Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αυτο κανουμε προσπαθούμε...!!! Άντε θα περιμένουμε να μας πεις τι έγινε με τιν χωριάτικη..!!

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 371.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια τι κανετε;εγω τελικα δυστυχως σημερα αδιαθετησα. [smilie=sad7.gif]  [smilie=sad7.gif]  [smilie=sad7.gif]  [smilie=sad7.gif]  [smilie=sad10.gif]  [smilie=sad10.gif]  [smilie=sad10.gif]  [smilie=sad10.gif]

Δημοσίευση

Μπηκα να σας πω μια καλησπέρα γρηγορη,Γιατί σε λίγο θα ετοιμαστώ για δουλίτσα.xenaki ποσό είναι η χοριακη;σε ευχαριστω... Μακάρι να μην περιμένω πάλι τόσο πολύ για να μείνω!Ιrekon... Πάρε δυνάμεις για την άλλη εβδομάδα!Νίκη μην νομίζεις και εμένα απελπισία με έχει πιάσει!Αφήστε που μετά από την αποβολή που είχα,μου έχει γίνει εφιάλτης!Τι κοιμάμαι,τι ξυπνάω... Εγκυμοσύνη ονειρεύομαι!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Irekon egw peimenw akomi den peirazei ton allo mina..!!

Mpounio Kai egw kimame xipnaw egkimosini skeutome to theloume para polu ena paidaki Kai dio Kai tria Kai tesera na exoume den tha poume Kai oxi

Δημοσίευση

Εδώ είμαι πάλι!Σερφάρω στο Ιντερνέτ... Δεν έχω αφήσει site που να μην ανοίξω που να λέει για γόνιμες,ωορρηξία και τα παρεμφερή

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Koritsia kalispera kanonika than na mou erthei periodos simera me ton upologosmo pou ekana ala afanti..!! Tha to afiso mexri τέλος. Του μήνα αυτού και αν δεν έρθει θα κανω τεστ εγκυμοσινης εσείς τι λέτε..??

Δημοσίευση

Καλημέρα Νικη.Άφησε το λίγο ακόμη.έστω 5 ημέρες.Μακάρι να μην μας έρθει.Καλά εγώ έχω γίνει κατά φαντασίαν ασθενείς... νιώθω κάτι τσιμπιματακια χαμηλά και σαν βάρος Αλλά... η Από την κούραση θα είναι ή από την φαντασία μου για μπεμπέ!τώρα για την κοκκινιαρα Αργώ ακόμη.Την πέφτω για υπνω Γιατί μόλις σχολίασα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημερα μακάρι να μην μας έρθει με τίποτα εγω λεω να αφήσω παραπάνω μέρες.!

Δημοσίευση

κοριτσια μου εγω δυστηχως απεβαλα.θα ξανακανω δευτερα χοριακη οπως ειπε η γιατρος που με ειδε!πηγα κ μου εκανε κολπικο υπερυχο εχοντας αιμα και δεν ειδε τιποτα παρα μονο παχυ ενδομητριο.μου εγραψε κ χαπια για καλο κ για κακο να παρω μεχρι και δευτερα που θα κανω χοριακη αλλα απογοητευτηκα και δεν πηρα τιποτα.οσο ξαφνικα ηρθε το θετικο τεστακι κ η χοριακη ετσι ξαφνικα χαθηκε. [smilie=sad7.gif]  [smilie=sad7.gif]  [smilie=sad7.gif]

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια εμενα ήρθε η περίοδος αλλά με το σταγονόμετρο. :( δεν πειράζει δεν τα βαζω κάτω συνεχίζουμε... :(

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κατάλαβα..!! Εμενα μου εμφανίστηκε πολι λίγο εμα και τώρα δεν εχω καθόλου..!

Δημοσίευση

κοριτσια καλα να ειμαστε και ολα θα γινουν!!!!στεναχωρηθηκα πολυ αλλα σημερα νιωθω καλυτερα!!ηταν αρχη για μενα αλλα οταν σου συμβαινει ειναι ασχημο!!ελπιζω στην πορεια να πανε ολα καλα...και για εσας το ιδιο!!!

Δημοσίευση

μπουνιο μου σε ευχαριστω!!!τα ασχημα ειναι μεσα στη ζωη για να μας υπενθυμιζουν ποσο πρεπει να εκτιμαμε τα καλα που μας ερχονται ακομα κ οταν κρατανε λιγο!μεσα στην ατυχια μου δυο πραγματα χαρηκα...την ανεπαναληπτη χαρα ενος θετικου τεστ που ποτε δεν ειχα ξαναζησει αλλα και οτι εχω εναν αντρα διαμαντι!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Xenaki 1.μου εμφανίστηκε το πρωί η περίοδος και απο το μεσημέρι μέχρι τώρα εξαφανίστηκαν τα πάντα.

2. Έχεις δίκιο αυτο που λες για την μπουνιο..!!

Δημοσίευση

χμμμμμμ.......υποπτο αυτο νικη μου!!!!!!!!για να δουμε πως θα εξελιχθει!!!!σου εχει ξανασυμβει?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Οχι..! Τον προηγούμενο μήνα είχα κατι ροζ τώρα αυτο χμμμ :/

Δημοσίευση

αν και αυριο δεν εχεις αιμα παρε τον γιατρο σου ενα τηλεφωνο!!!αυτος κατι παραπανω θα ξερει!!!

Δημοσίευση

αυτο να κανεις....μη το αφηνεις...και να μας πεις νεα αυριο!!!οπως κ να χει να σαι ηρεμη!!!οχι αγχος!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.