Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Θα παω αυριο για χοριακη για να μαθω σιγουρα :) αλλο τεστακι δεν εχω οποτε υπομονη μεχρι αυριο . Ελπιζω να μην τα εχει παιξει ο κυκλος μου γιατι μεχρι τωρα ηταν σταθεροτατος

Επεξεργάστηκε από Veloudenia

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

κοριτσια στις 5/12 περιμενω περιοδο. γνωριζει καποια ποσεσ μερες νωριτερα πριν την καθυστερηση μπορω να κανω το τεστ?

Δημοσίευση

Θα παω αυριο για χοριακη για να μαθω σιγουρα :) αλλο τεστακι δεν εχω οποτε υπομονη μεχρι αυριο . Ελπιζω να μην τα εχει παιξει ο κυκλος μου γιατι μεχρι τωρα ηταν σταθεροτατος

οπότε περμενουμε νέα σου αυριο. Εγω θα παω στις 8 το πρωι κ κανει 1.30 ώρα να βγει 

Δημοσίευση

κοριτσια στις 5/12 περιμενω περιοδο. γνωριζει καποια ποσεσ μερες νωριτερα πριν την καθυστερηση μπορω να κανω το τεστ?

Καλο θα ειναι να περιμενεις τη μερα που θα έρθει η περίοδος. Εγώ τη μερα της αναμενόμενης περιόδου κ ίσα που έδειξε. Αν δν ήξερα το αχνό θετικό θα το περνούσα αρνητικο... 

Δημοσίευση

Καλο θα ειναι να περιμενεις τη μερα που θα έρθει η περίοδος. Εγώ τη μερα της αναμενόμενης περιόδου κ ίσα που έδειξε. Αν δν ήξερα το αχνό θετικό θα το περνούσα αρνητικο... 

οταν ειχα την παλινρομη το ειχα κανει 2 μερεσ νωριτερα κ εδειξε αλλα τωρα ειναι κ πολυ νωρις..δεν εχω υπομονη ομως

Δημοσίευση

οταν ειχα την παλινρομη το ειχα κανει 2 μερεσ νωριτερα κ εδειξε αλλα τωρα ειναι κ πολυ νωρις..δεν εχω υπομονη ομως

σε καταλαβαινω.. εγω πριν την αποβολη το ειχα κανει 4 μερες νωριτερα κ ηταν θετικο απο το πρωτο δευτερολεπτο.. με στηθος πρησμενο  κτλ.. Κ Τελικά έφυγε.. Κ τώρα ασυμπτωματικη  Χωρίς ίχνος πρηξίματος... κ αχνό θετικό.. είχα μεγαλύτερη χοριακη απο πριν. Το Σεπτέμβρη 133  Κ τώρα 376. Μεγάλη  διαφορά.. 

Δημοσίευση

Απλά αν κάνεις τεστ κ βγει αρνητικο θα απογοητευτείς.. συν του το ότι δν ξέρεις αν προχωράει.. Ενώ αν περιμενεις.. Κ θα δεις πως προχωράει κ θα είναι πιο σταθερή η χοριακη κτλ. Εμένα ο μικροβιολόγος μου είπε να μην φοβάμαι γτ έχει δέσει λεει αυτό. Ενώ το προηγούμενο ήταν νωρίς... Δν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό.. Όσο πιο αργά δλδ τόσο καλύτερα γτ η τιμή της χοριακης θα δείξει αν προχωράει καλά..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

πάλι με σκάει...ττι να πω 

Μια χαρα ειναι να στρωσει λιγο βρε παιδι μου να ξερεις και εσυ την επομενη περιοδο τις γονιμες  να εχει μια 

Κορίτσια εξαφανίστηκε πάλι  

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο εμενα κοριτσακια.... ο προηγουμενος μηνας μας τελικα δεν μας εφερε το αγγελακι μας... χθες ξεκινησαμε παλι προσπαθειες... 3/12 εχω ωορρηξια... και λεω να εχω επαφη ξανα αυριο στις 2 στις 3 και στις 5 καλα δεν ειναι???? 

Δημοσίευση

Κορίτσια εξαφανίστηκε πάλι  

μηπως εισαι εγκυος κ ερχεται κ φευγει οπως αυτεςοι περιπτωσεις που λενε εγκυμοσυνη κ περιοδος;;;

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο εμενα κοριτσακια.... ο προηγουμενος μηνας μας τελικα δεν μας εφερε το αγγελακι μας... χθες ξεκινησαμε παλι προσπαθειες... 3/12 εχω ωορρηξια... και λεω να εχω επαφη ξανα αυριο στις 2 στις 3 και στις 5 καλα δεν ειναι???? 

το μονο πουμπορω να σου πω με σιγουριά ειναι ότι εμένα έβγαινε ωορρηξία  Πέμπτη κ τελικά έκανα Κυριακή.. 4 μερες πιο νωρίς...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μηπως εισαι εγκυος κ ερχεται κ φευγει οπως αυτεςοι περιπτωσεις 

Λέω να κάνω ένα τεστ αν δεν έρθει και αυριο 

Δημοσίευση

Λέω να κάνω ένα τεστ αν δεν έρθει και αυριο 

να κανεις... Κ αν δειξει κάτι κατευθείαν χοριακη... μμακάρι να είσαι κοπέλα μου..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αυτό θα κάνω σε ευχαριστώ πολύ 

Επεξεργάστηκε από NikiEmmanouela

Δημοσίευση

Απλά αν κάνεις τεστ κ βγει αρνητικο θα απογοητευτείς.. συν του το ότι δν ξέρεις αν προχωράει.. Ενώ αν περιμενεις.. Κ θα δεις πως προχωράει κ θα είναι πιο σταθερή η χοριακη κτλ. Εμένα ο μικροβιολόγος μου είπε να μην φοβάμαι γτ έχει δέσει λεει αυτό. Ενώ το προηγούμενο ήταν νωρίς... Δν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό.. Όσο πιο αργά δλδ τόσο καλύτερα γτ η τιμή της χοριακης θα δείξει αν προχωράει καλά..

εχεισ δικιο!! ευχαριστω!!

Δημοσίευση

Καλησπερα πως ειναι οι εγκυουλες μας???τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν??

Δημοσίευση

Καλησπερα πως ειναι οι εγκυουλες μας???τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν??

καλησπέρα!! Εγώ εειμαι  πολυ καλά!! Η χοριακη είναι 2375.Κ είπε ο γιατρός ότι είναι πολύ καλή! Αύριο θα πάω κ να τον δω μου είπε! Επειδή είμαστε φίλοι κ περναω πάντα για ένα γειά.. Μου είπε να κλείσω ραντεβού.. οπότε θέλω να πιστεύω πως θα κάνουμε υπερηχο..Αυτά! Είμαι ενθουσιασμένη άλλα κ εχω αγωνια να είναι όλα καλά!!! Εσύ τι κανεις;;;

Δημοσίευση

Καλημερα καλο μηνα!!!Εμεις ειμαστε χαλια!Εμετους ζαλαδες ναυτιες διψα ολα τα καλά!!!Καλα μου μπηκε ο μηνας!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όχι δεν έχω κάνει παρασκευή πάω για γενικες εξετάσεις και αν δεν έρθει λέω να κάνω μια χοριακι 

Δημοσίευση

αρι κοπελα μου να ειναι αυτο που περιμενεις!!!! Περιμενε εφοσον περασε και σημερα η μερα και την Δευτερα κανε χοριακη να μην εχεις ανχος και αγωνια!!!!!

love30 irthe telika h akatanomacth tn kuriakh!  :-(:-(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.