Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

τετ μου νομίζω είναι θετικά τα σημάδια...για να δούμε... ιρίνα καλή δουλίτσα..

κορίτσια μου εγώ βαριέμαι να μαγειρέψω...με βλέπω να φτιάχνω ομελέτες :)

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 373.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

κοριτσια...κοιταξα το ρολοι μου κ εχει πάει ηδη 12 κ....πως πέρασε ετσι η ωρα...?? εγω μαγειρευω κοκκορα κοκκινιστο κ θα τον συνοδεύσω με χυλοπιτακι...! λογω αντιβιωσης....φτιαχνω πιο μπαμπατσικα φαγητα να με πιανουν...γτ ειμαι του λαχανικου εγω...αχαχαχα!!! 

Δημοσίευση

πωπωπω κυριακή μου...νομίζω θα σηκωθώ να μαγειρέψω χαχαχα

Δημοσίευση

κυριακη και ενα ταπερακι απο δω παρακαλω! αχαχαχαχαχ εμμα μια χαρα και η ομελετα! εμεις εχουμε βραστο τελικα, εχει και κρυο οτι πρεπει, μαλλον ο αρακας παει για αυριο! και εγω λατρευω τα λαχανικα! μας εφεραν και μανηταρια σημερα μιαμ μιαμ 

Δημοσίευση

πωπωπω κυριακή μου...νομίζω θα σηκωθώ να μαγειρέψω χαχαχα

σηκω σηκω....νομιζω πως μονο οταν αρχισεις να κινησε αρχιζεις κ νιωθεις καλύτερα...!!!θα βαλω κ μουσικη...να χορευω ταυτοχρονα!!! για πάμε κοριτσια!!! πρωινη γυμναστικουλα...! εχω κ 10 μερες να πάω τζιμ...οποτε για πααααααμε!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια εγω δεν μαγειρεύω σήμερα..!!! Εχω αράξει καναπέ..! 

Δημοσίευση

αυτα ειναι...χαχαχα αλλες ειμαστε power αλλες βαριομαστε που ζουμε...λοιπον ναι μουσικη θα βαλω χαχαχα

Δημοσίευση

ακουστε ενα τραγουδακι που μου αρεσει να σας ανεβασω...!

Επεξεργάστηκε από κυριακη03

Δημοσίευση

κυριακη μου χτες το σιγοτραγουδουσα στον αντρα μου...χαχα...how deep is your love <3

Δημοσίευση

κυριακη μου χτες το σιγοτραγουδουσα στον αντρα μου...χαχα...how deep is your love <3

ταιριαζουμε εμμα μου!!! αχαχαχαχχα για πάμεεεε!!! νομιζω...πως καπως καλύτερα γινομαι...!!! για να δουμε... δν θα κλεισω τη μοθυσικη καθολου σημερα...! https://www.youtube.com/watch?v=uO59tfQ2TbA

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγω κωριτσια οταν εχω κέφια ακουω τα παντα αν ειμαι στο αμαξι θελω μονο Ελληνικά και αν.κανω ταξιδι θελω μωνω ταξιδιαρικαντραγουδια χαχα 

Δημοσίευση

ΣΟΣ κοριτσια.. ετοιμαζομαι να φυγω για δουλεια και ειπα να μετρησω θερμοκρασια πρωτη φορα.. κανονικα εχω παντα 36,3 ενω τωρα 37.. συμπτωμα περιοδου ή εγκυμοσυνης? να θυμισω οτι σημερα περιμενω.....εεεε???

:crazy:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ενα συπτομα ειναι.. μακαρι να μην σου ερθει η κόκκινη

Δημοσίευση

κανονικα τι θερμοκρασια εχουμε την μερα που ειναι να ερθει? δεν εχω ιδεα....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Οταν ειναι να ερθει η περιοδος ποτε δεν εχω εγω θερμοκρασια μερικη εχουν και μερικη οχι μακαρι να ειναι μπεμπε σου το εύχομαι

Δημοσίευση

ιρινα μου η θερμοκρασια μια μερα πειν ερθει η περιοδος ειναι πιο χαμηλη...δηλαδη αυξανεται μετα την ωορρηξια και πεφτει λιγες ωρες πριν τη περιοδο...πρεπει ομως να την μετρησεις μολις ξυπνησεις και πριν σηκωθεις απο το κρεβατι...αν ειναι πανω απο 36.6 μαλλον εισαι εγκυος...μην την μετρας την υπολοιπη μερα ομως...

Δημοσίευση

ουφ τελειωσα με σκουπισμα, συμμαζεμα και εβαλα και ενα πλυντηριο, ακουσα και τη μουσικουλα εκανα και γυμναστικη 

Δημοσίευση

κοριτσια αυτο με τη θερμοκρασια δεν το ειδα να δουλευει καλα πανω μου οποτε σταματησα να μετριεμαι καθε πρωι και μετα την ωορρηξια αντε να πηγαινε 36,4 η δικια μου, ιρινα μακαρι να ειναι σημαδι!!!!

Δημοσίευση

εμενα κοριτσια μου η θερμοκρασια παντα μετα την ωορρηξια το πρωι ειναι 36.6, την υπολοιπη μερα 37.2 και πριν την ωορρηξια 36.2, οποτε πριν ερθει περιοδος παντα παει 36,2 οποτε πριν μου ερθει η ατιμη, το ξερω οτι δεν τα καταφερα...cybele μου μπραβο νοικοκυρουλα μου!!

Δημοσίευση

μπραβο cybele!! τελικά σας ξεσηκωσα???? αχαχαχχα κ εγω τελειωνω το φαγακι κ παω να βαλω σιδερο....σκουπισσα. κ εβαλα κ εγω ενα πλυντηριο. εστρωσα κρεβατια κ όλα οκ.πάντα με μουσικουλα!!!

Δημοσίευση

εμεινε να μαγειρεψω εμμα μου για αυριο, γιατι θα παω και εγω με τον αντρα μ για βοηθεια αυριο! πφφφ η δικια μου πριν την ωορρηξια ειναι 35,7 καλα με λεει ο καλος μ βαμπιρ 

Δημοσίευση

χαχαχα κρυο αιμα...μππρρρ...καλη επιτυχια αυριο cybele μου!! Εχεις ολη μου τη θετικη σκεψη μαζι,σου!! Κυριακη αμε μας ξεσηκωσες :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.