Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 371.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Νομίζω ότι αχνοφαινεται ο σταυρός. Πολύ πολύ αχνα. Ή μήπως δε βλέπω καλά?

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Καλημέρα επηρεάζει πολύ ο θυροειδης στο να πιάσεις παιδί 

Αλήθεια ;;;;; 

Δεν έχουμε κάνει προσπάθεια ακόμα βέβαια απλά συζητάμε και θελουμε μωράκι. Αν ειναι ρυθμισμένο ;;; Δηλαδή εάν πάω στο γιατρό και όντως υπάρχει κατι και νου δώσει χαπάκια.... Μετά θα υπάρχει εξίσου πρόβλημα ;;

ανχωθηκα ??

Δημοσίευση

Κορίτσια μια ερώτηση... Έχω ακανόνιστο κύκλο.... Πως υπολογίζω της γόνιμες μέρες ;;;; Πχ ήμουν αδιάθετη 26-27 Δεκεμβρίου μια απο αυτές της δυο μέρες ήταν η πρώτη μου μερα. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η Xara.20 είπε:

Αλήθεια ;;;;; 

Δεν έχουμε κάνει προσπάθεια ακόμα βέβαια απλά συζητάμε και θελουμε μωράκι. Αν ειναι ρυθμισμένο ;;; Δηλαδή εάν πάω στο γιατρό και όντως υπάρχει κατι και νου δώσει χαπάκια.... Μετά θα υπάρχει εξίσου πρόβλημα ;;

ανχωθηκα ??

Αν τον ρυθμισεις είναι μια χαρά...!! Στο λέω γιατί εχω

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια!!!!!Το τεστακι που ειδα ειναι αχνουλι θετικουλι;;;;;Αντε να λιγοστευουμε καλε!!!!!!Με το καλο κοριτσακι μου με ενα γερο νινι!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!! Μολις αδιαθετησα!!! Οχι οτι περιμενα κατι αλλο, αφου απεχουμε λογω της θεραπειας!!!!! !!!! !!!!! Αντε να αρχισουν παλι τα "γλεντια"!!!!!

Δημοσίευση

Μαμακουλιτσα μου σου απάντησε και χτες αλλά μάλλον δεν το είδες. Δεν δουλεύω αύριο.

Δημοσίευση

Sorry Tweema. μου αλλα ετσι οπως ειμαι εγω τωρα....Να κανονισουμε παντως για καφεδακι να πουμε τους πονους μας οσες πιστες προσελθετε....

Δημοσίευση

Ναι κορίτσια οποτε θέλετε μέσα είμαι..οσες είμαστε Αθήνα να συναντήσουμε.

Δημοσίευση

Κοριτσια αν θελετε το πιστευετε..μολις ποασετε ολες σας το θετικο τεστ στ χερια σας θα τρελαθειτε...απ τη χαρα σας....εγω σκεφτειτε το εχω κρατησει ακομα κ δν τ εχω πεταξει....μην με κοροιδεψετε....πιστεψτε με ομως..μην τ βαζετρε κατω....ολα ερχονται εκει π δν τ περιμενεις!!!!

Δημοσίευση

Εγω τα εχω κρατησει το ενα το εχω 10 χρονια και το αλλο 4 χρονια.Αντε να μαζευτουμε ρε κοριτσια για καφεδακι οσες μπορειτε..Αλλα συντομα ομως μην το αφησουμε αοριστο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.