Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μακαρι και σας το εύχομαι εμενα δεν θελουμε ακομη για να δουμε πως θα παει ο θιροηδης και αν παει καλα να με ξανα εξετάσει να δουμε και αν ειναι ολλα οκ και θα εχουμε και το οκ του ενδοκρινλογου τοτε θα παμε για εγκυμοσύνη. Αλλά δεν θα σταματησουμε της προσπαθείες. Κοριτσια μακαρι να μείνετε το συντομοτερο.......!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!ειμαι καινουργις στην παρέα σας..θελω τη βοήθεια σας..εχω ενα γιο 2μιση χρόνων..τον Σεπτέμβριο έμεινα εγκυος με την πρώτη προςπαθεια..μετα απο μια μεγάλη περιπέτεια έχασα τελικα το μωράκι μου και κινδύνευσα κ η ίδια..ευτυχώς είχα καλο γιατρό κ με έσωσε τελευταία στιγμή..τελικα διαγνώστηκα με θρομβοφιλια κ θα κανω ενέσεις σε επόμενη εγκυμοσύνη..στο θέμα μου τωρα..ο γιατρός μας εδωςε το οκ για αρχή των προςπαθειων...εχω κύκλο 29-31 ημερών..τελευταία περίοδος 9/4..έκανα τεστ χτες κ σημερα το πρωί..αρνητικά και τα δυο..εχω λέτε καμία ελπίδα η να το βγάλω απο το μυαλό μου;;επαφές είχαμε 16,18,19,21 κ 23..συγνώμη αν σας κουράζω με το μεγάλο μνμ αλλα δεν εχω που άλλου να τα πω...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλος ήρθες στην παρεα μας. Να σου ζήσει το παιδακι σου. Τι τεστ έκανες?

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω πολυ για την άμεση απαντηση..clear blue τα οποία ξέρω οτι εινα ευαίσθητα αρκετά..αυτα είχα κανει κ στις άλλες δυο εγκυμοσύνες δυο μερες πριν μάλιστα κ είχα αμέσως θετικό αποτέλεσμα..αχνό αλλα θετικό..γι αυτο με εχει πάρει απο κάτω...

Δημοσίευση

Γεια σου καλώς ήρθες , και εγωισμό κύκλο 28 ημερών εκανα σήμερα αρνητικο , εσυ όμως έχεις μεγαλύτερο αρα μήπως να το επαναλαμβάνες σε λίγες μερες ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Για αρχη μην σε περνει αποκατο. Αν ξεκινήσατε τωρα τις προσπάθειες θα ερθει σύντομα ποτε περιμένεις περίοδο?

Δημοσίευση

Κανονικά περιμενω σημερα..αλλα μετα την απόξεση ο κύκλος μου δεν ειναι πολυ σταθερός..φτάνει κ μεχρι 31 μερες..πίστευα πολυ στα clear blue..οτι ειναι πολυ έγκυρα κ δείχνουν κ δυο μερες πριν..

Δημοσίευση

Ο πρώτος μήνας ειναι...θα με πείτε ανυπόμονη κ αχάριστη αλλα βρε κορίτσια μετα απο 7 μήνες χωρίς προσπάθεια η επιθυμία μου ειναι πολυ μεγάλη...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σε καταλαβενω απολιτος ετσι ειμουν και ειμαι ακομη θα ερθει μην σε αγχονει..!!

Δημοσίευση

Εγω γενικα πριν να μου έρθει έχω παντα καφε αλλα κάθε οργανισμός διαφέρει

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

se euxaristw polu mammy ala se emena tha argisi. sou euxomai kai egw na sou erthi to deutero paidaki poli sintoma..

Δημοσίευση

Didaki τραγική δεν λες τίποτα..κ εσυ ε;;έμαθες γιατι;έκανες εξετάσεις;συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη απο ενδιαφέρον ρωτάω..Niki μου όποτε πρεπει καλώς να σου έρθει κ σενα...σας ευχαριστω πολυ κορίτσια για τις απαντήσεις σας..τελικα αδιαθέτησα πριν λιγο...δεν με πείραξε τόσο όσο περίμενα..ήδη σκέφτομαι τον άλλο μήνα..:-))))

Δημοσίευση

Κοριτσια Καλημερα! είμαι να σκασω! ειμαι στην 19η μερα του κυκλου.. απο το πρωι εχω πονακια και τσιμπηματακια χαμηλα στην κοιλια αλλα οχι συνεχομενα.. επισης παρατηρησα και λιχο ανοιχτοχρωμα αιμα στο χαρτι (πω πω συγνωμη για τη περιγραφη!!), επισης και το στηθος μου εδω και τρεις μερες περισσοτερο πρησμενο απο οταν περιμενω περιοδο ... μπορει να ειναι συμπτωμα εμφυτευσης του γονιμοποιημενου ωαριου ολο αυτο? είχαμε επαφές 12η, 14η, 15η και 17η μερα... ειναι πολυ νωρις για περιοδο και δε μου εχει ξανατυχει... και προφανως ειναι και νωρις για τεστ ή χοριακη ετσι δεν είναι?? τι μου συμβαινει???

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα αυτα τα πονακια και το λιγο στο χαρτί μπορει να ειναι αυτο που λες για τιν εφιτεψη. Μακάρι να ειναι..

Δημοσίευση

Αχ mammy ναι τα εκανα όλα βιοψια καρυοτυπο ιστολογική και σε μένα θρόμβο φιλία κ νκ . Το έμβρυο ήταν υγιές κι εγω το ίδιο . Το μόνο κατι παράγοντες θρόμβο φιλίας οι οποίοι όμως ειναι δευτερευόντεδ κ δεν δικαιολογούν αποβολη , συμπερασματικά»

ενδομητριος θάνατος χωρίς παθολογικά ευρήματα

Δημοσίευση

Επίσης για αλλο λιγο εκανα υστεροσκοπηση κ ριναι καθαρή αρα σταμάτησε η καρδιά για λίγους που δ μπορούν να εξηγηθούν

Δημοσίευση

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλα σημερα ολη μερα ο μικρός με εχει πεθάνει!!!εμενα didaki ξεκίνησε το αιμα μετα απο ενα ατύχημα που είχα στις σκάλες του σπιτιού κ έπαθα την αποκόλληση..όποτε δεν υπήρχε λόγος να κανω εξετάσεις για το θάνατο του εμβρύου..έπαθε τεράστια αποκόλληση κ ήταν αδύνατο να μπορέσει να επιβιώσει..την θρομβοφιλια την έκανα γιατι την εχει κ η αδερφή μου,όποτε μου είπε ο γιατρός να την κανω πριν μείνω εγκυος κ να τελικα που εχω κ εγω!!

Δημοσίευση

Ωχ κατάλαβα ..... Προχωράμε μπροστά τωρα το να κάνουμε , δ γίνεται κ αλλιώς .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.