Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Εγώ τελείωσα με τις ενέσεις της εξωσωματικής και την πέμπτη δίνω τα αυγάκια μου να τα ενώσουν με του άντρα μου κ να μου βάλουν το μπεμπάκι στη κοιλίτσα μου. πιστεύω οτι θα πετύχει. Ευχηθείτε το ίδιο κ εσείς.  

όσο για τις πολυκυστικές είχα τα ίδια και δεν μου ερχόταν κανονικά λόγω αυτού,ευτυχώς δεν είναι σοβαρά. 

Καληνύχτααααααααααα!

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 373.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

ετσι αλλοπαρμενη μου! ορια και στους 4 για να μην υπαρχουν και παρεξηγησεις! καλη αρχη στη νεα σου προσπαθεια!

αντζα καλη επιτυχια και με μια θετικη χοριακη μετα την εμβρυομεταφορα! 

κοριτσια μου σας καληνυχτω παω για χουχουλιασμα, ξεκιναει και το wolf hall :) 

Δημοσίευση
Καλη:-*σπερα κοριτσια μου!!! Ελειπα σε εξωτερικες δουλειες με το σσύζυγό μου.. καλωσοριζω τα καινούρια κοριτσια!!! Κελλυ μου κ παλι συγχαρητήρια!!! Ευχομαι να σε ακολουθησουμε!!! Μη μας ξεχασεις τωρα...! Να μας ενημερώνεις για την κατασταση σου!! Ολα τελεια θα πανε!!! Με το καλο να το δεις κιολας!! Κορίτσια μου παω νανακια..μιλαμε το πρωι!!!μου λειψατε!!! Καληνύχτα και φιλάκια!!!!! :-* <3 
Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια μου.. τι κανετε? εγω μολις σχολασα.... η κυρια ευτυχως αφαντη ακομα.. αυριο θα κανω τεστακι.... Κελλυ συγχαρητηριαααααααααααααααα!!! Καλως ηρθατε κοριτσια στην παρεα μας.. Η αληθεια ειναι πως ειμαστε τελεια παρεα!!!:)

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια.πηγα εχθες στον γιατρο κ μου ειπε να κανω τετστ ωορρηξιας κ μολις βγει θετικο να κανω την pregnyl κ μετα απο 38 ωρες να ερθω σε επαφη!!επλιζω να ειναι ο μηνας μου!εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που εμειναν με αυτη την μεθοδο

Δημοσίευση

Κατερινα 2015 και anja μακαρι αυτη η προσπαθεια να φερει το πολυποθητο!! Καλημερα απο μενα κοριτσια!!

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα.Σας παρακολουθω τον τελευταιο καιρο.Πραγματικα ειστε υπεροχη παρεα.κ μπραβο που στηριζει η μια την αλλη τοσο θερμα.μιλατε τοσο γλυκα μεταξυ σας σαν να ειστε πραγματικες φιλες.Σας ευχομαι κ ειμαι σιγουρη γιαυτο οτι ολες θα γινεται μανουλες.

Δημοσίευση

θανασης μου καλημερα!! Καλως ηρθες στη παρεα!! Αγαπαμε η μια την αλλη, γιατι ξερουμε τι περναει...ολες θα το καταφερουμε αλλα με μια διαφορα χρονου :-)

Δημοσίευση

:-) δυστυχως το αγχος μετα απο μηνες αποτυχιων γινεται μονιμος συντροφος...αντε να δουμε πως θα το αποβαλλουμε...καλημερααα!!!

Δημοσίευση

καλημέρα στα όμορφα κοριτσια μου!!!! τι κάνετε???? εγώ δουλευω σημερα κ τρέχω λιγάκι!!! πως κοιμηθήκατε??? 

Δημοσίευση

Καλημερα Κυριακουλα μου!! Μια χαρα εγω!! Τωρα σε λιγο παω για τρεξιμο :-)

καλη δουλιτσα κουκλα μου!!

Δημοσίευση

Καλημερα Κυριακουλα μου!! Μια χαρα εγω!! Τωρα σε λιγο παω για τρεξιμο :-)

καλη δουλιτσα κουκλα μου!!

αχ ζηλεύω...!!!εχω να πάω γυμναστηριο 2 βδομαδες κ μου φαινεται αιωνας...θα χασω κ αυτη τη βδομαδα... δν ειμαι ετοιμη να επιστρεψω..

Δημοσίευση

ααα ενταξει εχεις χρονο μεχρι να πας δουλεια...καλα εγω ψιλοκρυωνω να σου πω την αληθεια αλλα πρεπει να το κανω...εννοειται οτι πας μολις νιωσεις ετοιμη Κυριακη μου :-)

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!

ιρινα καλα αποτελεσματα κοριτσι μου, μακαρι να μπεις να μας πεις ευχαριστα!!!!

κατερινα καλη επιτυχια στη νεα προσπαθεια και να ειναι η τυχερη!

θανασης μου σε ευχαριστουμε για τα καλα λογια, καλως ορισες και να χαιρεσαι το παιδακι σου!

κυριακη μας ελειψεεεςςςςςς 

εμμα μπραβο που αθλησε, εγω οποτε βρω χρονο βγαινω κανα περπατημα :(

ειναι γεγονος οτι ξυπνησαμε με 8 βαθμους, εχει κρυο και ψες κρυωσαμε με το σκεπασμα και χειμερινα σεντονια, με βλεπω να βαζω παπλωμα για αποψε 

Δημοσίευση

αχχχ να μας πλακωσουν τα παπλωματα...καλημερα,cybele μου...καλα εγω ειμαι ουτως η αλλως κρυουλιαρα...φαντασου κρυωνω τωρα με 20 βαθμους...εγω παω αναγκαστικα γιατι αλλιως ολα τα κιλα που εχασα θα με εκδικηθουν...χαχαχα

Δημοσίευση

αχαχαχαχαχαχα εμμα μου! ασε πικρη ιστορια τα κιλα 

Δημοσίευση

κ εμενα μου λειψατε!!!! να καλωσορισω κ εγω τα νεα παιδια!!! κοριτσια μου από χτες εχω πάρει τα πανω μου...ελπίζω να μη μου το χαλασει ο γιατρος...!

Δημοσίευση

αχ κοριτσια...αυτό το μαλλί δν τρώγεται!!! όλο λαδώνει..πφφ..μάλλον τα τερτίπια του καιρού φταινε..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.