Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

γιατι κορίτσι μου;;εγώ είμαι στην δουλεια και δεν την παλευω καθόλου!δουλεύω και αύριο πρωι..

εγω οταν δουλευα ελεγα νυσταζω καθε μεσυμερι που πηγενα για δουλεια οταν σταματησα δεν κοιμηθηκα ουτε μια φορα χαχα αναποδα!!!!

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

εγω οταν δουλευα ελεγα νυσταζω καθε μεσυμερι που πηγενα για δουλεια οταν σταματησα δεν κοιμηθηκα ουτε μια φορα χαχα αναποδα!!!!

κι εγώ το ίδιο είχα παθει πριν 2 χρόνια που είχα σταματήσει αυτή τη δουλειά. 

Δημοσίευση

;ναποδα παιδι μου τι περιμενεις χαχα δεν κοιμαμε αλλα τωρα που θα δουλευω θα θελω να κοιμαμε!!!!?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Με πλακώσε καλά καλά.. εδώ και μέρες με πλακονει  νιώθω πολύ κούραση... 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όχι κατά τις 10 η 11 αναλόγως τι ώρα φεύγει και ο αντρας μου

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια θα επικοινωνήσω στο άγιο όρος για την ζώνη να μάθω ξέρετε τίποτα εσείς 

Δημοσίευση

Εχω ακουσει αλλα δεν ηξερα οτι σου την στελνουνε εγω φοραω παντα απο την αγια ειρηνη!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θέλω να μάθω μας είπε μια κοπέλα ότι από το άγιο όρος την έστειλαν και την φοράει μέχρι να γενειση 

Δημοσίευση

Το ακουσα αλλα νομιζα πως επρεπε να πας εκει (ο αντρας)δηλαδη!!!!!!αν μαθεις κατι πες μας !!!! Και απο την αγ. Ειρηνη ετσι ειναι!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θα σας πω και εγώ λίγο λέω θα πάει ο αντρας μου αλλά διάβασα ότι σου τιν στέλνουν δωρεάν και την φοράς συνέχεια μέχρι να γενισεις  και μόλις γενισεις  τιν κόβεις και βάζεις λίγο στο παιδί μέχρι να σαραναριση  έτσι διάβασα 

Δημοσίευση

Αυτο δεν το ηξερα οτι την κοβεις και βαζεις και στο παιδι!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έτσι διάβασα τους έστειλα mail να μάθω περισσότερα και θα σου πω

Δημοσίευση

Οκ!! Σε ευχαριστω πολη!!! Καληνυχτα τα ξαναλεμε αυριο παλι!!!!εσυ εχεις ξενυχτι λογο μεσυμεριανου υπνου???

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γεια σας!

Τα κατάφερα ήρθα σπίτι..

Νίκη μου δεν το έχω ξανακουσει για το αγ.όρος μονο για την αγια ειρήνη χρυσοβαλαντου..

Την προηγούμενη εβδομαδα συγκεκριμένα εψαχνα για την αγ.ειρήνη χρυσοβαλαντου.

Αλλά δεν το κοίταξα παραπανω.με έχουν πιάσει τώρα κ τα ψάχνω όλα.αλλά νομίζω πως πρεπει να ηρεμησω λίγο.. 

Ας πάω πρωτα στη γυναικολόγο να δω τι θα μου πει..και βλέπουμε.. βέβαια τώρα λέει έτσι σε ένα μήνα μπορεί να έχω παει και στην αγ.ειρήνη χρυσοβαλαντου,κοντά είμαι κιόλας.. ???

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια μου γεια σας!

Τα κατάφερα ήρθα σπίτι..

Νίκη μου δεν το έχω ξανακουσει για το αγ.όρος μονο για την αγια ειρήνη χρυσοβαλαντου..

Την προηγούμενη εβδομαδα συγκεκριμένα εψαχνα για την αγ.ειρήνη χρυσοβαλαντου.

Αλλά δεν το κοίταξα παραπανω.με έχουν πιάσει τώρα κ τα ψάχνω όλα.αλλά νομίζω πως πρεπει να ηρεμησω λίγο.. 

Ας πάω πρωτα στη γυναικολόγο να δω τι θα μου πει..και βλέπουμε.. βέβαια τώρα λέει έτσι σε ένα μήνα μπορεί να έχω παει και στην αγ.ειρήνη χρυσοβαλαντου,κοντά είμαι κιόλας.. ???

και εγώ δεν το ήξερα μου το είπαν και το έψαξα. Θα μάθω και από τον ξαδελφο μου που είναι στην εκκλησία και δουλεύει και θα μου πει 

Δημοσίευση

Εχω ακουσει αλλα δεν ηξερα οτι σου την στελνουνε εγω φοραω παντα απο την αγια ειρηνη!!!!

Καλημέρα κορίτσια. 

Love έμενα όταν μου την έδωσαν μου είπαν να τη βάλω μόνο όταν είμαι σίγουρη ότι είμαι έγκυος και να τη φοράω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όχι πριν.

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια 

εγώ νίκη μου στη δουλειά.. εσύ πως είσαι;

Δημοσίευση

Στο κρεβάτι γιατί κάνει κρύο...

Έβαλε λίγο ψυχρά σήμερα!επιτέλους!Δεκεμβρίο έχουμε..  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.