Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγω το κανω αυτο με τα ταξιδια ποτε θα ερθει ωρεα παμε 20 μερες πιο μετα αππ τιν κυρία

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 373.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

κοριτσια εφτιαξα κ εγω καφεδακι!!! φρεντο καπουτσινο γλυκο σαν κ εμενα χαχαχαχα!!! ζηλεψα με τα καφεδακια σας!!

Δημοσίευση

2 μηνας προσπαθειων...ευχαριστω κοριτσια κ στα δικα σας συντομα

δημη μου συγχαρητηρια κοριτσι μου!! Να σου ευχηθω και εγω μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι!!!

Δημοσίευση

καλε τι παθατε ολες με τους καφεδες?εγω δεν πινω ποτέ.δε μου αρεσει καθολου

Δημοσίευση

ρακουν...εγω αγαπώ καφέ... επινα 5 την ημερα...κ τωρα πινω 2...γτ στην εγκυμοσυνη δν κανει καλό κ θελω να μπορω να τον κοψω αν οχι τελειως...εστω να πέσω σε εναν..

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ πίνω έναν ελληνικό τον πρωί, λέτε να πειράζει?

Δήμη συγχαρητήρια, με το καλό κοπέλα μου!

Δημοσίευση

ενας την ημερα δν νομιζω να βλαπτει! εγω με εναν συμβιβάζομαι...με κανεναν...σκοτωνωωωωωωωω αχαχαχχαχαχαχα τι κάνεις κελλυ μου??? Εμμα μου... μου λείψατε...!:wub:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ργω εναν το τρίμηνο χαχα

Κοριτσια πιτε μου μονο σε εμενα γιναιτε να περνει η πεθερα να ρωταρι εχουμε τιποτα κανενα νεο?? Πλεων σε καθημερινή βάση προι και βραδυ

Δημοσίευση

Xaxa Kiriaki "me kanena skotonw" telio! Ego molis teliosa ton 3o opote terma gia simera. Kelly emena o giatros mou sinestise mono enan imerisios k afton ntekafeine

Επεξεργάστηκε από Veloudenia

Δημοσίευση

Κελλυ μου εγω συμφωνω με την βελουδενια ορι ενας δεν βλαπτει..ισα ισα..αλλα κοριτσια μου εχει πει γνωστος μου χημικος οτι ο ντεκαφεινε ειναι επικινδυνος...οι ουσιες που του βαζουν για να απομακρυνουν την κφεινη ειναι υποπτες, οποτε κςλλυ μου καλυτερα κανονικο...κυριακουλα μου εδω ειμαι, αλλα το απογευμα αποδιδω καλυτερα στο διαβασμα για αυτο σας επισκεπτομαι πιο λιγο...

Δημοσίευση

οποτε εναν κοριτσια κ αυτος ντεκαφεινε!!! αυριο που θα πάρω φραπε γτ τελειωσε θα το γυρισω στο ντεκαφεινε να αρχισω να συνηθιζω αχαχαχαχ! μη σκοτωσω κανεναν στο τελος αχαχαχα!!! αχ κοριτσακια μου αχ.... σας εχω πει οτι σας αγαπω... ????!!! κ οτι σας ευχαριστω για όλα.....????!!!

Δημοσίευση

Εγώ Νίκη έχω βάλει όρια στα πεθερικά μου από τότε που αρραβωνιάστικα και δεν επιτρέπω τέτοιου είδους ερωτήσεις. Εκτός από αδιακρισία είναι και αγένεια!

Θα περιοριστώ αρχικά στον ένα και σιγά σιγά μπορεί και να τον κόψω...λέμε τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βελουδένια πως το έκανες αυτό το απο κάτω που βγαίνει στα μηνύματα σου με τις μελλισούλες?

Δημοσίευση

Ργω εναν το τρίμηνο χαχα

Κοριτσια πιτε μου μονο σε εμενα γιναιτε να περνει η πεθερα να ρωταρι εχουμε τιποτα κανενα νεο?? Πλεων σε καθημερινή βάση προι και βραδυ

Νικη μου εμςνα η πεθερα μου, η οποια ξερει οτι προσπαθουμε, δεν με εχει ρωτησει ποτε...απλα δε γιορτες και τετοια μου λεει η επιθυμια ολων μας να πραγματοποιηθει...ακριβως για να μην μας αγχωνει...νομιζω η πεθερα σου δεν ειναι ακριβως συμμαχος σου στον αγωνα...οσο και αν το θελει δεν πρεπει να σε αγχωνει...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Οχι δεν ρωταει και διακριτικά..! Μονω οταν περνη τιν μανα μου ρωταει διακριτικα.

Δημοσίευση

να μαι και εγω με το τσαι μου χαχαχαχααχχ σαν τη μυγα μεσα στο γαλα! κυριακη μου καλυτερα ενα και κανονικο, οπως ειπε και η εμμα, ο ντεκαφεινε ειναι μυστηριος και φυσικα επεξεργασμενος, οποτε απολαμβανε ενα καφεδακι την ημερα 

κοριτσια το νες στα μερη μου το κανουν με ζαχαρουχο, δηλαδη μια κουταλια ζαχαρουχο (να μη φαινεται ο πατος του ποτηριου) και ενα κουταλακι νες, τα ανακατευεις και βαζεις και το ζεστο νερο και ξανα ανακατεμα... αχχχ για μενα δεν υπαρχει πιο ωραιος καφες, αυτο πινω καθε πρωι 

Δημοσίευση

εγω νομιζω πρεπει να της κανεις μια κουβεντα...για να μην σε αγχωνει περισσοτερο...δεν μας φτανει το δικο μας αγχος, εχουμς και των αλωων...

Δημοσίευση

οτι πειτε κοριτσια!!!! εναν λοιπον...για σημερα δυο αχαχχααχχα!! δυσκολο να κοπει ο καφες...το τσιγαρο το εκοψα..με τον καφε...εχω θεμα...αν δν πιω...σκοτωνω κυριολεκτικα...

Δημοσίευση

νικη μου σε ρωταει μονο αν εχετε κανενα νεο? πες την τι νεο να εχουμε καθε μερα, αν ειναι κατι θα σε πουμε 

αχ κυριακη μου και εγω εκοψα καπνισμα αλλα καφε δεν μπορω θελω ενα την ημερα 

Επεξεργάστηκε από Cybele

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ετσι ρωταει την μανα μου και τις λεει τι νεα να εχουμε τα ιδια στον αντρα μου ρωταει χειβπαιδι ειναι εγκυος 

Δημοσίευση

νικη μου σε ρωταει μονο αν εχετε κανενα νεο? πες την τι νεο να εχουμε καθε μερα, αν ειναι κατι θα σε πουμε 

αχ κυριακη μου και εγω εκοψα καπνισμα αλλα καφε δεν μπορω θελω ενα την ημερα 

πόσα κοινα ποια...ποσα???? :-*

Δημοσίευση

Εγώ το τσιγάρο το έκοψα την Παρασκευή που έμαθα τα νέα. Ελπίζω να μην έχω προβλήματα... 

Δημοσίευση

πραγματικα κυριακη μου :wub:

κελλυ φτανει που το εκοψες ολα θα πανε καλα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.