Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλα σημερα εχω πάθει κατι και γράφω οτι νανε όπως νανε χαχαχα και τρώω τα μισά.!! Θελω να παω σε έναν γιατι πριν να μου έρθει η περίοδος και οταν είχα και ακόμη τώρα εχω κατι αναγούλες και μια απέχθεια για το φαϊ και κατι ψιλό πονάκια στην δεξιά οθικη και με έχει ψιλό ανυσιχισει..??

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 371.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Και εγώ πρέπει να παω και συνέχεια το αφήνω.εμένα είναι Στην Αμερικανική Πρεσβεία κοντά το ιατρείο του και δεν με βολεύει λόγο απόστασης.Πρέπει να βρω έναν πιο κοντά.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμένα στους Αμπελοκήπους αυτόν που βρικα ενό ο άλλος ήταν στην άνω Γλυφάδα

Δημοσίευση

Εγώ ώρες_ώρες σκέφτομαι μήπως τα συμπτώματα τα προκαλουμαι από μόνες μας στον οργανισμό μας Γιατί το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ένα θετικό τεστ.

Δημοσίευση

Και ο δικός μου Αμπελόκηποι πιάνετε το ιατρείο του.Νίκο Βλάχο τον λένε και είναι καθηγητής πανεπιστημίου και στο Αρεταιοιο

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μπα εγω δεν το εχω καν στο μιαλο για το παιδι κιταξα να χαλαρωσω οσο ειχα περιοδο. Μπαγιωκος εχω ακούσει ειναι καλος θα παμε να δουμε τι θα μας πει και αυτος

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έγινε θα σου πω παντος οσει Απο το σόι μου πιγαν λενε τα καλιτερα θα δω και εγω και θα σου πω (ειμαι δισκολη στους γιατρους δεν εμπισευωμαι ευκολα )

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Α τωρα το ειδα μαζί δουλευεις με αυτον τοβ γιατρο αποτι καταλαβα σωστα?

Δημοσίευση

Όχι,εγώ δουλεύω στο παίδων. Σε αυτόν είχα πρωτοπαει μέσω ιατρών που μου το σύστησαν.Πριν κάνω παιδί με παρακολουθούσε.Είναι πολύ καλός. Εάν χρειαστείς στοιχεία σου δίνω.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τώρα εισαι για το δεύτερο παιδι πως και τον αλλάζεις λογο απόσταση.?

Δημοσίευση

Και όταν λέω καλός γιατρός δεν λέω επειδή με ξεγεννησε , στην εγκυμοσύνη που δεν πήγε καλά,από την αρχή ότι μου είπε βγήκε,άσε που δεν με έβαλε για αποξεση και τον Ευχαριστώ Γιατί είμαι και φοβιτσιαρα όταν πρόκειται για τον εαυτό μου. Τότε που λες επειδή δεν μπορούσα να πιστέψω μέσα μου ότι δεν πήγαινε καλά η κύηση πήγα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη σε έναν άλλο γιατρό... Ε,εκείνος μου έλεγε για Εξωμήτριος και να κάνω λαπαροσκόπηση!Ούτε απέξω από το ιατρείο του δεν ξαναπερασα!

Δημοσίευση

Δεν θα τον αλλάξω,απλώς μόνο για τεστ Παπ θα πρέπει (σκέφτομαι) να βρω έναν πιο κοντινό ιατρό.Τώρα με προβλιματισες... Και η αδερφή μου ,μου λέει μην πάω αλλού.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τελικά έχεις παιδάκι η οχι.? τα εχω κάνει σαλάτα τώρα

Δημοσίευση

Απόξεση τι ειναι αυτο.?

Εάν δεν είναι καλή η κύηση σε καθαρίζουμε,εμένα έγινε αυτόματα από μόνο του.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Α αυτο δεν το ήξερα και ουτε το είχα ακούσει ποτε

Δημοσίευση

Τελικά έχεις παιδάκι η οχι.? τα εχω κάνει σαλάτα τώρα

βρε τρελοκομείο..

Έχω μια κόρη 4,5χρονων , το Σεπτέμβριο έμεινα πάλι έγκυος και το έχασα. Καλά... Τόσο καιρό που μιλάμε Εσύ τι διαβάζεις;χαχα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Να σου ζήσει μπερδεύτηκα με την xenaki γιατι και αυτή το έχασε και λεω και εγω τι γίνεται μπερδεύτηκα. Συγνώμη.! Πω καλα εχω χάσει το μιαλο μου σημερα τέλειος.!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.