Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Χαριζω Gonal 900 Kai Merional

Featured Replies

Δημοσίευση

Χαρίζω ένα κουτί Gonal 900 kai Merional 75 I.U (22 κοθτάκια) και ένα Cetrotide 0,25 mg. Μένω Θεσσαλονίκη και θα ήταν η χαρά μου να τα χαρίσω σε όποια τα έχει ανάγκη.

Δημοσίευση

αχ ενδιαφερομαστε εμεις . πως μπορουμε να συννενοηθουμε?να σασ στειλω courier να τις παρει|?

Δημοσίευση

Καλησπέρα... Αν δεν έχουν δοθεί τα φάρμακα θα με ενδιέφερε πολύ να τα παραλάβω καθώς ετοιμάζομαι για την 6η μου εξωσωματική

ευχαριστώ πολύ.. 

Δημοσίευση

Μένουμε ζακυνθο αλλα θα σου στείλουμε courier με παγοκύστες να την παρει !

Δημοσίευση

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΟΝΑΛ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΛΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

• 1 month later...
Δημοσίευση

Θέλω να πω ενα μεγαλο μπράβο σε ολες σας γιατί τα περασατε τα περνάμε και βλέπω οτι υπάρχει ακόμα πολύ ανθρωπιά! Όταν μου επε ο γιατρος μου και εμένα οτι δεν μπορω να μείνω εγκυος φυσιολογικά έχασα την γη κάτω απο τα ποδιά μου ..γιατι ...και όλα απο λαθος γιατρου....ολά όμως θα πάνε κατ'ευχήν για όλες μας γιατι μας το χρωστάει η ιδια η ζωή καλη επιτυχία σε ολά τα κορίτσια και Γρηγορά πολλά κλάματα απο παιδικές φωνουλες!!!!!!!!!!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

χρειάζομαι το φάρμακο gonal, γύρω στις 1200 μονάδες...αν υπάρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται θα της είμαι υπόχρεη.

Όπως και να 'χει σας ευχαριστώ πολύ που υπάρχετε και μας ακούτε

Εγώ είμαι νέα χρήστρια αλλά έμπαινα σχεδόν καθημερινά και διάβασα τους προβληματισμούς, τις ιστορίες και τον αγώνα που κάνει ο καθένας για να πετύχει το ακατόρθωτο

Δημοσίευση

Χρειαζομαι gonal καο orgalutran αν καποια κοπελα μπορει να βοηθησει ας επικοινωνησει παρακαλω

Δημοσίευση

Κοριτσια χρειαζομαι gonal η puregon η μινεριαλ 600 μοναδες περιπου ειναι αμεση αναγκη αν καποια κοπελα εχει και δεν τις χρειαζετε πια ας μου στειλει ειμαι απο Θεσσαλονικη. Και το mail μου ειναι tonia024@gmail.com . Ευχαριστω κοριτσια

Δημοσίευση

Xarizw gonal f 900 tis xreiazetai kaneis?

Αν τις εχεις ακομα τις χρειαζομαι αμεσα. στειλε μου ευχαριστω

Δημοσίευση

Χαρίζω ένα κουτί Gonal 900 kai Merional 75 I.U (22 κοθτάκια) και ένα Cetrotide 0,25 mg. Μένω Θεσσαλονίκη και θα ήταν η χαρά μου να τα χαρίσω σε όποια τα έχει ανάγκη.

αν υπαρχουν ακομα ενδιαφερομαι μενω κι εγω Θεσσαλονίκη!! στειλε μου!! ευχαριστω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.