Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Εξωσωματική!ποιες Ξεκινησαμε Παρεούλα(Και Παραμείναμε!!!!!)

Featured Replies

Δημοσίευση

Trufocard

• Απαντήσεις 1.1k
  • Εμφανίσεις 111.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• συγκινηθηκα γιατι μου ηρθε στο μειλ μηνυμα χρονια μετα απο κοπελα..αλλαξα κωδικους και μπηκα..καποιες πετυχαν διδυμα καποιες ενα μωρο οπως εγω καποιες ξανακαναν και για αδερφακι και πετυχαν..η παρεα δ

• Για να μη σχολιασω που της λεει ο γιατρος γεννας και η Μικα εκοβε χαρτακια και κορδελιτσες μπλε και ροζ να τυλιξει τα κερασματα!!! Θεα;;;;

• Καλοριζικοοοοοο! Πολλεςθετικες χοριακες, πολλες εγγυουλες να φερει και να δει αυτο το ποστακι! Ενα φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αποτην κοιλιτσα μου!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ελατε κοριτσια στην κρυφη ομαδα μας στο φβ Στειλτε μηνυμα εδω στην ...katerina... να σας βαλει. Που μας ενωσε στο φβ.

Δημοσίευση

Είστε εγκυουλες?

Δημοσίευση

Ναι :D

Δημοσίευση

Για πες λιγα λογια σκορπιακι. Ποσο μηνων εισαι? Με εξωσωματικη η επιτυχημενη προσπαθεια? Τι θεμα ειχατε??

Δημοσίευση

Ayrio mpeno ston 8. Fisiologika me tin proti. ine panemorfo sinesthima.

Δημοσίευση

Ayrio mpeno ston 8. Fisiologika me tin proti. ine panemorfo sinesthima.

Δημοσίευση

Αχ με το καλο κοριτσακι μου. Μακαρι να το ζησουμε ολες μας αυτο το πανεμορφο συναισθημα.

Δημοσίευση

Μακάρι. Πόσο καιρό προσπαθεις

Δημοσίευση

Γεια σας κόρες τι κάνετε;;;;

Κορές θετικοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

Την Πέμπτη παω για επανάληψη χοριακης!!

Κ βάση τιμής παίζει να ναι κ δυο τα σπορακια!!!!!!!

Ακομη ένα σοκ τη χω !!χαχ αλλα χαρούμενο σοκ!!!!

Άσπα μου σου στείλω μνμ!!

Έγκυουλα νέα καλωσήρθες!!!! Με το καλο το μωρό σου!!!!

Κοριτσακι στείλε μου μνμ το όνομα σου στο φεις!!!

Σας φιλωωωω

Δημοσίευση

Κοριτσακι να τον χερεσαι κ παλι τον μπεμπουκο σου, αχ αυτοι οι κολικοι κ ο δικος μου ξεκινησε 10 ημερων, τι τραβηξε καθε μερα μετα τις 5 ξεκιναγε!!!! Υπομονη θα περασει!!!

Δημοσίευση

λυπαμαι πολυ κοριτσακι μου!οι περισσοτερες το εχουμε περασει αυτο το σταδιο!το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα μην το βαλεις κατω και θα τα καταφερεις!!!!

χαιρομαι πολυ που τα βρηκατε και θα συνεχισεις!!!!!!ο μπεμπουλης ειναι καλα αλλα εχουν αρχισει οι κολικοι και τον ταλαιπωρουν!!εννοειται οτι θα του δωσω πολλα φιλακια!

εγω εκανα συσπασεις και πηγαινα 2 φορες την εβδομαδα και εκανα καρδιοτοκογραφημα!στην αρχη εκανα συσπασεις αλλα οχι πολυ δυνατες και μου εδωσε χαπι!μετα αυξανοταν οι συσπασεις και μου αυξανε το χαπι!την τελευταια φορα που πηγα εκανα 2-3 μεγαλες!μετα γεννησα προωρα απο εξαλειψη τραχηλου!

εσυ κανεις μεγαλες συσπασεις?πινεις καποιο χαπι? 

koritsaki mou se efxaristw gia ta kala sou logi.. To oti proxorame einai to mono sigouro den 8a ta paratisw me tin proti apotixia..Afto pou me provlimatizi einai an 8a allaxw giatro giati kapou mou afise polla kena i teleftea sizitisi pou eixame kai afta pou mou eipe prin xekinisoume tin prospa8ia twra kapou mou ta allaxe.. Den xerw ti na kanw..

