Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Μου ειπε να κανω την pregnyl το βραδυ.τι ψρα το βραδυ οεοοοο???ας μου απαντησει η @emmyland που την εχει κανει η οποια αλλη κοπελα!ευχαριστω

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 375.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lovely είπε:

Μου ειπε να κανω την pregnyl το βραδυ.τι ψρα το βραδυ οεοοοο???ας μου απαντησει η @emmyland που την εχει κανει η οποια αλλη κοπελα!ευχαριστω

κρινοντας απο τον τελευταιο υπερηχο μου ελεγε τι ωρα να την κανω.εσυ δεν κανεις υπερηχους μερα παρα μερα?

Δημοσίευση

Οχι εκανα το Σαββατο ειδε τα οωθυλακια κ μου ειπε την Δευτερα το βραδυ να κανω την ενεση και την Τεταρτη να κανουμε την σπερματεχυνση.

Την εκανα ομως στις 21.00.

?????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Lovely αντε με το καλό... σου το εύχομαι να έρθει σύντομα πάρα πολύ και σε λίγες μέρες να μας λες τα νέα σου..

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσιααααααα!!!!!!!?????????????????????????????

Δημοσίευση

Τι εγινε τελικα??εκανες τεστ?μιλησες με τον γιατρο σ?

Δημοσίευση

Απορω παντως με την υπομονη σου...αντε καλα αποτελεσματαααααααα??????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε θέμα υπομονής σκάω γάιδαρο. Λοιπόν μου είπε να περιμένω στον παλιό μου κύκλο δλδ άλλες 12 ημέρες 

Δημοσίευση
στις On 9/5/2016 at 9:29 ΜΜ, ο/η Lovely είπε:

Οχι εκανα το Σαββατο ειδε τα οωθυλακια κ μου ειπε την Δευτερα το βραδυ να κανω την ενεση και την Τεταρτη να κανουμε την σπερματεχυνση.

Την εκανα ομως στις 21.00.

?????

ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΕΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΟΜΩΣ  ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.. ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ?

Δημοσίευση
στις On 9/5/2016 at 9:13 ΜΜ, ο/η emmyland είπε:

Kata lathos patisa parathesi k d kserw pws na t afairesw

Δημοσίευση

Πόπη θα ξανά δοκιμασεις σπερματεγχυση? Τι θέμα είχατε? Δεν θυμάμαι ακριβως

Δημοσίευση

Καλημεραααααα!!στο Ρεα θα την κανω!!κοριτσιααααααα σημερααααααααααααααααα!!!!!!!οοεεεοοοοοοοοοο!! 

??❤❤??????????????

Δημοσίευση

Καλη επιτυχία κοριτσακι μου!!!

Ευχομαι να πετύχεις το θαυματακι σου με την πρωτη!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 ώρες, ο/η Lovely είπε:

Καλημεραααααα!!στο Ρεα θα την κανω!!κοριτσιααααααα σημερααααααααααααααααα!!!!!!!οοεεεοοοοοοοοοο!! 

??❤❤??????????????

Με το καλό να μας πεις τα ευχάριστα ...! Πιον γιατρό εχεις; αν επιτρέπεται 

Δημοσίευση

Κοριτσια δε μπορω αλλο αληθεια εχω αγανακτισει! Δε μπορω να χαρω την εγκυμοσυνη μου με αυτο το πραγμα! Πηγα και στο αττικο χθες και μου ειπαν τα ιδια.. κνυδωση! Δν υποφερετε εχω να κοιμηθω απο το σαββατο βγαζω ολο καινουργια με τρωνε απιστευτα και η κρεμα δε μου κανει τιποτα στη φαγουρα!! Απελπιζομαι.. ετσι θα παει αυτο το πραγμα? Εφτασα σε σημειο να μην φενετε το δερμα μου παρα μονο τα πριξηματα! Ακομα και τα χιλια μου και τα ματια μου πρισμενα ειναι και ουτε τα χερια μου δε μπορω να κλεισω γτ πονανε!! 

Δημοσίευση

Ετσι ξαφνκα το σαββατο. Μπορει κιι επισει ειναο ποιο ευεσθξτος ο οργανισμος στην εγκυμοσυνη να το επαθα απο το ανχος η απο στρες! Δεν ξερω!! Αυτο που ξερω ειναι οτι δεν υποφερετε

Δημοσίευση
στις On ‎09‎/‎05‎/‎2016 at 7:53 ΜΜ, ο/η Lovely είπε:

Lovelyyy την έκανα και γώ χθες τη δεύτερη σπερματύγχιση ¨)  Θα αγωνιούμε μαζί. Ελπίζω να παν όλα καλά και για τις δυο μας!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 24 λεπτά, ο/η hopeland είπε:

Lovelyyy την έκανα και γώ χθες τη δεύτερη σπερματύγχιση ¨)  Θα αγωνιούμε μαζί. Ελπίζω να παν όλα καλά και για τις δυο μας!

Με το καλό.. καλά αποτελέσματα..

Δημοσίευση

@hopeland μουυυυυυυυ  ναιιι την εκανααααααα!!!αντε πολυυυυυυυυυ καληηηηηηηηη μας επιτυχιαααααα!!!!που την εκανες σε ποια κλινικη??????❤❤❤???????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.