Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Οχι ουτε το ενα ουτε το άλλο Δυστυχώς δεν μπορεσαμε να παμε δεν βρίσκαμε εισιτήρια ηταν ολλα κλειστά

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ακριβώς... ηταν και εφεκερια να στωλισω λαι να κανω γενική

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγω στολίσα το εκανα για να σκουπισω σφουγκαρισω και να στροσω χάλια. 

Δημοσίευση

Ααα ωραια καλα χριστουγεννα να εχεις να περασετε ομορφα και οτι επιθυμεις!!!????

Δημοσίευση

koritsia mou gluka thn kalhspera mou.... exw mia aporia... den eimai kala shmera... 21h mera kuklou perimenw kanonika thn kataramenh 22/11 kai shmera prin kamia wra eida ligo aima... ti mporei na shmenei auto? kai episis den eimai kala zalizomai kai noiwthw kourasmenh enw koimhthika ena 4 wro to meshmeri kai ksupnhsa kai eida to aima kai anxwthika kai ponaw kai xamhla kai sthn koilia lete na paw nosokomeio???

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Love σε ευχαριστώ prassinomata γιατι δεν περιμενεις μιπως σου έρθει.? Αλλα αν πονας πολυ παρε τον γιατρό σου 

Δημοσίευση

Δεν ξερω τι μπορει να ειναι μην το πεζουμε γιατροι αλλα πονας πολη η πονακια περιοδου? Εχει τυχη να σου ερθει ποιο νωρις ποτε?

Δημοσίευση

Love σε ευχαριστώ prassinomata γιατι δεν περιμενεις μιπως σου έρθει.? Αλλα αν πονας πολυ παρε τον γιατρό σου 

einai para polu nwris gia na mou erthei periodos koritsi mou, exw stathero kuklo 28 hmerwn... alla prospathoume gia mwraki me ton suntrofo mou to aima mporei na shmainei shmadi emfuteushs? exw kai dekata entometaksu alla h mesh mou kai h koilia mou me pethenoun...!!! :( :cry: :cry::cry:

Δημοσίευση

Αιμα μονο εκεινη τη στιγμη ειδες?δεν αποκληετε εμφυτευση οπως τα λες τις μερες ενοω!

Δημοσίευση

prin kanena 2 wro to eida to aima den ksanaeixa... alla ponaw... an ekana twra xoriaki tha edeixne kati???

Δημοσίευση

Λογικα θα ηταν χαμηλα δεν θα εδειχνε και θα χρειαζοτανε να την επαναλαβεις!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

einai para polu nwris gia na mou erthei periodos koritsi mou, exw stathero kuklo 28 hmerwn... alla prospathoume gia mwraki me ton suntrofo mou to aima mporei na shmainei shmadi emfuteushs? exw kai dekata entometaksu alla h mesh mou kai h koilia mou me pethenoun...!!! :( :cry: :cry::cry:

Γιατί δεν κανεις ενα τεστ λογικα αν εισαι μπορει να διξη δεν το εγκιουμε.. σου το εύχομαι να ειναι καλο..

Δημοσίευση

Γι'αυτο σου ειπα θα χρειαστει να το ξανακανεις μηπως δεν δειξει απο την αρχη ξεκαθαρα !!! Αν και δεν ξερω αν διχνει ποιο νωρις αλλα κανε ενα test που ειπε και η Niki δεν χανεις τιποτα!!? καλα αποτελεσματα να εχεις!!

Δημοσίευση

ksana eida pali aima prin ligo.. kai ponos entonos xamhla... alla koritsia fovamai ligo... kai exw anxwthei polu epishs.... tha to afhsw kai blepoume an sunexisei.... yparxei periptwsh emfuteushs dil? kai na dw aima 2 fores thn idia mera???

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν ξερω να σου πω καλο ειναι να ρωτήσεις τον γιατρο σου.! Υπάρχει και περίπτωση να ειναι αλλα καλο ειναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου. Η να κανεις κανενα τεστ για να ξέρεις

Δημοσίευση

Δεν ξερω να σου πω καλο ειναι να ρωτήσεις τον γιατρο σου.! Υπάρχει και περίπτωση να ειναι αλλα καλο ειναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου. Η να κανεις κανενα τεστ για να ξέρεις

μακαρι να ερθει το φασολακι μας θελω τοσο πολυ... κανονικα περιμενω 22/11 την ακατανομαστη... εγω λεω να την περιμενω... η αν δω πως συνεχιζει τριτη με τεταρτη η να παω γυναικολογο η να κανω χοριακη ευχαριστω για τις απαντησεις σας κοριτσια μου....

Δημοσίευση

Καλησπερααα γλυκουλες μου...Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!!  Θα σας ενημερωσω για οτι νεοτερο...

Δημοσίευση

Καλημερουδια!!! Η αγχώνευτη με τυραννάει απο σημερα με πονάκια και ακμή! Την παρασκευη περιμενω. Ουφ!

Δημοσίευση

εμενα αφαντη ακομα. εχω κουραστει με τα τερτιπια της τους 2 τελευταιους κυκλους.
τη μια μου ηρθε στις 27 μερες, την επομενη στις 52, τωρα ειμαι στις 42.
Πφφφφφ
Ο γιατρος μου εχει γραψει εξετασεις αλλα πρεπει να ερθει η ρημαδα για να τις κανω.
Και για να τις κανω, πρεπει να παω να μου τις γραψει.
Φαυλος κυκλος.
Εκτος αν ειμαι εγκυος και δε το εχω παρει χαμπαρι, αλλα δε νομιζω

Επεξεργάστηκε από rakoun

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.