Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κατάλαβα. Κοριτσια εχω ενα θεμα σημερα εκανα ενα τεστ εγκυμοσύνης και αγνοφενοτανε μια γραμουλα οχι η γραμμή που δείχνει ότι δουλεύει το τεστ οταν ενωω αγνοφενοτανε πολυ λιγο ισα ισα και ηταν ψιλι η.γραμουλα και δεν ξερω να χαρω να μην χαρω λεω να αγορασω την αλλη εβδομαδα ενα ακομη τι Λετε???

Δημοσίευση

Νικηηηηηηηηηηη τι μου λες ! Να χαρώ δηλαδή ? αν ειναι έστω κ άχνη ειςαι !!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Διδακι απο την Τρίτη θα κανω ξανά το επόμενο θελω να ειμαι μόνη σπίτι καταλαβενεις λογικά αν ειμαι θα διξη και το άλλο τεστ αν δεν διξη θα δω δεν ξερω και εγω να χαρώ να μην χαρώ και αν έκανε λάθος..?? παντός σημερα πίτα την πρωτοβουλία να κανω ενα που είχα γιατι αυτές τις μέρες ζεστενομε παρα πολυ και συνέχεια παω τουαλέτα και λεω δεν κανω να δω. Και παρατηρώ οτι ψιλό κουράζομαι για αυτο θελω να το αφήσω την άλλη εβδομάδα να δω τι θα κανω σιφονεις.?

Δημοσίευση

Δεν μπορεις να στείλεις φωτό να το δω . Όταν εχει γραμμή έστω κ άχνη ειναι θετικό !!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Auti tin stigmi oxi.! Signwmi apla eimai exw me tous koumparous mou Kai den mporw to exw spiti den xerw na xara na min xara eimai problimatismenei. Den exw pei tipota Kai se kanena. Einai polu ax I Issa USA pou tin ida

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αλα σκέφτομαι και την πιθανότητα να εχει.κανει λάθος

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Απο τιν μια θελω μα χαρώ απο τιν άλλη σκέφτομαι να χαρώ η οχι.?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δενμπορεις το εψαξα. Δεν πειραζει θα κανω κι αλλο τιν Τρίτη δεν εχω άλλο σπιτι.

Δημοσίευση

Καλα κοριτσάκι ψιλό πονάω . Εσυ πως τα πας ? νιώθεις τιποτα ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλά κι εγω λίγο προβληματισμένοι έψαξα στο Google πως φενετε το τεστ αν ειναι θετικό και είδα πολλές εικόνες που αγνό φενετε όσο κι εμενα.! Μια απίστευτη ζέστη εσθανομε μονο..!! Λες και έξω έχει 50 βαθμούς και πανό.! Άσε που οταν λεω οτι ζεστενωμε με δουλεύουν.!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ειμαι σε ενα δίλημμα να το πω στον άντρα μου η να περιμενω μέχρι να καμω το επόμενο??

Δημοσίευση

Αυτό που ξέρω εγω ειναι όταν υπάρχει γραμμή έστω κ άχνη θετικό !!! Αλλα με μπερδεύεται . Αυτά που ειδες μοιάζουν ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Παρα πολυ...!!!!!!!! Λεω Τρίτη να κανω ενα clearblue na eimai sigouri.! Κατι άλλο τώρα να του το πω στον άντρα μου η οχι ακόμη.!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.