Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Εγώ το τσιγάρο το έκοψα την Παρασκευή που έμαθα τα νέα. Ελπίζω να μην έχω προβλήματα... 

4 χρονια το εχω κοψει!! όλα καλα θα πάνε κοριτσακι μου!! να εισαι κοντα μας να μας δινεις θετικη ενεργεια... μπας κ το ακουσουν τα ωαριακια μας κ ξυπνησουν αχαχαχαχ

Επεξεργάστηκε από κυριακη03

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 373.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

κοριτσια ηρθα και εγω ειχα λιγο τρεξιμο σημερα και τωρα εχω πολλα να κανω αλλα βαριεμαι ειμαι στα κατω μου κοριτσια ολα και περισσοτερρα γινονται τα συμπτωματα της περιοδου.θα παω και μετσοβο την  Πεμπτη και θα την εχω μαλλον.θελω να κλαψω.συγγνωμη ρε κοριτσια αν σας πριζω με αυτο το θεμα τοσες μερες.οσο για τι καπνισμα που λεγατε εγω ειμαι ακομη καπνιστρια και οσο αγχωνομαι τοσο καπνιζω.ουφ θα σκασω!:mad:

Δημοσίευση

κοριτσια ηρθα και εγω ειχα λιγο τρεξιμο σημερα και τωρα εχω πολλα να κανω αλλα βαριεμαι ειμαι στα κατω μου κοριτσια ολα και περισσοτερρα γινονται τα συμπτωματα της περιοδου.θα παω και μετσοβο την  Πεμπτη και θα την εχω μαλλον.θελω να κλαψω.συγγνωμη ρε κοριτσια αν σας πριζω με αυτο το θεμα τοσες μερες.οσο για τι καπνισμα που λεγατε εγω ειμαι ακομη καπνιστρια και οσο αγχωνομαι τοσο καπνιζω.ουφ θα σκασω!:mad:

χαλάρωσε Τετ μου... δν βγαινει κάτι...κ το καπνισμα...ακομα χειρότερα σε κανει... χαλαρωσε κ περιμενε...μη βγαζεις βιαστικα συμπερασματα...

Δημοσίευση

αχ απογοητευομαι πολυ Κυριακη μου περιμενα και την εκδρομη πως και πως για να χαλαρωσω λιγο και θα εχω τους ρωσους μαζι μου ουτε σπα δεν θα κανω δεν μου παει και να βαλω μουσικη δεν μου βγαινει εχουμε πενθος.συγγνωμη βρε κοριτσια αν σας χαλαω την καλη σας διαθεση αλλα δεν μπορω αν θελετε θα ξαναστειλω μηνυμα οταν θα ειμαι καλυτερα.

Δημοσίευση

αχ απογοητευομαι πολυ Κυριακη μου περιμενα και την εκδρομη πως και πως για να χαλαρωσω λιγο και θα εχω τους ρωσους μαζι μου ουτε σπα δεν θα κανω δεν μου παει και να βαλω μουσικη δεν μου βγαινει εχουμε πενθος.συγγνωμη βρε κοριτσια αν σας χαλαω την καλη σας διαθεση αλλα δεν μπορω αν θελετε θα ξαναστειλω μηνυμα οταν θα ειμαι καλυτερα.

να στελνεις οποτε θες κοπελα μου...εδω ειμαστε για να βοηθαμε η μια την αλλη...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τετ ηρεμισε και χαλάρωσε.. δεν μας ζαλιζεις να ξερεις θελει παρα πολυ υπομονή!

Δημοσίευση

τετ μου δεν μας ζαλιζεις καθολου! κανε υπομονη να δεις αν θα ρθει, και αν ερθει οπως λες να προετοιμαστεις για τον επομενο κυκλο!!! ωραιο το μετσοβο, να πεις οτι θα το απολαυσεις ειτε με την κυρια ειτε οχι!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια ειναι πανέμορφο εχω παει παρα πολες φωρες ενα διαστιμα εμενς ο αντρας μου κοντα και πογεναμε συνέχεια

Δημοσίευση

θα το πω cybele μου σας ευχαριστω κοριτσακια μου να σας εχει ο θεουλης ολες καλα.πηρα και τα filicine σημερα  λεω να τα ξεκινησω,αχ Νικουλα εχω υπομονη απλα λιγο πριν ερθει με πιανει κατι.Κυριακη μου ολες μαζι κατι θα καταφερουμε νομιζω ειστε και ολες μακρια ρε κοριτσια καμια δεν ειναι βορεια Ελλαδα;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγω δεν ειμαι. Απο βορια Ελλάδα ειναι η μαμα μου σχεδων.καθε χρόνω ανεβενουμε

Δημοσίευση

παλι μακρια εισαι δεν πειραζει μπορει να ερθεις για διακοπες στο νησι μου καμια φορα.

