Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμας ηταν στην θαλλασα μεσα και κοντα στο σπιτι μας 

Δημοσίευση

Ωωχχ!!!! εμεις δεν καταλαβαμε αυτη τη φορα ευτυχως!!μονο την προηγουμενη εβδομαδα που ειχε κανει στη ΛευκαδαΛευκαδα!!?

Δημοσίευση

Τι γινεται με σας εκει περα???Χαμος!!!Αλλα εγω που ειδα ειδησεις δεν ειπαν τιποτα...Ηταν μικρος???

Δημοσίευση

Αααα!!!Παντως εδω δεν κουνιεται τιποτα!!!Εναν σεισμο ενιωσα δυνατο το καλοκαιρι που μας περασε..Ηταν και βραδυ ημουν και ξαπλωμενη χε***κα πανω μου!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα! Τι κάνετε; Δεν κατάλαβα καθόλου το σεισμό... Μαλλον απο τη χαρα μου θα ήταν! Εκανα επαναληπτική χοριακη σημερα κ απο 33,4 την παρασκευη πήγε 116 σημερα!

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα! Τι κάνετε; Δεν κατάλαβα καθόλου το σεισμό... Μαλλον απο τη χαρα μου θα ήταν! Εκανα επαναληπτική χοριακη σημερα κ απο 33,4 την παρασκευη πήγε 116 σημερα!

Τι ομορφα νεακια!!!Συγχαρητηρια!!!Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα!!!Εγω λεω να παρεις τηλ τον γιατρο σου να δεις τι θα σου πει και ποτε πρεπει να σε δει!!!

Δημοσίευση

Καλημερα Νικη τι κανεις??Εγω στολισα χτες...Αχχχ μυριζουν χριστουγεννα σιγα σιγα!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Πηγα στο γιατρό σημερα και είδαμε ενα τοσοδουλι σάκο! Μου ειπε οτι η κύηση ειναι ενδομήτρια ευτυχώς και να ξαναπάω σε καμια δεκαριά μερες να δούμε κ το σποράκι!

Δημοσίευση

Καλά είμαι έτρεχα  σε δουλειές εσύ?

Κι εγω εδω σπιτι ψιλομαζευα οτι μπορω να κανω δηλαδη σιγα σιγα!!!Και μολις εβαλα να κανω φασολακια φρεσκα!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Πηγα στο γιατρό σημερα και είδαμε ενα τοσοδουλι σάκο! Μου ειπε οτι η κύηση ειναι ενδομήτρια ευτυχώς και να ξαναπάω σε καμια δεκαριά μερες να δούμε κ το σποράκι!

Αχχχχ τι ωραια νεαα!!!Μπραβο αντε με το καλο!!!Ποσο εβδομαδων εισαι??Εγω σημερα ειμαι 5εκαι 3ημ!!!Τ απογευμα εχω κι εγω το πρωτο ραντεβου με τον γιατρο!!!

Δημοσίευση

Niki τι κανεις?κοριτσια σιγα σιγα τις δουλειες δεν τελειωνουν ποτε αλωστε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.