Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καθυστερηση

Featured Replies

Δημοσίευση

Να σαι καλά. Σύντομα κ εσύ

• Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 6.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Pote gennises?

Δημοσίευση

Στην 37 εβδομαδα με το που μπηκα 9 γεννησα αλλα οκο τον 8 νομιζα θα γεννησω στην 36 που ειχα παει γιατρι ειχα 2 διαστολη κ δεν μου το ειπε συνεχιζα κ εκανα ρα παντα στο σπιτι.μου το ειπε οταν γεννησα

Δημοσίευση

Από κιλά πως πηγές? Εγώ στην 31 εβδομαδα τώρα μετράω ήδη 10 κιλά. Χωρίς να φαίνονται πουθενά όμως. Είναι πολλά?

Δημοσίευση

Εγω πηρα 5 εκανα διατροφη γιατι μου εκανε διαβητη κυησης.δεν ειναι πολλα σε φυσιολογικα πλαισια.Αν ειχες ξεφυγει θα σου το ελεγε ο γιατρος σουτ

Δημοσίευση

Αγοράκι. Στην 28 εβδομάδα ήταν 1.270. Καλά είναι?

Δημοσίευση

Να σου ζήσει. Πόσα έχεις?

Δημοσίευση

Κορίτσια Εγώ έχω βάλει μέχρι τώρα 32 κιλά... Μην γελάτε με τα χάλια μου... ξεκίνησα την εγκυμοσύνη αυτή Από τα 50 κιλά κ τώρα είμαι 82 αλλά είμαι κ ψηλή οπότε δεν φαίνεται τπτ... Στο γιατρό οπότε λέω πόσα έχω βάλει δεν το πιστεύει... Να πω βέβαια ότι είμαι στην 39εβδ κ είμαι έτοιμη να εκραγεί...

Δημοσίευση

Ξέχασα να πω... είμαι και διαιτολογος-τεχνολόγος τροφίμων...

Φανταστείτε να μην γνώριζα κι ολας...

Δημοσίευση

Ego 10

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση ? Όταν δεν έχουμε πολύ σταθερό κύκλο, από πότε ξεκινάμε να μετραμε την καθυστέρηση? Από τον πιο μεγάλο κύκλο και μετά, ή από τον μέσο όρο? Εγώ όπως σας έχω ήδη γράψει έχω κύκλο 28-30 μέρες, και μόνο μια φορά πριν 2 μήνες είχα 33 μέρες κυκλο!! Σήμερα είμαι αισίως στην 34η μέρα! Έχω ήδη δεν έχω καθυστέρηση ???

Δημοσίευση

Κι εγώ είχα άστατο και μεγάλο κύκλο, και μετρούσα την καθυστέρηση από τις 28 μέρες. Απλά, δεν έκανα τεστ στις 30 μέρες, περίμενα λίγο περισσότερο. 

Δημοσίευση

Ακριβώς όπως το είπες ήταν κ σε μένα

Δημοσίευση

"Θέλω να γίνω μαμα" εσένα ο κύκλος σου στις πόσες μέρες κυμαίνονταν? Θέλω να πω, οι 28 μέρες που ξεκινούσες να μετράς καθυστέρηση ήταν ο πιο μεγάλος σου κύκλος ή ό μέσος όρος?

Δημοσίευση

Ήταν ο μέσος όρος. Μου είχε τύχει να έχω και μια βδομάδα καθυστέρηση και να έρθει η περίοδος μετά, μου είχε τύχει να έρθει και νωρίτερα.

Δημοσίευση

Εμένα ο μέσος όρος μου είναι 29 ημέρες με εξαίρεση λοιπόν την μια φορά που ήταν 33! Τώρα είμαι στην 34η και τίποτα! Να περιμένω κι άλλο λες???

Δημοσίευση

Άλλες δύο μέρες

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!! Τελικά το πρωί ήρθε η "καταραμένη"... :( Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει μεγαλώσει ο κύκλος μου τόσο πολύ τους τελευταίους 3 μήνες... Εντάξει, ποτέ δεν ήταν πολύ σταθερός, αλλά όχι και τόσο μεγάλος!!! Τι να πω? Δεν πειράζει... Θα ξαναπροσπαθησουμε!!! :)

Δημοσίευση

Κρίμα που σου ήρθε η ακατανόμαστη...

Δεν πειράζει, όμως, είναι πάαααααααααααρα πολύ νωρίς!

Μη στενοχωριέσαι, και κυρίως, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!

Δημοσίευση

Ναι ναι!! Δεν αγχώνομαι!! Θα προσπαθησουμε πάλι αυτό το μήνα και βλέπουμε!! Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως έχω καμία κύστη ή κάτι άλλο και για αυτό μεγάλωσε έτσι ο κύκλος μου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.