Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 373k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα κοιμηθηκα λιγο εως πολυ νιωθω κουρασμενη δεν ξερω γιατι.αχ Κυριακη μου εγω το πρωτο το επιασα με μια και μοναδικκη φορα.ουτε αγχος ειχα ουτε τιποτα ηταν αποφαση της στιγμης με ρωτησε  ο αντρας μου λες να δοκιμασουμε;και λεω και εγω ας δοκιμασουμε δεν πιστευα με τιποτα οτι θα μεινω εγκυος με την πρωτη ελεγα σιγα μην εγινε,και τωρα που προσπαθουμε σε γονιμες κτλ τιποτα και παω να σκασω οταν το σκεφτομαι!αρα μαλλον σε εμενα το αγχος παιζει ρολο.Α την πρωτη φορα μαλλον δεν ηταν και γονιμες!θα τρελλαθω!πως γινεται αυτο μου λετε;

Δημοσίευση

Νικη μου πως νιωθεις τωρα? Ελπιζω να εισαι καλυτερα...Κυριακη μου και παθος βαζουμε και απο ολα...αλλα που θα παει...θα το πιασουμε καποτε..βρε κοριτσια επειδη ενιωθα το κεφαλι μου καπως...μπορει και λογω διαβασματος, εβαλα θερμομετρο κατω απο τη γλωσσα και λεει 37. Ειναι ψηφιακο βεβαια. Εσυ Κυριακη μου που ξεμπερδεψες με περιοδο οπως εγω, τι θερμοκρασια βγαζεις?δεν την εχω ξαναμετρησει πριν την ωορρηξια...

Δημοσίευση

εγω ρε κοριτσια ποναω κατω χαμηλα παλι αυτο παλι τι ειναι δεν ξερω.θερμοκρασια εγω δεν εχω μετρησει ποτε.

Δημοσίευση

Τετ μου η θερμοκρασια ειναι καλος τροπος παρακολουθησης...καλα οχι και ο πιο αξιπιστος βεβαια... Τωρα οι πονοι ειναι η το σπορακι που προσπαθει να γαντζωθει πανω σου η οι συσπασεις μητρας επειδη ετοιμαζεται για περιοδο

Δημοσίευση

μαλλον το δευτερο ειναι δυστιχως μετα την αποξεση τους εχω αυτους τους πονου οχι καθε φορα ομως.μου την δινει που εχω συμπτωματα περιοδου 7 μερες πριν ερθει το εχω ξαναπαθει.νομιζω οτι αυτο με την θερμοκρασια θα με αγχωσει περισσοτερο.

Δημοσίευση

καλα εχω αλλοτε εχω συμπτωματα 10 μερες πριν τη περιοδο καινομιζω οτι γινεται η εμφυτευση, αλλοτε εχω συμπτωματα 5 μερες πριν...εχω προσεξει οτι οταν κανω ωορρηξια απο την αριστερη σαλπιγγα εχω πολυ εντονα συμπτωματα και ενοχλησεις, ενω οταν κανω απο την δεξια ειμαι μια χαρα και υποφερω ελαχιστα...παντως ποτε δεν ξερεις και οντως το θερμομετρο αγχωνει...εγω το εβαλα γιατι νιωθω οπως οταν μας ξεκιναει πυρετος,..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλητερα μετα απο 10 τσαγια και 3 σούπες. Ο αντρας μου με κολισε εμενα την μανα μου και τον πατέρα μου μονο εκείνος ειναι καλα χαχα

Δημοσίευση

Αααα θα τον μαλωσουμε... Μα τι δυνατα μικροβια κουβαλαει...μη σου πω και εμενα με κολλησες και νιωθω καπως...χαχαχα

θα περασει κ αυτο Νικη μου

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Οταν εχεις να κανεις με 500 παιδια καθημερινό ς λογικο μου φενεται

Δημοσίευση

κορίτσια μόλις γύρισα..πήγα την κόρη μου ρυθμική..δυστυχώς ξανά έβγαλα λίγο ροζ..ακόμα καθαρίζω προφανώς...Emma μου, η θερμοκρασία μου είναι 35,8..δν ξέρω γτ γμτ...