To mwraki sou ti kanei?? Einai to pio omorfo sines8ima meta apo diskolies na to kratas to mikrouli twra agkalitsa..

Δημοσίευση

prasini mou sinexizoume den 8a to valw katw etsi efkola.. Esi se ti diadikasia vriskese twra?????

....katerina... MPRAVO katerinaki mou sixaristria..ante me to kalo akomi mia terastia xoriaki kai na einai sigoura didimakia..xxxxxx

Δημοσίευση

Ποιες είναι εγκυουλες?

Δημοσίευση

Κατερινάκι συγχαρητήρια κοπέλα μου, με το καλό να έχεις μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!! Μπράβο ρε κορίτσι πήρα μεγάλη χαρά μόλις το διάβασα, άντε να ξεκινάνε οι ανακοινώσεις. Ποιά είναι η επόμενη??!!!

ΦΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ   να γεμίσουμε φουσκοκοιλίτσες!!!!!

Δημοσίευση

Ego ego ..:

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Γέννησα τελικά την Πέμπτη 6/11 με καισαρική γιατί η μικρή κατέβαινε πλάγια (αρχίσαμε να κάνουμε λοξοδρομίσματα ;) )  βγήκαμε τελικά χθες με λίγο ίκτερο αλλά πού θα πάει θα στρώσει.. η μικρή είναι στην κούνια της στο δωμάτιο μας και περιττό να σας πω ότι όταν ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί και κοιταχτήκαμε με το σύζυγο μας πιάσαν τα ζουμιά....το πρώτο μας πρωινό όλοι μαζί... θα σας πω λεπτομέρειες μόλις μπορέσω γιατί δεν προλαβαίνω να πολυκοιμηθώ και είμαι λίγο πτώμα...

jannolino πολύ χαίρομαι που μάθαμε νέα σου!

συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυούλες...

nara μου δεν σου ξαναλέω τα ίδια που έχω πει και σε μένα και σε όσες έχουμε βιώσει όχι μια απλά αρνητική χοριακή αλλά μια απώλεια.... όλα θέλουν χρόνο...

φιλιά σε όλες...

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Γέννησα τελικά την Πέμπτη 6/11 με καισαρική γιατί η μικρή κατέβαινε πλάγια (αρχίσαμε να κάνουμε λοξοδρομίσματα ;) )  βγήκαμε τελικά χθες με λίγο ίκτερο αλλά πού θα πάει θα στρώσει.. η μικρή είναι στην κούνια της στο δωμάτιο μας και περιττό να σας πω ότι όταν ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί και κοιταχτήκαμε με το σύζυγο μας πιάσαν τα ζουμιά....το πρώτο μας πρωινό όλοι μαζί... θα σας πω λεπτομέρειες μόλις μπορέσω γιατί δεν προλαβαίνω να πολυκοιμηθώ και είμαι λίγο πτώμα...

jannolino πολύ χαίρομαι που μάθαμε νέα σου!

συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυούλες...

nara μου δεν σου ξαναλέω τα ίδια που έχω πει και σε μένα και σε όσες έχουμε βιώσει όχι μια απλά αρνητική χοριακή αλλά μια απώλεια.... όλα θέλουν χρόνο...

φιλιά σε όλες...

Na sas zisi daphne mou na tin xereste tin mikroula...xxxxxx

Δημοσίευση

A xx ante k oi upolipes

Δημοσίευση

να μας ζησει Δαφνη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παντα υγεια!

marioucy και εγω στην ιδια φαση ειμαι - αναζητησης γιατρου και επομενου βηματος.

scorpiaki - το παλευω πολλα χρονια δυστυχωςςςςς - αλλα ειπαμε ! αισιοδοξια!

δωστε μας ολες οι εγκυουλες τη θετικη σας ενεργεια σε ολες οσες το παλευουμε ακομα!

Δημοσίευση

Φουσκωνουμε

Δημοσίευση

Καλωσοριζω τα νεα μελη!Δαφνη μου να σας ζησει οτι καλυτερο! Μαριου μου τι να πω δεν ξερω.. ολες τα περασαμε. Εγω σημερα εκανα την τριτη ενεσουλα! Ανυπομονω πολυ!

Δημοσίευση

Περιμένουμε αποτέλεσμα?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.