Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Οι περισσότερα πάντως ανα φέρουν πρησμένο στηθος κ πονος στο στηθος

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

εχω και μικρες κραμπες χαμηλα στην κοιλια, αριστερα..
ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ
καθιστη ειμαι ολη μερα στη δουλεια, το απογευμα θα ειμαι φουλ ορθοστασια.

Δημοσίευση

ακομα και να σκεφτηκα ταχυκαρδια, με μετρησε η μαμα μου και ειχα 105.αρα δεν ηταν η ιδεα μου.

Δημοσίευση

δε νομιζω να κανουμε διαγωνισμο εδω μεσα ποια θα μεινει εγκυος πρωτη, ποια θα απογοητευσει την άλλη, ποια θα έχει συμπτώματα πρωτη ή ποια ξέρει πιο πολλα.
Ανέφερα χτες κάποια συμπτώματα που είχα χωρίς καν να υπονοώ εγκυμοσύνη και ξαφνικά διαβάζω απαντήσεις με "ειναι νωρις ακόμα", "η ιδέα σου θα είναι",δεν ειναι συμπτώματα εγκυμοσύνης αυτα", κτλ
Δε εγραψα πουθενα πως σκεφτομαι πως ισως ειμαι εγκυος.Ανεφερα πως ειχα ταχυκαρδιες σαν παραπονο, οχι σαν "κοριτσια ταχυκαρδια!λέτε να ειμαι εγκυος?"
Ακομα και αν ημουν, σκεφτειτε πως θα ενιωθα εγω ή οποιαδήποτε άλλη, ισως κι εσεις οι ιδιες , αν διαβαζα τις απαντησεις σας.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Rakoun και φυσικά δεν κανουμε διαγωνισμό πια θα μείνει εγκυος πρωτη. Εμενςισ με καθε εγκυμοσύνη χαιρόμαστε πρωσθεου..! Εγω παντος να ξερεις οτι χερωμαι παρα πολυ οταν κάποια απο εμας μένει έγκυο και αυτο θελπυμε και νιώθουμε τα ατομα που διστιχος δεν εχουν μήνη εγκυες αλλα και παντα ελπίζουμε οτι θα μείνει μια απο ολες μας εγκυος πολυ σιντομα ακομη να μείνουμε ολες μας οχι μωνο μια ολλες μας θέλουμε το συντομότερο παιδακι οπως κι εσυ και εγω σου το εύχομαι να εισαι.. και θελω να πιστεύω οτι καμια μας δεν κανει οτι ξερει πιο πολυ απο εμας απλα λεμε απο αυτα που εχουμε διαβασει αν δεν ξερουμε λατι δεν λεμε. Σου ευχωμαι να εισαι έγκυος και αυτα που νιωθεις να ειναι τα συμπτώματα..

Δημοσίευση

Οχι ρε σύ μην το βλέπεις έτσι τόσο καιρό μιλάμε για συνπτωνατα με την νίκη απλά εγω προσωπικά δεν θα ήθελα να απογοητευτεί κάποια γι αυτό γράφω οτι ναι μεν ειναι συμπτωματα αλλα παντα πρεπει να εχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας κ το αρνητικό σενάριο . Όσα γράφεις αποτελούν συμπτωματα . Άλλωστε κ εγω κ η νίκη εχουμε αναφερθεί σε αυτά πολλές φορές . Στο ευχόμαστε ολόψυχα κ πολλές φορές προσωπικά σκέφτομαι κ αγωνιώ μέσα απο τις προσωπικές νας ιστορίες για άλλες κοπέλες

Δημοσίευση

Απο ιρεκον κ νεφος δ εχουμε κανά νέο ?? που είστε βρε κορίτσια ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Απο νεφος θα εχουμε Όταν μινει εγκυος και αν θα Μπέι την εχω στο φβ

Δημοσίευση

καά κι εγω η ιδια δε ξερω τι γινεται, μη νομιζετε.
τη μια λεω πως μπορει να ειμαι, την αλλη λεω πως αποκλειεται λογω του λιπαντικου ή σκέφτομαι πως δεν ειμαι σε γονιμες ακομα και διαφορες μπουρδες.
Ταχυκαρδιες γιοκ σημερα, οποτε ισως ηταν κατι ασχετο.
Θα δουμε.

Δημοσίευση

Ρακουν όλα θα πανε καλα για όλες μας θα δεις , ειμαι αισιόδοξη . Σε οτι αφορά τα υπόλοιπα κ εγω ειχα συμπτωματα πριν υο μάθω αρα ποτε δρν ξερεις..........!!!ελπιζουμε

Δημοσίευση

Το λιπαντικά μην το σκέφτεσαι αν ειναι να εχει γίνει θα εχει γίνει

Δημοσίευση

ευτυχως εχω τη δουλεια, ολο το απογευμα δεν εκατσα, και ξεχνιεμαι!!
Καλο σ/κ κοριτσια, θα τα πουμε απο δευτερα!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕς ΕΕΕΕ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλα είμαστε εγω δεν εχω γιρναω απο Κατερίνη και δεν.θελω.. εσεις

Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα.
Κι εγω στη δουλεια ειμαι και ξεπατωνομαι.
Τωρα εκατσα για λιγο.Περιμενω πως και πως την πεμπτη που θα φυγουμε 3μερο.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μια χαρουλα κι εμεος Παρασκευή φευγουμε ξανα που θα πατε

Δημοσίευση

Τι κανετε ? ρακουν πως ειςαι ? ποτε περιμένεις ? πως πας απο συμπτωματα ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.