Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν καταστρέφει το σπέρμα το λιπαντικό. Καλα και αυτη τι το θελανε να το γράψουν στο κουτι..?? Καταταλα δεν ξερουν τι εχει το κουτί

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Γονιμότητας πρωτη φορα το ακούω αυτό . Κοιτά δες κατα ποσόν βοηθάνε αυτά πιστεύω δεν βοηθάνε καπου

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν κανουν τιποτα μας ειχΝε στείλει δείγμα απο ενα φαρμακείο δεν λεει τιποτα βλακείες Για να πουλάνε

Δημοσίευση

ειναι μονο μια συγκεκριμενη μαρκα αυτη που βοηθά και τη συστηνουν μαλιστα και οι γυναικολογοι.
Τωρα οι αλλες δε ξερω αν δυσκολευουν το εργο ή οχι.
Δεν χανουμε τίποτα να δοκιμασουμε παντως

Δημοσίευση

Άμα το πουλάει κ το φαρμακείο τότε οκ ναι δεν χάνεις κατι

Δημοσίευση

Άμα το πουλάει κ το φαρμακείο τότε οκ ναι δεν χάνεις κατι

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια σημερα κατάλαβα πόση υπομονή έχει ο άντρας μου.!! Μπράβο του

Δημοσίευση

αυτο σου λεω,Στο σουπερ βρισκεις πολλές μαρκες, απλού λιπαντικού.
Αυτο που είναι για την αυξηση της γονιμοτητας είναι μια συγκεκριμένη μάρκα που την βρίσκεις μόνο σε μερικά φαρμακεία.Απο αμερική ερχεται το προιον, δεν ειναι ευρειας καταναλωσης οπως το duo, durex κτλ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Α οκ παω πάσο.! Τέλος παντός το θεμα ειναι να κάνει δουλειά.! Και σας εύχομαι να κάνει..! Και να μάθουμε και τα ευχάριστα και απο εσένα..! Και σύντομα πολυ..!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μακάρι αλλά προσωπικά για εμενα δεν το βλέπω να ειναι σύντομα εχω απογοητευτεί τέλειος.! Γιατι κάθισα και σκευτικα οτι η μέρες που ειναι η γόνιμες για εμενα ειναι απο την ημέρα που ξεκινάει η περίοδος μετα απο 14 μέρες άρα ποτε δεν τιν εχω πετύχει γιατι εκείνη την μερα εχω ακόμη περίοδο αποσο έκατσα και σκευτικα τώρα μακάρι να ειμαι και λάθος.!

Δημοσίευση

Σχετικά με αυτό ρωτά το γιατρο σου καταλαβαίνω την σκέψη αλλα λογικά η ωορρηξία θα γίνει πιο μετα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Επειδή το ειχΑμε συζήτηση για αυτο αλλά θα δω το το ξανά συζιτισουμε με τον γιατρό και για πολλά αλλά εχω προβλιματιστη πολυ αυτές της μέρες.

Δημοσίευση

μα...η μέρα της ωορρηξίας έιναι πάντα 14 μέρες ΠΡΙΝ την περίοδο.
Δλδ αν περιμένεις περίοδο 16-4, η ωορρηξία σου είναι 16-14=2, αρα 2-4
Αυτο που λένε, είχα περίοδο 1-4 άρα οι γόνιμές μου είναι 1+14=14-4, είναι ΛΑΘΟΣ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αν υπολογίσουμε οτι η περίοδος ερχετε κάθε 28 τότε υπολογίζουμε οτι απο την μερα της περιόδου 14 μέρες γιατι 14+14 μας κανουν 28 αρα ειναι 14 μέρες μετα απο την προτι μερα της περιόδου όπως μείον 14 μέρες απο την επιμένει. Έτσι εγω το υπολόγισα για αυτο. Με την δικιά σου σκέψη μπερδεύτηκα λίγο ως πόλη στο θεμα το δεύτερο

Δημοσίευση

Με μπέρδεψα ρε η ωορρηξία ειναι απο 12 εώς 15 μερα του κύκλου αυτό μετράει απο την ημέρα έναρξης της περιοδου αλλα δεν ξέρω τι συμβαίνει αν έχεις μεγαλύτερο κύκλο

Δημοσίευση

Με μπέρδεψα ρε η ωορρηξία ειναι απο 12 εώς 15 μερα του κύκλου αυτό μετράει απο την ημέρα έναρξης της περιοδου αλλα δεν ξέρω τι συμβαίνει αν έχεις μεγαλύτερο κύκλο

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Άρα καλα το είπα οταν έρχεται στης 28 μερες απο την προηγούμενη ισχύει αν ειναι μεγαλιτερος κυκλος απως 57 μερες ειναι απο την πρώτη μερα της τελευταίας περιοδο καπου στης.29 μερες μετα απο την πρώτη μέρα της περιόδου. Εκανα κατι εξετασεις που το έδειχνε καθε ποτε εχω ωρεξεια δεω θημαμε πως λέγετε αλλα της ριμαδες τις ακριβοπλιροσα

Δημοσίευση

κοριτσια,οσες μερες και να κραταει ο κυκλος, 28-30-32κτλ η ωορρηξια γινεται παντα 14 μερες ΠΡΙΝ ερθει η επομενη περιοδος.
Αφηστε τα 14 μερες μετα την 1η μερα, ειναι λαθος αν εχει κάποια κυκλο μεγαλυτερο των 28 ημερων.
Αν εχετε κυκλο 40 ημερων, και περιμενετε περιοδο 20 του μηνα πχ, η γονιμη σας μερα ειναι  στις 6 του ιδιου μηνα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.