Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε;;

Πήγα στη γυναικολόγο μου πριν.είδε οτι έχω κανει ωορρηξία..

Συζητησαμε για τις προσπαθειες που κάνουμε, μου είπε να κάνουμε συγκεκριμένες μέρες και αν σε 3 μηνες δεν τα καταφέρουμε θα κάνουμε εξετάσεις!

Βέβαια μου έγραψε να κανει ο άντρας μου σπερμοδιαγραμμα...δεν θέλει να κάνω ακόμα σαλπιγγογραφια..

Της είπα για το φολικό οξυ κ μου το έγραψε.

Ααα επισης μου είπε αν θέλω να πηγαίνω την 12η ημερα του κύκλου μου για να μου λέει ακριβώς ποτε θα έχω ωορρηξία.. πιστεύω όμως αφού πήρα τα τεστ οτι δε χρειάζεται! 

Αυτά..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μια Χαρούλα ο αντρας σου πως το πήρε με την εξέταση που του είπε..;

Δημοσίευση

Καλησπερα σε οοοοολλλλααααα τα κοριτσια!!!!!!!!Εγω ειμαι χαλια πολυ πονος και πολυ ροη...Ουτε ρυθμικη δεν καταφερα να παω την μεγαλη μου...Νικη μου την ελαβες;;; Μου απαντησαν το πρωι..

Δημοσίευση

Αυτά λέγαμε τώρα...

Είπαμε να προσπαθήσουμε 3 μηνες με τα τεστ και μετα θα το κάνει.. που λογικά σε 3 μηνες θα κάνω κι εγώ εξετάσεις. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όχι τη σου είπαν ρώτησες πόσο καιρό κάνει να έρθει;

Α ένταξη εμένα του είπα να ξανακάνει αλλι μια γιατί έφερνε ένα φάρμακο για να δούμε 

Δημοσίευση

Εμένα νίκη μου έκανε τρομερή εντύπωση!!δεν περίμενα με τίποτα να είναι τόσο χαλαρός.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμένα είχα ξανά κάνει αλλά πήρε μια αντιβιοση και είπαμε μήπως έκανε τίποτα κακό. 

Δημοσίευση

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο..να σε ρωτησω ...που την είχατε κανει την εξέταση; 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ένα δικό μας εδώ στην περιοχή μας λέω να πάω σε κέντρο στην Αθήνα στην βιοτρικη 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια

Νίκη χθες μόλις έστειλα το μήνυμα μετα απο 5 λεπτα πρεπει να κοιμηθηκα..ξερή έπεσα παλι...??

Εμενα μου είπε να μην προτιμησουμε τα διαγνωστικά γιατί κανουν πολλές φορες λάθη.θα δουμε βέβαια..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια. Μια από τα ίδια κι εγώ έπεσα ξέρει... με τέτοιο κρύο που έχει το σπίτι μας 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλά σήμερα θέλω να βγω για ψώνια και έχουμε 8 βαθμούς και ηγρασια και το σκέφτομαι... 

Δημοσίευση

Εγώ βγήκα για λίγο εξω κατα τις 9 κ έριχνε χιονακι ψιλό ψιλό ...κι εμείς εδώ 8 βαθμούς έχουμε..βέβαια τώρα βλέπω ήλιο. ?

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια βλεπω πως ολες μας ειπαμε στους αντρες μας για σπερμοδιαγραμμα εγω του το ειπα την προηγουμενη εβδομαδα δεν ανταδρασε αλλα να δουμε ποτε δεν θα δουλευει για να γινει αλλα με τοσα που εχει κανει ο καυμενος χαχα!!!!!tweema που μενεις και ειδατε χιονακι?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και σε εμάς έριχνε εχθές ψιλό.. αν ωραία.. εμένα σταματάει τα χριστουγεννα την δουλειά και όταν γυρίσουμε θα του πω να πάμε.. 

Δημοσίευση

Εγω δεν ξερω ποτε θα σταμητησει εγω απο την αλλη θα δουλευω δεν ξερω πως θα τα καταφερουμε ειναι που θελει και καποιες μερες αποχη!!!εσας ποσες μερες αποχης σας ειπανε ?

Δημοσίευση

Κορυδαλλο μένω κοντά στον Πειραιά. 

Εμένα μου είπε 4 μέρες αποχή.

Δημοσίευση

Ετσι και εμας 4 μερες και την 5η θα δωσει δειγμα εμενα ο καημενος εχει κανει τουλαχιστον πανω απο 8 !!!!!!!!!?

Δημοσίευση

Πω είναι παρα πολλές έτσι..

Εμείς πάντως που το συζητησαμε είπαμε να μην το κανει ακόμα.. ας περάσουν οι 3 μηνες και να κάνουμε όλες τις εξετάσεις μαζί.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτισια! και εδω ηλιος με δοντια, ξυπνησαμε με μειον 3 τωρα πηγε 1, καλοκαιρι μιλαμεεε :mrgreen: αλλα οι βολτα και οι δουλειες στην πολη δεν αναβαλονται 

καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σας, και εμας κοντευει το επαναληπτικο, ο μικροβιολογος μας ειπε 3 με 5 μερες αποχη, την 4η συνηθως παμε

Tweema απολαυστε τις γιορτες και τους 3 μηνες οσο γινεται χωρις αγχος, και μακαρι να ρθει κοπελα μ 

Δημοσίευση

Αλλοι λενε 3 αλλοι 4 αναλογα στο μικροβιολογικο!!!!  Κρυο με ηλιο στα ορεινα λιγο χιονακι καλα ειναι?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.