Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Χαιρομαι Νικη μου ελπιζω να ξεκουραστηκες!!Tweema τι κανεις;;καλη χρονια με υγεια αγαπη και νινακι!!!!πως περασες;;πηγες πουθενα;;;;

Δημοσίευση

Καλά περάσαμε μαμακουλιτσα...δεν πήγαμε πουθενά..καλά ηταν κι εδώ σπίτακι μας,ξεκουραστηκαμε κιόλας.

Δημοσίευση

Μια χαρα ειναι και στο σπιτι Tweema μου!!!!Γιατι δεν ξεκουραστηκες Νικη μου;;Μαγειρεματα;;;Πηγαμε στον Λογγο εξω απο το Αιγιο πριν την Πατρα.Περασαμε υπεροχα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όχι απλά δεν είχαμε αμάξι και περπατήσαμε πάρα πολύ 5 μέρες.. και δεν κοιμομουν και καλά..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Για πιο οικονομικά γιατί έχει και 12 διόδια μέχρι θεσσαλονικη και δεν είχε και πάρκινγκ και επιλέξαμε να πάμε με τρένο 

Δημοσίευση

Καλα κανατε ετσι και για την αλλαγη..Σκεψου αν ερθει και το νινακι με το καλο δεν θα εχετε την δυνατοτητα να πατε με το τρενο παλι...Μπραβο σας αρκει να το ευχαριστηθηκατε!!!

Δημοσίευση

Ετσι ειναι..Πολλοι πιστευουν οτι ενα μωρο "μπαινει" αναμεσα στο ζευγαρι γιατι στην ουσια ειναι μονο με την μαμα και ο μπαμπας μενει στην ακρη..Γι' αυτο να κανετε πραγματα μαζι τωρα που μπορειτε γιατι μετα θα ειναι δυσκολο....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Το ξέρω θα προσπαθήσω να μην παραμελισω κανέναν 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..

Καλά νίκη μου εσύ;;εγώ πριν λίγο ξυπνησα σχολασαμε αργά χθες.

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Tweema μου τι κανεις πως εισαι;;;Νικη μου εσυ;;ψαξτο λιγο αυτο με την περιοδο ειναι υπερ πολλες μερες που σου κραταει μια γνωστη ηταν ετσι τελικα ειχε ενα πολυποδακι που της στεκοταν εμποδιο για να κανει μωρακι και αφου το αφαιρεσε εχει καταφερει να κανει 3 παιδακια!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καταταλα καλά... δεν θα το αμελισω.. παντός με τρομαξες για πολιποδακια.

Επεξεργάστηκε από NikiEmmanouela

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.