Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Απ οτι διαβασα παραπανω εισαι πολυ μικρη..Εχετε κανει καποιες εξετασεις??Αλλα να σου πω...Και η νυφη μου εκανα εναμιση χρονο να πιασει παιδακι και ηταν τοτε 22..Παιδια δεν ξερω αν πιστευετε εμεις εδω στην Ευβοια εχουμε τον Αγ.Ιωαννη τον Ρωσο που ειναι πολυ θα θαυματουργος...Εγω πηγα μετα τον γαμο μου και φορεσα την ζωνη του και το σκουφακι που εχει..Τον παρακαλεσα να μου δωσει ενα παιδακι..Ελπιζω να μου το εδωσε...Κ η νυφη μου αυτη που σου ειπα ειχε κανει ταμα να το βαφτισει εκει το παιδι και οντως τον επομενο Οκτωβρη θα γινει εκει η βαφτιση!!!!

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Απέναντι απο την εβια ειμαι εγω χαχα.. τα εχω κανει ολλα απο τον 6 μηνσ δλδ της εξετάσεις

Δημοσίευση

Καλα εκανες...Για να ξερεις που πατας!!!Κι εγω ελεγα να κανω σαλπιγγογραφια μετα τα Χριστουγεννα αλλα θα δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα

Δημοσίευση

Εχω παει και εγω στον Αγ.Ιωαννη και στην Τηνο ειναι ωραια αλλα σαν τη Μυτλινη αινθουσιαστηκα παρα πολη φυσικα ωπου και να πας ειναι ωραια και γαληνια αλλα το ταμα μου το εκανα στον Αγ.Ραφαηλ!!!!!

Δημοσίευση

Ειμαι απο την Μυτιληνη..Παω αρκετα συχνα..Τωρα που μενω εδω ειναι λιγο δυσκολα αλλα ειναι πολυ ωραια!!!Και εκει ειναι πολυ ωραιο μοναστηρι και πολυ καλος αγιος!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν εχω παει ποτε αλλα τωρα μου εμαθα θα παω καμια μερα στον αγ.Ιωάννη ρώσο.

Δημοσίευση

αναψτε ενα κερακι και για μενα. και οποια θελει κανενα κερακι στη β. ελλαδα της το αναβω εγω!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!! Ηλιόλουστη η μερα σημερα! Που ειναι ο χειμώνας οέο;

Δημοσίευση

Καλησπερα κι απο δω κοριτσιααα..Ολα καλα?

Δημοσίευση

Καλησπερα καλησπερα θα ερθει απο την Κυριακη ο χειμωνας να μπουμε σιγα σιγα στο πνευμα των χριστουγεννων με λιγο κρυο βρε παιδι μου!!!?

Δημοσίευση

λοιπον κοριτσια προσπαθουσαμε 4 μηνες πριν το γαμο οπου ημουν παρα πολυ αγχωμενη.. με το που εγινε ο γαμος 10 μερες μετα συλλαβαμε το αγορακι μου κ τωρα κοντευω 5 μηνων... να ξερετε πως το αγχος ειναι οτι χειροτερο! χαλαρωστε κ να ερχεστε σε επαφη επειδη το αισθανεστε κ το θελετε κ ολα θα γινουν!

Δημοσίευση

και να προσθεσω πως δεν ημουν σε γονιμες μερες αλλα καπακια απο περιοδο... κ αλλες 2 κοπελες καπακια απο περιοδο συνελλαβαν! 

Δημοσίευση

εγω παντως εμεινα εγκυος κ δε το καταλαβα γτ στις μερες περιοδου μου ειχα αιμα.. οχι κανονικα αλλα καθε μερα κ απο λιγο!

ponouses katholou ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Με το καλο.. το παιδακι σου να σου ερθει στην αγκαλιά. Εγω κοριτσια πλεων δεν κινιγαω γιαβπαιδακι κανουμε επαφες λεφθερες και ας ερθει οποτε θελειση.

Δημοσίευση

Ετσι εναι εγω σε μια γιατρο που ειπα θα παω να δω γιατι δεν εχω καν γιατρο αυτη τη στιγμη και βλεπουμε δεν γινετε αλλο η ψυχολογια χαλια οπως ειπες και εσυ Niki μου οποτε θελειση!!!!εεεε μα πιαααα?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ετσι σημερα μου ειπε η μαμα μου για εναν γιατρο που ειχε παει μια κοπελα γνωστη της και ειχα θιροηδι και εμινε εγκυος ηταν και 157 κιλα και εκανε δυο παιδια και λεω να ψαξω να δω μηπως παω και για αλλι μια γνωμη τι λετε?

Δημοσίευση

Στον αλλο το γιατρο που ελεγες πηγες?δεν ειναι κακη μια δευτερη γνωμη ποτε δεν ξερεις τι παραπανο μπωρει να ξερει ο καθε γιατρος!!!?

Δημοσίευση

Να πας και μετα να συνεχισεις οπως λες χαλαρα και οταν ερθει!!!και ολα θα πανε καλα!!?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.