Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Αστά σου λέω δεν μου φτάνουν όσα τράβηξα έχω και αυτά τωρα

Δημοσίευση

'οταν ο κύκλος σου είναι μεγάλος, και κάνει όπως λες 60-70-90 μερες να εμφανιστεί η περίοδος είναι φυσιολογικό και περισσότερο αίμα να έχεις και να έχεις "κομματια" πηγμένου αίματος.
 Η μεγάλη ροή οφείλεται στην καθυστερημένη έλευση της περιόδου και στο αυξημένο πάχος ενδομητρίου που υπάρχει.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι αλλά εμενα μου ειρθε απο τιν πρωιγουμενη φωρα στις 26 μέρες

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και φυσικά απλα τότε δεν είχα αυτο με τις 57 μέρες ειμουν σταθερή στης 90 μέρες και μετα που με εξέτασε άρχισε αυτο την άλλη εβδομάδα θα κλείσω ξανά ραντεβού γιατι αυτο που θέλαμε με τον γιατρό μου ειναι να έπεφτε η περίοδος κατο απο 60 ημέρες

Δημοσίευση

καλημερα!
υπομονή, όλα θα γίνουν!!
Εγώ την προσπάθεια μου την έκανα πάλι!
Θετική ενέργεια!

Δημοσίευση

εγω περιμένω να περάσει λιγο η ωρα και να παω σπιτάκι να μαγειρέψω!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια θελω να σας ρωτήσω κατι που με προβληματίζει τώρα. Σημερα το προι με τον άντρα μου πιγαμε το αμάξι για έναν έλεγχο και όπως πάντα κάνανε 3 ώρες με τον άντρα μου επιλέξαμε να πάμε να φάμε κατι και να γυρίσουμε και αποφασίσαμε να περπατήσουμε τι το ήθελα και πιγαμε απο παιανια (αν ξερετε που ειναι) μεχρι τον Σταύρο δλδ καπου στα 10 χιλιόμετρα να πάμε και αλλά 10 να γυρίσουμε και παρατιρισα τώρα το βραδυ οτι μόλις ξαπλοσω η σικοθω "πλημμύριζω" με αίμα οχι λίγο αλλά πολυ και εχω ανυσιχισει πολυ..! Τι να ειναι να φτεει το περπάτημα ή κούραση που τραβήξαμε..??

Και κατι ακόμη διάβασα καπου οτι η ξυρι καρπη μισό ουεν την περίοδο εισχειει..??

Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη

Δημοσίευση

Νίκη καλημέρα γενικά το περπάτημα αυξάνει το αιμα μου το είπε ο γιατρος αλλα αν έχεις τόσο πολυ καλο θα ήταν να κανεις ένα υπερηχο . Θεωρείς οτι ειναι υπερβολικό το αιμα ?

Δημοσίευση

Νίκη καλημέρα γενικά το περπάτημα αυξάνει το αιμα μου το είπε ο γιατρος αλλα αν έχεις τόσο πολυ καλο θα ήταν να κανεις ένα υπερηχο . Θεωρείς οτι ειναι υπερβολικό το αιμα ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ηταν υπερβολικό αλλα τωρα ειναι σταγονες αρα ηταν στο τελιομα απο τη καταλαβα

Δημοσίευση

ισως να ειναι επειδη καθοσουν πολυ ωρα στο αυτοκινητο.
Οταν καθομαστε το αιμα δε κυκλοφορει και πολυ ανετα με αποτελεσμα να λιμναζει και με το που σηκωθεις να φευγει λιγο περισσοτερο.
Αν πιστευεις πως ειναι πολυ περισσοτερο απο οσο θα επρεπε ,κανε ενα τηλ στον γιατρο σου.
Κοριτσια να σας πω ενα μυστικο?
εκει που ειχα αρχισει να παιρνω τα πανω μου καθως καναμε αγαπες σε υποψηφια γονιμη μερα(δεν ειμαι σιγουρη αν ηταν) μου ξεφουρνισε ο αντρας μου πως εβαλε λιπαντικο...
εξαλλη εγω...
Του ειπα να μη το ξανακανει , και απο χτες διαβαζω οτι κυκλοφορει στο ιντερνετ για το λιπαντικο duo.
ενας γιατρος σε σαιτ γραφει πως δεν επηρεαζει πολυ, αλλοι γραφουν πως σκοτωνει τα σπερματοζωαρια.
Στη συσκευασια γραφει πως δεν εχει σπερματοκτονο.
Και δεν εφτανε αυτο, σημερα ηρθε κουριερ.
Στεναχωρεθηκε ο καλος μου που του απαγορευσα το λιπαντικο(μα τι το θελει και αυτος πια?)
και παρηγγειλε λιπαντικο γονιμοτητας.απο τη μια μου δειχνει πως το θελει (απο πολυ νωρις ηθελε παιδακι ο γλυκος μου) απο την αλλη αυτο το "γονιμοτητας" μου χτυπησε ασχημα.Οκ, δεν εννοουν πως εχεις προβλημα, ισα ισα, αλλα και αυτοι μου το βαλανε φατσα φορα στο κουτι, το ειδε και ο κουριερ :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.