Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Λογικά κάνεις πιο μετά ωρεξια δεν κάνεις στην 14 ημέρα 

Δημοσίευση

Τους περασμενους μηνες ειχα ολο στις 23  και τα τεστ μου εδειχναν απο τις 22  μεχρι και σημερα που εκανα αρνητικο ηταν

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Υπάρχει μια φορά τον χρόνο που δεν κάνουμε ωρεξια 

Δημοσίευση

Τσαμπα χαρικα η κακομοιρα.χρονια πολλα και σε ευχαριστω

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια και χρονια πολλα ευχομαι να εχουν ολοι υγεια!!!Νικη μου σημερα μαζι με τον λογαριασμο της Δεη ηρθε και η ζωνη!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αντε με το καλό... εγώ τιν έχω μετά από την περίοδο θα την βάλω 

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω Νικη μου..Τι εχεις;;;;Την εβαλα κιολας...Ελπιζω να την εχω βαλει καλα την περασα απο την κοιλια και την εδεσα..Περιοδο δεν εχω ελπιζω να πανε ολα καλα..8 μηνες μετραμε....

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια..

Άντε μονο σε εμένα έμεινε να ερθει.

Δημοσίευση

Επίσης έχω μια απορία.. να υποθέσω οτι την στέλνουν όπως τους λογαριασμούς έτσι;;μένω σε πολυκατοικία.επίσης στο κουδούνι κάτω δεν έχω το όνομα μου, έχει σημασία;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αν έχεις δώσει διεύθυνση εκεί θα ερθει έρχεται σε έναν φακελάκι που γράφει ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ απανο με τα γράμματα τα εκλισιαστικα 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ωραία.. θα στον φέρει κουριερ στο σπίτι λογικά θα σε πάρουν τηλ.

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια χρονια πολλα καλα χριστουγεννα  και ευχομε σε ολες μας υγεια και ευτυχια !!!!!! Εγω δεν προλαβα ακομα να στηλω μην.για τη ζωνη,,?

Δημοσίευση

Γεια σου love χρόνια πολλά.

Νίκη μου τηλ δεν μου ζήτησαν.την πληρη διεύθυνση μου ζήτησαν και την έστειλα.γι'αυτο ρωτησα αν την φέρνουν όπως τους λογαριασμούς δεν έχω πρόβλημα..θα την βρω στην είσοδο της πολυκατοικίας..με κουριερ αν την στείλουν σωθηκα πάλι.. θα αφήσουν πάλι σημείωμα να πάρω τηλ κ στο τέλος θα πάω να το πάρω εγώ απο εκεί..

Κι όλο λεω να βάλω κι εγώ κάτω το όνομα μου κι όλο το ξεχναω.

Δημοσίευση

Γεια σου love χρόνια πολλά.

Νίκη μου τηλ δεν μου ζήτησαν.την πληρη διεύθυνση μου ζήτησαν και την έστειλα.γι'αυτο ρωτησα αν την φέρνουν όπως τους λογαριασμούς δεν έχω πρόβλημα..θα την βρω στην είσοδο της πολυκατοικίας..με κουριερ αν την στείλουν σωθηκα πάλι.. θα αφήσουν πάλι σημείωμα να πάρω τηλ κ στο τέλος θα πάω να το πάρω εγώ απο εκεί..

Κι όλο λεω να βάλω κι εγώ κάτω το όνομα μου κι όλο το ξεχναω.

αν μπλεξεις με κουριερ ηηηηηη εγω περιμενα κατι παπουτσια και τα ειχανε σχεδον εβδομαδα και θα τ φερουμε το απογευμα και να δεν προλαβαμε θα τα φερουμε αυριο και στο τελος λεγανε και πως ηρθανε και δεν με βρηκανε αλλα ψεματα και τεληκα πηγα μονη μου και τους τα ειπα και ενα χερακι!!!!!

Δημοσίευση

Ακριβως όπως τα λες... εδώ τα τεστ που παρηγγειλα που είχαν πληρη στοιχεια κ κουδούνι..μου έστειλαν μήνυμα.πήρα τηλ και ειπαν οτι πέρασαν.. βλακειες..και πήγα την ίδια μερα κ τα πήρα απο εκεί σιγά μην περιμένω..ευτυχώς είναι 5 λεπτα απο τι σπίτι μου ή acs.

Love τα καταφερατε ανοιξατε;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα ποτέ με κουριερ μόνο με την wind και την cyta ποτέ δεν ερχοντουσαν 

Δημοσίευση

Αααχ tweema ανοιγεις πλυγες ειπαμε για εχθες και η χαζη που εκανε τη μηχανογραφιση της εφαρμογης τα εκανε μανταρα και δηστυχως οχι εχθες πηγα 7:30 το πρωι και γυρισα σπιτι στης 9 το βραδυ με εχασε και ο αντρουλης μου ασε που εχω να φαω καμια εβδομαδα!!!και ξεκουραση μονο αυριο ,,,,

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.