Δημοσίευση

Τετ μου να ξέρεις ότι πέρυσι πήγα γαμήλιο ταξίδι στην μονεμβασια με περίοδο.... Αλλά περάσαμε υπέροχα! 

Δημοσίευση

ναι τετ μου...χαλαρωσε και απολαυσε το ταξιδι και τον αντρα σου...καμια φορα σκεφτομαι μας προσπερναει η ζωη γιατι συνεχεια σκεφτομαστε το πολυποθητο...πρεπει και να ζησουμε ομως..το οφειλουμε σε εμας τις ιδιες...

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλα δικιο εχετε θα προσπαθησω μεχρι την Πεμπτη που φευγουμε να φτιαξω λιγο τη διαθεση μου.

Δημοσίευση

ετσιιιι τετ μου!! Ολα ειναι πιθανα αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι θα περασεις υπεροχα! Ο,τι και να (μην) ερθει τη Πεμπτη...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσοα συγγνώμη που εξαφανιστικα ειμαι χαλια με επισκευτικε η κυρια με τα κόκκινα. Μιλισα και με τον γιατρο μου και μου ειπε οταν τελειοση να παω απο εκει να δουμε θα σιζιτισω. Και για εξωσωματική..απογοητευτικά..!

Δημοσίευση

Εγώ Νίκη έχω βάλει όρια στα πεθερικά μου από τότε που αρραβωνιάστικα και δεν επιτρέπω τέτοιου είδους ερωτήσεις. Εκτός από αδιακρισία είναι και αγένεια!

Θα περιοριστώ αρχικά στον ένα και σιγά σιγά μπορεί και να τον κόψω...λέμε τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βελουδένια πως το έκανες αυτό το απο κάτω που βγαίνει στα μηνύματα σου με τις μελλισούλες?

Kelly  αυτη η σελίδα έχει διάφορα τέτοια ,  http://daisypath.com/ , επιλέγεις σύμφωνα με οδηγίες ποιο θέλεις και στο τελευταίο στάδιο πρέπει να επιλέξεις εναν κωδικό...τον αντιγράφεις έρχεσαι στο mammyland συνδέεσαι τον λογαριασμό σου..πας ρυθμίσεις λογαριασμού , υπογραφή και ακολούθως κάνεις copy paste στο παραθυράκι της υπογραφής . Τέλος πατάς save . Eλπίζω να βοήθησα .

Τέτ μην απογοητεύεσαι ...ξέρω... όλες έχουμε τα κάτω και τα πάνω μας ...προσπάθησε να βρίσκεις την θετική πλευρά των πραγμάτων για να απολαύσεις την κάθε στιγμή . Κρίμα είναι να σε πάρει απο κάτω και να μην περάσεις όμορφα στο ταξιδακι σας .

Δημοσίευση

ωχχ βρε Νικη μου...πωπω στεναχωρεθηκα τωρα για σενα...εμενα παντως δεν μοη φαινεται φυσιολογικο να σου λεει για εξωσωματικη...για ονομα του Θεου..20 εισαι...αν ειναι δυνατον!! Πρεπει να υπαρχει κ αλλη λυση!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγω θα του πω απογοητευτικά... αλλα με στιριζη ο άντρας μου..!! Ο γιατρος μου ειναι κατα αλλα εγω ενα χρονο που προσπαθουμε δεν ειδα τίποτα. Εχω σκάσει απο την στεναχώρια μου

Δημοσίευση

αχχ βρε κοριτσι μου γλυκο πως σε καταλαβαινω...οχι μικρουλα μου μη σε παιρνει απο κατω!! Εγω ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις, αλλα με λιγη περισσοτερη προσπαθεια απο αποψη χρονου!! Μην ακουω για εξωσωματικες στην ηλικια σου γιατι με τα καταλληλα φαρμακα ολα διορθωνονται!!! Μη το βαλεις κατω κοριτσι μου!! Εδω ειμαστε εμεις και ο αντρας σου να σε στηριζει!!

Επεξεργάστηκε από Emma2015

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Emma μου σε ευχαριστώ.. και ξερω ότι ωμε στηρίζετε. Αλλα ποσσ φαρμακα πια..??

Δημοσίευση

τετ εγω μενω βορεια ελλαδα!!! 

νικη μου στεναχωρεθηκα και εγω... μην απογοητευεσαι, να πας στο γιατρο σου να συζητησετε, εχεις τον αντρουλη σου που σε στηριζει και θα βρεθει λυση!!! οσο για την εξωσωματικη συμφωνω με την εμμα, νεο κοριτσι, εχει τοσους αλλους τροπους να σε βοηθησει στην ωορρηξια και κατευθειαν για εξωσωματικη; δες τι θα σου πει και παρε και αλλες γνωμες 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.