Δημοσίευση

όλα καλά θα πάνε... πέσε να ξεκουραστείς σημερα.. κοιμήσου νωρίς.. ξέρεις πόσες φορές τις έχω καπουλάρει από ίωση επειδή κοιμηθηκα πολλές ώρες???? αν είναι εφικτό πέσε κ απο τώρα... Την τελευταία φορά που ένιωθα κάπως... έπεσα στις 21 μαζί με την κόρη μου κ ξυπνησα στις 7,15 μαζί της..!!! αχαχαχα κ την πήγα σχολείο κ γύρισα κ ξανακοιμήθηκα εως τις 14 που σχολούσε!!! μετά περδίκι!!!! χαχαχαχα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια εχω κοιμηθεί σημερα που εχω ηπερενταση ανυσιχισε και ο αντρας μου αν ειμαι καλα 

Δημοσίευση

αχ κορίτσια αχ... έχουμε ένα δάσκαλο..που τους βάζει πάρα πολλά σπίτι... δν λέω..καλό αυτό γτ τα παιδιά θα μάθουν...αλλά ρε γμτ... δν προλαβαίνει με τις δραστηριότητες... και το άλλο???? τεστ???ακόμα δεν αρχίσανε... προχτές τεστ στα θρησκευτικα..τεστ στην ιστορία (3 κεφάλαια το καθένα) κ αυριο τεστ στη γλώσσα...!! σειρά βεβαίως έχουν τα μαθηματικά....! τα κακόμοιρα τα παιδάκια... και ευτυχως η δική μου.. τα πέρνει μπαμ μπαμ...για σκεφτείτε άλλα παιδάκια που δν το έχουν τόσο πολύ....:?

Δημοσίευση

..καλα εκανες που κοιμηθηκες Νικη μου...δεν ξερω εμενα το,37 μου φαινεται οτι με φερνει κοντα σε ιωση βρε Κυριακη μου...ναι οντως τα ταλαιπωρουν τα παιδακια...ελεος...σε αλλες χωρες δεν κανουν καν τεστ αξιολογησης...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Απλα αγαπω μαθηματικά......!! Ασχετο καλα ποτε πρόλαβε και τα εκανε ο δάσκαλος..? Και μερική ειναι μην πω

Δημοσίευση

αστα... τα λυπάμαι τα κακόμοιρα... Τρίτη δημοτικου...τεστ!! αν ειναι δυνατόν.. λες κ αυτα΄ που μαθαινουν θα τα θυμούνται μετα... ελεος!!! εγω στην κόρη μου της εχω πει.... μην κοιτας το Α ή το Β, να κοιτάς να μαθαινεις για σενα και οχι για το βαθμο.. η ουσια ειναι να τα θυμασαι κ μετα κ να καταλαβαινεις τι διαβαζεις...το να τα γραψεις στο δασκαλο κ μετα να τα ξεχασεις... δν εχει νοημα...χανεις το χρονο σου κ μετα δν αναπληρωνεται...

Δημοσίευση

κ μένεις πίσω μετα κ δν μπορεις να προχωρησεις...διάβαζε για σένα κ όχι για τους άλλους..μόνο ετσι θα γινεις σωστος ανθρωπος κ με αληθινες γνωσεις κ οχι εικονικες... 

Δημοσίευση

emma.. μήπως αν δεις κ ανεβαινουν τα δεκατα να πάρεις κανα ντεπον??κ εγκυος να εισαι επιτρεπεται απο οσο ξερω... μην το αφησεις να σε ρίξει...γτ θα συμβάλλει αρνητικά στην προσπαθεια σου να μεινεις εγκυος...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.