Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 371.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Πρεπει να πας στον γιατρο θα σου θεραπεια να το ρυθμισεις κ θα δεις που θα μεινεις...κ εγω τωρα αν αδιαθετισω θα παω να κανω εξεταση 

το εχω κοιτάξει. Και ειμαι με φάρμακα για αυτο το λογο δεν το άφησα έτσι 

Δημοσίευση

Μικρη εισαι αγαπη μου ολα καλα θα πανε κ θα το δεις συντομα θαας στειλεις τα ευχαριστα εγω ειμαι 26

Δημοσίευση

Εγω εδω και δυο μερες εχω λιγα καφε αλλα επειδη μου το ξανακανε στην προηγουμενη περίοδο δεν ελπίζω...

Δημοσίευση

Auto tha kano pisteuo mono auto mou exei mini . Kai ti akrobatika na min glistrisi to sperma ta podia psyla ston tuxo mou legane gia ena 20 'me 30 egw den ta krataga toso alla me tis ores . Ti ena potiri krasi mou legane na pio prin , ti se tzakouzi ti to proi na kaneis giati piani . Mpaaaaaa tpt  na dokimaso to folliko oksu mia 

ναι παρτο εγω το ξεκινησα απο χθες κ ρωτησα τον γυναικολογο μου κ μου ειπε παρτο καλο κανει 

Filicine λεγετε 1 μετα το μεσημεριανο

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ναι παρτο εγω το ξεκινησα απο χθες κ ρωτησα τον γυναικολογο μου κ μου ειπε παρτο καλο κανει 

Filicine λεγετε 1 μετα το μεσημεριανο

εμενα γιατι μου είχε δώσει εμα προι και ενα βραδυ..! Αλλάζει καλο ειναι να ρωτιση γιατρό.!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγω εδω και δυο μερες εχω λιγα καφε αλλα επειδη μου το ξανακανε στην προηγουμενη περίοδο δεν ελπίζω...

μην απογοητευεσε..!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν πιγενε σαι εσένα το καλο ειναι να ρωτάς πιγενε για το φάρμακο οτι πριν ξεκινήσει κάποιος φάρμακο καλο ειναι να ρωτάει 

Δημοσίευση

κοριτσια, το οτι ενα φαρμακο το παιρνουν ολες οι εγκυες ή οτι το δινουν χωρις συνταγή, ή οτι κάποιος σας ειπε να το πάρετε σε συγκεκριμενη δόση(1 ή 2 χάπια) ή ώρα(πρωι ή μεσημέρι), δε σημαινει πως θα σας κάνει καλό.
Μια ερωτηση στον γιατρο σας που γνωριζει και το ιστορικό σας και τις ανάγκες σας δεν βλάπτει, ούτε κοστίζει τίποτα.
Ειναι κριμα να ρισκάρετε με την υγεια σας γενικότερα ή να  πηγαίνουν στράφι οι προσπάθειες σας.

Εμενα μολις εφυγε ενας ασθενης που πήγε και πήρε ασπιρινη ενω εχει αιμορραγια.
Αν δεν πάιρνει ο αλλος απο λογια και κάνει οτι διαβαζει στο ιντερνετ, δε του φταιει κανενας μετα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλα λεω. Αλλά η κυρια με τα κόκκινα έγινε μπαστακας....!! 

Δημοσίευση

ε αφου εκανε τοσο καιρο να σου ερθει!λογικο!
Τα εχουμε πει, πρεπει να πας σε αλλο γιατρο να σε δει!

Δημοσίευση

Αυτο λεμε Rakoun να ρωτησει τον γυναικολογο της. Εγω του ειπα οτι ακουσα για το φυλλικο οξυ κ μου ειπε παρτο καλο θα σου κανει βιταμινη ειναι δεν ειναι κατι κ ξερω πολλες που το πηραν κ εμειναν κ γι αυτο κ το ρωτησα 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ε αφου εκανε τοσο καιρο να σου ερθει!λογικο!
Τα εχουμε πει, πρεπει να πας σε αλλο γιατρο να σε δει!

το ξερω και αυτο θα κανω

Δημοσίευση

Καλα λεω. Αλλά η κυρια με τα κόκκινα έγινε μπαστακας....!! 

ποσες μερες εχεις συνολικα?

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια επιτελους τελος οι δουλειες αλλα ητανε και οι γονιμες αυτες τις ημερες αλλα μετα απο τοσο κουραση και τοσο βαρος να πω την αμαρτια μου δεν περιμενω και πολλα!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.