Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλα εμενα ο κυκλος δεν ειναι απλα ρολοι, αλλα ελβετικο ρολοι, και πριν παρω τα κιλα και οταν τα πηρα και τωρα...τι να πω...οταν τρωγεσαι με το δερμα σου και δεν ξερεις τι στο καλο συμβαινει αρχιζουν τα σεναρια αλλα σπιλμπεργκ...κουραγιο στην διαιτα κοριτσαρα μου!! Εγω την εκανα καθαρα για μενα, με πολλη ορεξη και για αυτο ειχα πολυ καλα αποτελεσματα..ουτε πεινουσα, ουτε στερηθηκα, ουτε τιποτα...τωρα συντηρηση και μια χαρα παει κ αυτη...κουραγιο κ παλι cybele μου!!!

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 373k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

μπραβο νικη!!!!! τετοια λεγε μου να χαιρομαι! ασε εγω ειχα θεμα πανω απο 8 χρονια μου ειπε ο γιατρος, και δεν το ξερα.... απο τοτε που εκοψα το καπνισμα εβαλα 20 μεσα σε ενα χρονο, μετα ξεκινησα να τα χασω και αντι να τα χασω εβαζα!!!! οποτε αναγκαστηκα πηγα ενδοκρινολογο

Δημοσίευση

ααα καταλαβα cybele μου...οχι εγω τα πηρα γιατι,ειμαι καλοφαγας χαχαχα και λεω εδεσα τον γαιδαπο μου...πλακα κανω απλα δεν προσεχα οσο επρεπε και δεν σκεφτομουν οτι ο οργανισμος μας οσο παει επιβραδυνει τον μεταβολισμο...εσυ κανε ο,τι σου λεει ο γιατρος σου cybele μου και ολα θα πανε κατ'ευχην...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια χωρις διατροφη ετσι και αλιος δεν τρωω μαι πολλά. Εγω και το φαγιτο ειμαστε τσακομενει χρονιαα αλλα οτι ετρογα εβαζα απο τοτεβππυ περνω τα φαρμακα οσο και να φαω χάνω

Δημοσίευση

ευχαριστω εμμα μου!!!! και εγω καλοφαγας ειμαι!!! αχαχαχαχ εκοψα το καπνισμα, δεν ηξερα για το θυρεοειδη και την πατησα! μεσογειακη διατροφη μου δωσε και μου ειπε αυστηρα να μην παρω κανενα συμπληρωμα για αδυνατισμα γιατι δεν κανει λογω θυρεοειδη 

νικη με τις σοκολατες ειμαι τσακωμενη εγω, σπανια να φαω, εκτος απο την υγειας που μου αρεσει πολυ!!!

Δημοσίευση
Γεια  Σας  κοριτσια μου!!! Καταρχας συγχαρητήρια στην κελλυ μας!!! όλα θα πάνε καλά!! Κατα δεύτερον.. ερωτηθηκα για εξετάσεις.. κανω καθε χρονο γενική αιματος θυροειδη κτλ γενικο ξεσκονισμα κ ειμαι μια χαρα. Ειμαι κ αιμοδοτρια. Τα μαλλια μου δν πεφτουν..αλλα πυκνώσαν απο την εγκυμοσύνη κ οι ορμονες δν εχουν πέσει ακομα. Κ μάλλον θα αργήσουν μου ειπαν. Αυτα. Πολυ χαρηκα για την κελλυ!!! Ποσες μερες καθυστέρηση ειχε? Να ξερω σε περίπτωση που ξανά μείνω να μην την πατησω πάλι..να περιμένω περισσότερες μερες...
Δημοσίευση

συγγνωμη κυριακη μου τα μπερδεψα! καλο ειναι οτι πυκνωσαν :) 

Δημοσίευση

αυτα ειναι...Κυριακη μου η Κελλυ χτες περιμενε περιοδο οποτε επιασε γρηγορα την εγκυμοσυνη

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας διαβάζω όλη μέρα απλά έμεινα λίγο πίσω στη δουλειά και έπρεπε να ισιώσω:?..

Εγώ που λέτε μόλις τα βρήκα με τον άντρα μου πήρα στο σύνολο 15κιλά και να πω ότι είμαι δυο μέτρα ψέμματα θα πω, οπότε καταλαβαίνεται ... Έκανα μία διατροφή από τον Μάιο αλλά στις διακοπές τα πήρα πάλι εεε λέω από Νοέμβρη να πάω γυμναστήριο, δεν μπορώ να πω ότι τώρα τρώω πολύ αλλά η δουλειά μου είναι καθιστική οπότε δεν μπορώ να κάνω και πολλά..

Δημοσίευση

Ευτυχια μου χασε οσα μπορεις, πιο πολυ για την,ψυχολογια σου...εισαι αλλιως μετα :-) αν θες υποστιρηξη, εδω ειμαστε εμεις :-)

Δημοσίευση

μαζι πακετο στη διατροφη χαπακι μου! και τα κιλα θα φυγουν και σπορακι θα ρθει!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! 

Κυριακή εχτές περίμενα περίοδο,  αλλά λίγο τοστήθος, λίγο η συχνοουρια λίγο τα καφέ υγρά το έκανα το τεστ αμέσως. 

Δημοσίευση

:-) καλα εκανες Κελλυ μου!! Βρε Κελλυ μου για προσπαθησε να μετρησεις αυριο τη θερμοκρασια σου μολις ξυπνησεις και πριν σηκωθεις απο το κρεβατι με θερμομετρο κατω απο τη γλωσσα...θελω να δω αν οντως ισχυει οτι στις εγκυες ειναι 37 με το που ξυπνανε...

Δημοσίευση

Σχετικά με τα κιλά έχω διαβάσει ότι επηρεάζει μόνο αν είσαι υπερβαρη ή λιποβαρη. 

Η διατροφή βοήθεια στην γονιμότητα. 

Εγώ μετά τον γάμο πήρα πολλά κιλά. Τους τελευταίους 5 μήνες άλλαξα διατροφικές συνήθειες και έχασα αρκετά κιλά και μπήκα επιτέλους στα ρούχα μου και νοιώθω πάλι καλά με το σώμα μου! 

Δημοσίευση

Εμμα μου θα την μετρήσω να σου πω,  αλλά πρέπει κάτω από την γλώσσα; Κανονικά δεν κάνει; 

Δημοσίευση

κελλυ μου καλα εκανες που εχασες κιλα...γιατι τωρα θα παρεις λιγα, αλλα για τον καλυτερο σκοπο...λενε κατω απο τη γλωσσα...απλα εχω ακουσει διαφορα και ποια πηγη ειναι πιο εγκυρη απο σενα!!!

Δημοσίευση

μου επαναλαμβανει τα μηνυματα ποη γραφω...κολλησε,μαλλον

Επεξεργάστηκε από Emma2015

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια σημ Θελω ολο υπνο δΕν εχω κουραγιο να συκοθω..

Δημοσίευση

από τη ια θέλω να κάνω δουλειές..από την άλλη βαριέμαι...απο τη μια νυστάζω..νιώθω κουρασμένη απο την άλλη θα θελα να βγω μια βόλτα εξω να πιω ενα καφε ενα ποτο κατι τελοσπαντων...αχ ρε κοριτσια...εγω τετοια πραγματα εχω οταν περιμενω περιοδο...τι μου συμβαινει..???!!!.πφφφ...

Δημοσίευση

Κοριτσια  Καλησπέρα .Νίκη μου ποτ έ θα

πας στο γιατρό?

Κυριακή μου κ γω ετσι ήμουν μετά την αποβολή όρεξη μηδέν

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.