Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κάρμεν έγραψε:

κοριτσια για να καταλάβω γιατι μπερδευτκα υπαρχει γκρουπ του mammyland στο facebook?

ναι γραφεις mammyland στην σναζητηση και θα μας βρεις ολες εκει!

• Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπερα σε ολες!!!!

ενα θα σας πω κοριτσια....με τον αντρα μου γνωριστηκαμε στο facebook...ερωτευτηκαμε τρελα και τωρα περιμενουμε με το καλο τον Ιουλη το πρωτο μας παιδακι!!!!!!!

Δημοσίευση

Αααααααααααααααααα απο δω ξεκινησαn ολα τα suggestion adds που εχω στο face!!!!!!!!:laugh: :laugh:

Δεν ειχα δει το post!!!

Aaaa πολυ μπερδεμα θα πεσει!!!:blink: :blink:

Φιλια σε ολες!!:kiss:

Δημοσίευση

κοριτσια εγω στο facebook ειμαι η Δημητρα Κοντογεωργου.

Δημοσίευση

Koritsia sas ekana add oles!!!

PW PW katamperdeytika omws me to

poia einai poia!!! :laugh:

Pou tha paei..tha thn vrw thn akrh

siga siga!!! :P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

;) :woohoo: ;) :woohoo: ;) ;) :woohoo: Hrisa έγραψε:

καλησπερα σε ολες!!!!

ενα θα σας πω κοριτσια....με τον αντρα μου γνωριστηκαμε στο facebook...ερωτευτηκαμε τρελα και τωρα περιμενουμε με το καλο τον Ιουλη το πρωτο μας παιδακι!!!!!!!

Δημοσίευση

pebi έγραψε:

;) :woohoo: ;) :woohoo: ;) ;) :woohoo: Hrisa έγραψε:

[/quote:1x7vf08z]

Κι εμεις μεσω msn γνωριστηκαμε απο ενα λαθος e-mail και ειμαστε 2 χρονια μαζι, παντρευτηκαμε περσι και περιμενουμε το πρωτο μας μωρακι!!

Δημοσίευση

Κορίτσια κάτω από τη φώτο στο facebook έχει ένα πλαίσιο που γράφει: write something about yourself. Θα πρότεινα όποια θέλει να γράψει το όνομα που χρησιμοποιεί στο μάμιλαντ για να ξέρουμε ποια είναι ποιά, γιατί έχει ψιλοχαθεί η μπάλα! φιλιά!

Δημοσίευση

Σισσιώ έγραψε:

Κορίτσια κάτω από τη φώτο στο facebook έχει ένα πλαίσιο που γράφει: write something about yourself. Θα πρότεινα όποια θέλει να γράψει το όνομα που χρησιμοποιεί στο μάμιλαντ για να ξέρουμε ποια είναι ποιά, γιατί έχει ψιλοχαθεί η μπάλα! φιλιά!

Κοριτσάκια μου καλά, το είπε χθες κ η Eldo αλλά ας το επισημάνω ξανά, όσες γίνατε μέλη του facebook υπάρχει η ομάδα που του mammyland, απο εκεί υπάρχει η ενότητα Who is Who κ αναφέρουμε όλες το Nickname κ το κανονικό μας όνομα . Αυτό θα σας ξεμπερδέψει.

Φιλιά σε όλες σας!!

Δημοσίευση

Κορίτσια στο facebook υπάρχει η ομάδα mammyland ….μπείτε στο προφίλ μου στο facebook και δέστε τις ομάδες που είμαι μέλος, εμφανίζονται μέσα στη σελίδα …..πατήστε εκεί που λέει mammyland και γίνετε μέλος ….μετά θα βρείτε και τη στήλη who is who απλά συστήνεστε και λέτε και το ψευδώνυμο στο mammyland …έτσι για ευκολία όλων μας ….όποια θέλει βοήθεια ας μου γράψει

Φιλιά σε όλες

Δημοσίευση

KORITSIA NA PROTEINW K EGW KATI POU ISWS VOH8HSEI

K GNWRISTOUME KALUTERA??:unsure:

EKEI POU GRAFOUME TA POST STO FACEBOOK..NA GRAFEI STO TELOS H KA8EMIA

K TO NICKNAME POY XRHSIMOPOIEI STO MAMMYLAND!!

Π.X. (EGW GRAFW)AX!!! TI WRAIA..EXEI KRYO(ZOUZOU21)

3EKINAWWWW

Δημοσίευση

Κορίτσια εγω στο Facebook είμαι ως Mairy Missas. Σας περιμένω να τα λεμε και απο εκεί:)

Δημοσίευση

Κοριτσια εγινακ εγω μελος αλλα δε βρηκα το who is who:(

ειμαι Η anna kremeti

Δημοσίευση

lipon den kserw ti exeis kanei akoma .an eisai mesa sto group mammyland einai katw apo tis mikres fotografies pou exei..mpeneis mesa kai grafeis kati.an den exeis brei akoma to group pigene sthn anazitish tou profil sou bale mammyland

Δημοσίευση

εγινα μελοσ στο μαμμυ κ βλεπω μια λιστα που λεει ατομα που ισως γνωριζετε.βλεπω κ κοριτσια απο δω.μετα τι κανω?

Δημοσίευση

pas sto Who is who kai katw katw grafeis pia eisai to anebazeis meta briskeis opoia kopela theleis kai thn kanei add san filh sou kai milate an einai shndemenh kai ekhnh .kai egw tora mathenw

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.