Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 373.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

ηρεμια και υπομονη αλλιως δεν μας βλεπω καλα...

Δημοσίευση

τετ καποτε εμενα με ξεκιναει μια εβδομαδα πιο νωρις, και τωρα με ξεκινησε πιο νωρις, το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μας τρελανει 

Δημοσίευση

κοριτσια εκανα ενα τεστ χτες και βγηκε αχνα θετικο και αλλο ενα σημερα και βγηκε κ αυτο αχνα θετικο λετε να ειμαι εγκυοσ?

Δημοσίευση

εχω ομως πονους σαν να μ ερθει περιοδος και δεν ξερω τι να πιστεψω...χοριακη μ λεει ο αντρα μου να κανω την παρασκευη να εχουν περασει καποιες μερες....αχ εχω τρελαθει

Δημοσίευση

κάνε τότε υπομονή... καλύτερα να περιμενεις κ να εχεις κ σιγουρα αποτελέσματα... εγω καηκα που το εμαθα νωριτερα.. περιμενε λοιπον..

κοριτσια παω να σιδερωσω...η ψυχολογια μου στα πατωματα... μιλάμε πιο μετα... φιλάκια σε όλες σας..

Δημοσίευση

κοριτσια μιλησα με το γιατρο μου κ μου ειπε αυριο να παρω  caps sporanox 6. 2 καψουλες μαζι την ημερα την ιδια ωρα για 3 μερες. ξερει καμια τι ειναι αυτο???κ αν επηρεαζει στη συλληψη?

Δημοσίευση

κ αν επιασα που λέγαμε...πάει κ αυτο... του ειπα οτι απο την πεμπτη κανουμε κανονικα.. κ ειπε οσο διαρκει η θεραπεια στοπ.. τωρα απελπίστικα κ ειμαι χαλια..

Δημοσίευση

κυριακη μου μην απογοητευεσαι κανε αυτο που πρεπει για να εχεις και ενα υγιεστατο μωρακι τον αλλο μηνα.δημη μου μπραβο κανε υπομονη οπως λενε και τα αλλα κοριτσια για πιο σιγουρα αποτελεσματα.

Δημοσίευση

για να μην παθεις μυκητιαση κυριακη μου μετα θα ειχες και την φαγουρα.

Δημοσίευση

κυριακη μου κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου, καταλαμβαινω την απογοητευση, αλλα ειναι για να αποφυγεις αλλες καταστασεις, ισως τον προλαβεις και τον μηνα 3 μερες σου ειπε, τελειωνει και με το καλο ξαναξεκινατε 

δημη συγχαρητηρια το αχνο ειναι θετικο, οποτε μπορεσεις κανε και μια χοριακη να το επιβεβαιωσεις 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου επεστρεψα κ εγω..ειμασταν επισκεψη σε μια θεια μου...τετ μου εγω εχω πονους τετοιους αλλοτε 5, αλλοτε 10 μερες πριν την κυρια με τα κοκκινα...αναλογα απο ποια πλευρα κανω ωορρηξια...μακαρι ομως να ειναι το πολυποθητο...κυριακη μου ελπιζω να εισαι καλυτερα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.