Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αα Μαμακουλιτσα 

love και πάλι λέω αν και είναι όλα σε εμένα?

Δημοσίευση

Γεια σου love 30 τι κανεις;;;Νικη μου μην το βλεπεις ετσι το 2013 τον Οκτωμβριο χειρουργηθηκα στο στηθος τον Δεκεμβριο ειχα το τροχαιο τον Αυγουστο του 2014 επαθα αλλεργικο σοκ βαριας μορφης απο σαρδελα και τον Σεπτεμβριο απολυθηκα δεν το εβαλα κατω ασχετα που κοντεψα να χασω τη ζωη μου.Δεν πρεπει να το βαζουμε κατω απλα να περνουμε δυναμη για να προχωρησουμε παραπερα!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοπέλα μου από εδώ και πέρα να σου πάνε όλα καλά. Στο εύχομαι..!! Εγώ έκανα λίγο πίσω αλλά αυτό τον μήνα δεν θα το αφήσω 

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστω πολυ κοριτσι μου και σε σενα ευχομαι να σου πανε ολα πολυ πολυ καλα.Να πας στον γιατρο συντομα με θαρρος για να εχεις πολυ συντομα ευχαριστα νεα να μας πεις.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και πάλι σας ευχαριστω..!! Κορίτσια δεν εχω καθόλου θάρρος....!! Ηδικα ,ε γιατρούς..!! Μου κόβοντε τα πόδια...!!

Δημοσίευση

Αν δεν βρεις θαρρος πως θα κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα;;εεεε;;;Ασε τους φοβους για αλλες ωρες και αυριο κιολας πηγαινε στον γιατρο.❤

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θα τον παρω ενα τιλ και θα του πω αύριο..!! Λείπει κιόλας..

Δημοσίευση

Νίκη μου εύχομαι να μην εχεις τίποτα!!και να μην αγχωνεσαι..όλα θα πάνε καλά.

Εγώ να δεις ποσο φοβιτσιαρα ήμουν αλλά νομιζω πως τους τελευταίους μηνες το έχω ξεπεράσει μετα απο τόσους γιατρούς που πήγα.(εκανα κολονοσκοπηση,εκανα μαγνητική για τον αυχένα,ετρεχα για το χερι μου γιατί έχω βγάλει γάγγλιο..νομιζω πως φτάνουν).

Το μονο κακό που έχω είναι πως μόλις μου πει κάποιος οτι έχει κάτι άρχιζω και σκέφτομαι μήπως το έχω κι εγώ..

Κορίτσια είχα μια συζήτηση πριν να τον άντρα μου γι'αυτο που σας είχα πει πριν μερικες μέρες..δεν αντεχα με είχε πάρει παρα πολύ απο κατω ,με ρωτούσε τι έχω και τι εχω..δεν του τα λεω για βα μην αγχωνεται αλλα δεν αντεχα ..

Ειχα στεναχωρεθει παρα πολυ με αυτο που μου ειπε..καθισαμε το αναλυσαμε κ μαλλον ολο αυτο ειναι ιδεα του για την ποσοτητα λεω..δεν γινεται με μια φορα να λεμε οτι ειναι ετσι..κ ηταν κ απο τον υπνο του.

Ειπαμε να το παρατηρησει και αν δει οτι οντως ειναι ετσι να κοιταξουμε να παει σε γιατρο κ να κανει εξετασεις..αν ειναι οκ να προσπαθηαουμε τρεις μηνες κ να παμε κ οι δυο για εξετασεις.

Τουλαχιστον μου εφυγε ολο αυτο το βαρος τωρα που τα ειπαμε..αφηστε που ειμαι πλεον σιγουρη οτι ειναι ιδεα του γιατι τον ξερω ειναι χεστης. Αχαχαχα

Παντως αυτον το μηνα τον χασαμε γιατι την ημερα που ειχα ωορρηξια ειχαμε τα μαυρα μας τα χαλια..δεν πειραζει ομως ας ειναι ολα καλα κ κανουμε υπομονη.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια..!! Tweema καλά έκανες που το συζιτησες.. εγώ πάντα τα συζητάω με τον άντρα μου... αυτά τα θέματα..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..

Νίκη κι εγώ τα συζηταω όλα αλλά αυτό το κομματι δεν ήθελα να το συζητήσουμε γιατί ξέρω οτι με το παραμικρό αγχωνεται.προς το παρόν τον βλέπω καλά.

Δημοσίευση

Και πάλι σας ευχαριστω..!! Κορίτσια δεν εχω καθόλου θάρρος....!! Ηδικα ,ε γιατρούς..!! Μου κόβοντε τα πόδ

Θαρρος περνουμε και εμεις απο εσενα!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;;;Νικη μου τι εκανες μιλησες με τον γιατρο;;;Εγω κοριτσια ειχα το πρωι μια ανεπιθυμητη επισκεψη μια κακια φιλη ηρθε και θα κατσει 7 μερες η ατιμη!!Παντα στην ωρα της αυτη η περιοδος και μαλιστα 2 μερες νωριτερα ?

Δημοσίευση

Ωωχ Μαμακουλιτσα εγγλεζα στο ραντεβου της!!!!!!! Εμενα με επιασε μελανχολια ειχα γενεθλια εχθες και με επιασε κριση ηλικιας ελεγα ειμαι μπηκα στα 31 και δεν εκανα τιποτα στη ζωη μου και κατι τετοια !!ουφ ουφ????

Δημοσίευση

Γεια σου love,γεια σου μαμακουλιτσα..

Βρε μαμακουλιτσα μέχρι να φτάσω στο τέλος του μηνύματος άλλο σκέφτηκα..αχαχα

Δηλαδή για να καταλάβω αφού κι εσύ κανεις τεστ ωορρηξιας, δεν έχουν περάσει 14 μέρες απο την ωορρηξία σου;;

Δημοσίευση

Love μου να τα εκατοστησεις με υγεία και με το καλό να σου ερθει ενα μωρακι που τοσο περιμένεις..

31 και σε έπιασε κρίση;;βρε πες να πάνε να γ@@@@ όλα..εσύ να είσαι καλά κ μην σκέφτεσαι τίποτα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.