Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου ❣️
Δεν τα έχω μπερδέψει σχετικά με τη σειρά των αδειών 😊 Ξέρω πάνω κάτω πώς πηγαίνει η διαδικασία και ποιές αιτήσεις γίνονται σε κάθε στάδιο. Απλά προσπαθώ να το οργανώσω σωστά από πριν γιατί θεωρώ ότι η σωστή διαχείριση βοηθά και στην καλύτερη ροή των χρημάτων αλλά και στο να μη χαθούν αποδοχές ή δικαιώματα στην πορεία.
Αυτό που έχω σκεφτεί, και γι’ αυτό έκανα όλο τον υπολογισμό, είναι να αξιοποιήσω όσο καλύτερα γίνεται τις κανονικές άδειες ώστε να πάρω περισσότερα χρήματα από την επιχείρηση και να μη χαθούν μέρες.
Με ΠΗΤ 29/08, η σκέψη μου είναι περίπου η εξής:
• Άδεια κύησης ξεκινά από 04/07/2026
• ΠΗΤ 29/08/2026
• Λοχεία μέχρι περίπου 31/10/2026
• Μετά να καταναλώσω την κανονική μου άδεια 2026 περίπου 01/11–29/11 (ανάλογα φυσικά πώς θα βγουν ακριβώς οι εργάσιμες) ώστε να πληρωθώ κανονικά μισθό από την εταιρεία.
• Έπειτα να ξεκινήσει το 9μηνο
• Μετά την ολοκλήρωσή του 9μήνου, που λήγει περίπου 29 Αυγούστου 2027, να πάρω τη συνεχόμενη ισόχρονη άδεια αντί μειωμένου ωραρίου όπου θα πάει περίπου μέχρι 15/12/2027
• μετά να βάω την κανονική άδεια του 2027 και
• Και μετά να κολλήσω και τη γονική
Οπότε ουσιαστικά αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι περισσότερο στρατηγική διαχείριση των αδειών και των πληρωμών για να μπορέσω να πληρωθώ, γιατί αν δεν πάρω τις άδειες τον έχω ικανό να μην μου τις πληρώσει, όπως κάνει τώρα με αυτές τις ημέρες αδείας του 2025 😅
Υπάρχει όμως μια προϋπόθεση στην ισόχρονη άδεια και στην κανονική, όπου απαιτείται συμφωνία με τον εργοδότη. Στην περίπτωση της ισόχρονης άδειας θα πρέπει να συναινέσει για τη μετατροπή του μειωμένου ωραρίου σε συνεχόμενες ημέρες άδειας όπως και για το όποτε παίρνω τις κανονικές άδειες του χρόνου.
Σε περίπτωση που αρνηθεί, για να βάλω την ισόχρονη αλλά και την άδεια χρόνου εκεί που θέλω και χρειάζομαι, τι μπορώ να κάνω;
Πολύ χρήσιμο αυτό που είπες πάντως για το να μην υπογράψω τίποτα αν δεν έχουν μπει τα χρήματα, όμως δεν μου έχει δώσει ποτέ να υπογράψω τίποτα. 🙏
Από
Bekoula, · Δημοσίευση