Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 373.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

cybele λες δλδ αυτο που ενιωθα να ειναι αυτο?? αυτη η βδομαδα ειναι που γινεται δουλεια! αχαχαχαετσι κ αλλιως!

Δημοσίευση

κ τωρα σηκώθηκα απο την καρεκλά κ ενιωσα κ μια ενοχληση χαμηλα αριστερα οπως στην ωορηξια. νωρις νωρις! χαχχχααχαχχα 

Δημοσίευση

koritsia kalimera... adiathetisa stis 15 Septembriou.. Aurio perimenw periodo.. Stis gonimes meres erxomastan se epafi me ton antra mou mera para mera.. Tin teleutaia evdomada koimamai parapanw apo to fusiologiko gia emena.. Exw ponakia xamila deksia kai para ma para polla ugra... Lete na einai to sporaki mou?

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλημερα και ιρινα καλως ηρθες!! Μακαρι να ειναι,το ποθητο...ποσο καιρο προσπαθειτε και ποιες οι ηλικες σας? Παντως αυτο που πριν την περιοδο η ανυπομονησια χτυπαει κοκκινο θα μας τρελανει ολες..

Δημοσίευση

καλημερα Νικη και  Κυριακ!αχ κοριτσια βαζω μια μπλουζα στην ντουλαπα ερχομαι στο  υπολογιστη βαζω αλλη μια ξαναερχομαι θελω να πιω καφε και να πουμε τα δικα μας δεν θελω να συνεχισω.ΟΣΟ για την ωορεξια εγω και αν ειμαι μπερδεμενη μονο αυτο τον μηνα την καταλαβα.τους προηγουμενους λιγα πραγματα.ποναει πολυ το στηθος μου ρε κοριτσια το πρωι νομιζα οτι ηρθε η κοκκινη αλλα τιποτα για να δουμε.

Δημοσίευση

Emma μου καλημέρα...!!!! Τετ καλημέρα κ σε σενα!!! Μακάρι να μην έρθει...μην κουραστεις πολύ σημερα ομως...χαλαρα..

Δημοσίευση

kalws sas vrika.. eimai 28 kai o antras mou 44.. ekeinos vevaia exei mia kori idi opote den exoume themata gonimotitas an ki egw piga ston gunaikologo ki ola normal... 2 mines prospathoume entatika...

Δημοσίευση

ax makari... konteuw na trelathw... niwthw perierga... prospathw na katalabw mipws eimai kai kata fantasias asthenis..... ola paizoun me auti tin agwnia na se trelainei...

Δημοσίευση

καλημερα εμμα!!!! ιρινα καλως ηρθες και καλα αποτελεσματα! ολα ειναι πιθανα απο τη στιγμη που ειχατε ελευθερα!

κυριακη το προαισθημα σου βγηκε! λενε οτι ο πονος ο συνεχομενος σχετιζεται με ωορρηξια και ο διακεκομμενος με μεγαλωμα του ωοθυλακιου, αβυσσος η ψυχη της κυριας με τα κοκκινα :lol:

τετ το ιδιο κανω και εγω αχαχαχαχαχαχ εμενα το στηθος αυτο το μηνα δεν ποναει και ανησυχω :( απο δω την εχω σιγουρη στο τσεπακι ενα πραμα 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια άσχετο μολης ηρθαν τα πεθερικά μου χωρίς να πουν τίποτα. Παλι καλα για εμενα θα εφεραν και καμια πιτουλα

Δημοσίευση

cybele  δλδ λες απο χτες που ενιωσα κάπως να ηταν αυτο...???κ τα υγρα χτες να ηταν απο αυτο???? αχ....τι καλα!!!!!!

Δημοσίευση

tha perimenw aurio na dw ti tha ginei ki an oxi tha kanw test.. exei genethlia o antras mou stis 21 tou mina kai tha ithela polu na einai to dwro genethliwn tou..... pantws simera ksupnisa toso prismeni pou fovithika... xeria,podia,koilia,stithos... ola....

Δημοσίευση

Κοριτσια άσχετο μολης ηρθαν τα πεθερικά μου χωρίς να πουν τίποτα. Παλι καλα για εμενα θα εφεραν και καμια πιτουλα

ela ki edw.... eftiaxa mpougatsa kai  milopita... :)

Δημοσίευση

καλημερα ομορφουλες μου cybele, κυριακη, τετ και νικη...cybele μου εμενα οταν κανω ωορρηξια,απο δεξια δεν με πολυποναει το στηθος οποτε μην σε ανησυχει...ιρινα μου οντως το οτι ειχατε ελευθερες επαφες με τετοια συχνοτητα ειναι οντως ενθαρρυντικο!! Σου ευχομαστε να μην ερθει η απαισια αυριο και να εχεις ενα θετικο,τεστακι :-)

Δημοσίευση

καλημερα EMMA!irina καλως ηρθες ευχομαι να σου φερουμε γουρι!cybele καλο ειναι πουν δε ποναει μπορει και να μην ερθει η κοκκινη εγω την εχω πιο σιγουρη απο εσενα γιατι τα δικα μου ειναι και σαν μπαλονια φουσκωσαν πολυ!

Δημοσίευση

καλημερα ομορφουλες μου cybele, κυριακη, τετ και νικη...cybele μου εμενα οταν κανω ωορρηξια,απο δεξια δεν με πολυποναει το στηθος οποτε μην σε ανησυχει...ιρινα μου οντως το οτι ειχατε ελευθερες επαφες με τετοια συχνοτητα ειναι οντως ενθαρρυντικο!! Σου ευχομαστε να μην ερθει η απαισια αυριο και να εχεις ενα θετικο,τεστακι :-)

makari.... to skeftomai kai klaiw.....

Δημοσίευση

αχχχ εδω ειμαστε για να λεμε τον πονο μας, τις ελπιδες μας, τις ανησυχιες μας..τα παντα

Δημοσίευση

ιρινα ειμαστε συνομηλικες :-)

:) makari tote....... xairomai pou exw kapoion na milisw... giati stin ksenutia koritsia den paleuetai....:cry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.