Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 371.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Οπότε τα ωραρια μου ειναι 12 μεσημερι  με 10  το βραδυ....

Δημοσίευση

Α ενταξει μια χαρά. Σου εύχομαι να έχεις σύντομα αυτό που επιθυμείς!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σουπα μοσχαράκι με καροτα και σαλτσα καροτου το αγαπημένο του αντρουλη μου

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο εμένα ! εξαφανίστηκα γιατι έλειπα και εγώ ...Επέστρεψα χθες και σας διάβασα ομως :)

Δημοσίευση

κοριτσια ξερει καμια αν η ενεση pregnyl εχει πονους στην κοιλια?την εκανα την περασμενη πεμπτη κ σημερα η κοιλια εχει κατι περιεργους πονους

Δημοσίευση

Cybele αν δεν κανω λάθος τις προηγούμενες ημέρες περίμενες την κυρία με τα κόκκινα , μηπως ξέχασε να σε επισκεφθεί ; 

Κατερίνα δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο ερώτημα σου...

Δημοσίευση

Cybele αν δεν κανω λάθος τις προηγούμενες ημέρες περίμενες την κυρία με τα κόκκινα , μηπως ξέχασε να σε επισκεφθεί ; 

Κατερίνα δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο ερώτημα σου...

ακομη βελουδενια μου να εμφανιστει..... την περιμενω ομως, δε θελω να παρω αερα και να την παθω παλι

κατερινα ουτε εγω γνωριζω κοπελα μου.... παρε το γιατρο ενα τηλ 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Kalispera sas kai apo emena, oooxxx ti kourastiki  mera simera eidika otan eise kai adiatheti :(

εγω σε καταλαβαίνω..!!

Δημοσίευση

Κοριτσια τι κανετε?

Κουραση κ δουλειά στο φουλ σήμερα, παραλάβαμε καινούριο αρχείο κ κουβάλαγα όλη μέρα?? και αύριο το ίδιο, το μόνο που με καθησυχάζει είναι ότι αποκλείεται να είμαι έγκυος οπότε κουβαλάω χωρίς φόβο, ελπίζω μέχρι τις γονιμες να έχω τελειώσει την καταγραφή κ τοποθέτηση του για να μην φοβάμαι. Εσείς πως πατε? Που ειστε ολες? Κάποιες χάθηκαν, όλες με τις δουλειές μας μηδέν χρόνος για χαλάρωση.

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλησπέρα..

εξαφανιστηκα γτ ετρεχα.. δουλευα μεσημερι οποτε το πρωι δουλειες το μεσημερι δουλεια κ το βραδυ διαβασμα τη μικρη...

καλησπεριζω κ τα νεα κοριτσια... ευχομαι οσες εχουν καθυστερηση να μην ερθει η κυρια με τα κοκκινα κ οσες εχουν μπει στο club του Νοεμβριου..να μην αγψωνονται...ειμαστε πολλες!!!

kelly μου ανυπομωνω να μαθω νεα σου..ευχομαι να πάνε ολα καλα.. 

Τετ μου δν πειραζει που ηταν περιοδος τελικά.. η χωριακη σου ομως γτ ανέβηκε?? μηπως επιασες αλλα δν ηταν σωστα τα χρωμοσωματα κ το απέβαλε ο αργανισμος αμεσως??

Νίκι μου εσυ καλά εισαι?? ψαχτο λίγο παρπανω..μην χανεις τσαμπα χρονο..

Cybele να μην ερθει η κυρια με τα κοκκινα...της το απαγορευω!!!! αχχαχα

happy ελπίζω να εισαι κ εσυ καλα... 

τα διαβασα ολα κ συγχωρεστε με αν ξεχναω καμια αλλα ηταν πολλά... μου λείψατε... εγ απο αυριο ξεκιναω πάλι τις προσπάθειες μου.. ισως προλάβω το μηνα ειπε ο γιατρος... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.