση

Εγω πάντως την πρωτη φορα κρατήθηκα κ το οργάνωσα ολο κ μάλιστα απο το τηλ του ειχα πει οτι έχω περιοδο !!! Αχαχαψα

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!!ειχα πρόβλημα με τη σύνδεση του internet κ δεν μπόρεσα να μπω χτες!εκανα χοριακη κ ανέβηκε στο 89,14!!ο γιατρός ειναι πολυ ευχαριστημένος αν σκεφτείς οτι χτες περίμενα κανονικά!μου είπε να κανω άλλη μια την Τρίτη κ ανάλογα με την τιμή της να κανονίσουμε πρώτο ραντεβού!εν τω μεταξύ συνεχίζω τις ενέσεις!!πολυ βάρβαρο ρε κορίτσια!εχε χάρη..!didaki τι έγινε τελικα αδιάθετησες;;;νίκη μου γιατι δεν κανεις ενα τεστακι;Μαιρούλα εχεις λίγες μερες ακομα έτσι;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν θελω να κανω θα δω μέχρι Δευτέρα τι.γίνετε και αν δεννερθει θα παω ν παρω

Δημοσίευση

Πωπω πως μπορείς και κρατιέσαι;;;μπράβο σου!εγω πάντα ανυπόμονη!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγω κρατιέμαι γιατί τις προηγούμενες φορές απογοητευτικά.. για αυτο.. μπραβο σου ολλα καλα θα πάνε...

Δημοσίευση

Νικουλα μου μην στεναχωριέσαι..ειμαι σίγουρη οτι η κοιλιτσα σου θα γεμίσει συντομα...

Δημοσίευση

Mammy αντε με το καλό! Ειδες βρε που τσάμπα αγχωνοσουν!!!Ολα καλά θα πάνε με το μωράκι σου!!!εγω περιμένω σε 6μερες.θα δείξει!!!Δεν θελω να το πολυσκεφτομαι...Νικη μου δεν πειράζει κοριτσι μου.εδω θα είμαστε να ξανα προσπαθησουμε ολες μαζι!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα όλα καλα μαμμυ μπράβο !!! Οχι τελικα σταμάτησε κ κανονικά περιμένω μαζί με την Μαιρούλα . Άντε να δούμε .

Νικουλα μου γλυκιά έρθει που θα πάει ίσως κ η αγωγή θέλει χρόνο .

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν ξερω didaki τι φτεει πέρασαν 8 μήνες απο τότε που ξεκινήσαμε.! Ο άντρας μου στεναχωριέται και νομίζει οτι αυτος φτεει αλλά η εξετάσεις ειναι όλες τέλειες του άντρα μου..! Αλλά δεν το βάζουμε κατο.!

Δημοσίευση

Ναι νικουλα μου καταλαβαινω απελπιστικάτε . Ο γιατρος μήπως ΔΟΥ είπε σε ποσο καιρό θα βοηθήσει η αγωγή σου ????

Δημοσίευση

Συνολικά τι άλλες εξετασεις έχεις κάνει ? εκτός ορμονικων !??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν μου είπε ποσό καιρό απλα θέλει ο γυναικολόγος να φτάσει η περίοδος κάθε 40 μέρες για να μπορέσει να μου δώσει ενα φάρμακο που θα βοήθησει.! Έκανε και ο άντρας μου τις κλασικές.! Εχω να κανω και κατι άλλες εξετάσεις που μου έδωσε η ενδοκρινολόγος.! Αυτές τις εξετάσει απο τον γυναικολόγο μονο ορμονικών καμία άλλη.!

Δημοσίευση

Νικουλα μου σε καταλαβαινω ειναι χάλια όταν τελικα ξανά έρθει η περιοδος ! Σκέφτομαι όμως πτι τωρα με τα φάρμακα θα φτιάξει κ ο κυκλος σου κ θα ειναι πιο εύκολο . Να σου πω μήπως με κάποιο τροπο να εντόπιζες τις γόνιμες ?? δηλαδή τεστ ωορηξιας η υπερηχο στο γιατρο ? για σκέψου το έτσι . Εσυ που έχεις αυτό το θεμα μάλλον χρειάζεται βοήθεια για τις γόνιμες .

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τις έχουμε βρει της γόνιμες ημερες μου με τον γιατρό μου. Και ηρθαμε σε επαφή και δεν

Δημοσίευση

Α τις βρήκες ωραία τωρα που ρις ξέρεις θα ειναι πιο εύκολο θα δεις !!!! Κοιτά βρήκες τις γόνιμες διορθώνεις τις ορμόνες κ θα πιάσεις γρήγορα στο υπόσχομαι !

Δημοσίευση

Ναι μου εχει σταματήσει απο μερες ούτε 5 σταγόνες δεν ήταν τελικα ... Αλλα έχω ακομα άλλες 4 μερες !!! Κ πονάω σαν να μου έρχεται περιοδος εδω και αρκετές μερες . Ουφ !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.