Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Θα το παιρνεις πολη καιρο ακομα τι σου ειπε ο γιατρος?ωχ σε εσκασε με τις ερωτησεις χαχα

Δημοσίευση

Σιγα τις ερωτησεις καλε που με εσκασες κι ολας!! Μεχρι να τελειωσω το μπουκαλακι. 37  ευρω το πηρα κ αμα το δεις ειναι πολυ μικρο

Δημοσίευση

Κ μου εδωσε δωρο κ ενα ακομη ο γιατρος.ξερεις πως ειναι αυτα με τους γιατρους κ τις εταιριες.τουλαχιστον μην φταιει αυτο κ μου κανει κακο

Δημοσίευση

Μπα δεν το νομιζω εφοσον εχουμε και στον οργανισμο μας κολλαγονο απλα μας βοηθαει μετα απο καποια ηλικια !!εμεις δεν το εχουμε αναγκη ακομα χαχα!!

Δημοσίευση

Ολα τα παραξενα σε μενα συμβαινουν απο τοτε που αρραβωνιαστηκα.λες και με ματιαξαν.παιρνω κ filicine εσυ;

Δημοσίευση

Εγω παω στο γιατρο για ενα απλο παπ και μου συμβαινουνε αλλα!!!! Πρωτα λαθος τα αποτελεσματα την αλλη φορα οινομοιομα ασε δεν μπορω αλλο ολο κατι γινετε και παει ποιο πισω το ολο θεμα!!!δεν παιρνω τιποτα!

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα. Τι κάνετε; Εγω περιμενω σε 7 μερες περιοδο και άρχισαν ήδη τα πονάκια χαμηλά. Μακάρι να μην ερθει! Ξου ξου!!! Έν τω μεταξύ παρηγγειλα τα τεστακια της hometest σε περίπτωση που δεν εχω αποτελεσμα αυτο το μήνα. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια! Twinkl να μην ερθει σε καμια μας η ακατανομαστηη.πες μας πως ειναι για να κανω κ γω τον αλλο μηνα

Δημοσίευση

Καλα μια απο τα ιδια με προβληματιζει λιγο η αχονευτη αλλα που θα μου παει θα την εγκδυκιθω!!!!χαχα?

Δημοσίευση

Με προβληματιζει γιατι δεν εχει ερθει ακομα και φοβαμε να σκεφτω ακομα και κατι ευχαριστο !!!! Γιατι μια φορα που ειχα καθυστεριση 20 μερες πριν τρεις μηνες ηταν οινομιομα!!!!!! Τωρα εχω περιπου 6 μερες!!!!

Δημοσίευση

Γιατι δεν κανεις.ενα τεστ; ετσι για.την πλακα που λενε χωρις αγχος για να δεις. Εχω δυο μερες παραπανω απο σενα καθυστεριση.εχεις κανενα συμπτωμα;

Δημοσίευση

Γιατι δεν κανεις.ενα τεστ; ετσι για.την πλακα που λενε χωρις αγχος για να δεις. Εχω δυο μερες παραπανω απο σενα καθυστεριση.εχεις κανενα συμπτωμα;

Δημοσίευση

Τι να σου πω εχουνε σταματησει τα συμπτωματα περιοδου που ειχα πριν της 8 του μηνα αλλα σαν να εχω ποιο πολλα υγρα!!!αλλα αποφευγω να σκεφτομε οτι μπωρει και να ειναι καλο γιατι δεν ξερω αν δω για αλλη μια φορα αρνητικο!!!!θα παω στη γιατρο για να δουμε και τι θα κανουμε!!!!!εσυ εχεις κανενα συμπτωμα?

Δημοσίευση

Καλυτερα στη γιατρο.εχω πρησμενο στηθος που ωρες ωρες μου ερχεται να πω στον αντρα μου κρατας το ενα;; χαχαζχαχα.κ γω τη δευτερα θα παω κ θα με βαλει σιγουρα να κανω χωριακη κ αρνητικη.μπορει να ειναι καλο σημαδι για σενα μην το.αφηνεις πολυ!

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια κολαει καθολου το Forum?στην αρχη δεν ητανε ετσι τωρα κανει κατι νερα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.