Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2014!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Στο Ιασώ μου είχε πει οτι θα γεννούσε,τώρα δεν ξέρω αν είναι εκεί.οντως ηταν μεγαλο σοκ!!

• Απαντήσεις 4.9k
  • Εμφανίσεις 302.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• κοριτσια μου καλησπερα μετα απο πολυυυυυυυ καιρο!!!!δε μπαινω τοσο συχνα πια.απο τη μια η αναμονη για τα μωρα απο την αλλη οι ετοιμασιες...αλλωστε δεν ειμαι και εγκυος πια οποτε δε μπορω να συμμετεχω

• καλημερα κοριτσια και μπεμπακια εγω γεννησα την πεμπτη στισ 24 4.:15 το μεσημερι την ομορφη μπεμπουλα μου 2720 και 49 ποντουσ μια μινιατουριτσα

• Κοριτσια μου σας ευχαριστω ολοψυχα για τις ευχες!! Σαν νυχτοπουλι που ειμαι τωρα μπηκα να σας γραψω λεπτομερειες! Οπως ξερετε την τεταρτη το πρωι ειχα γιατρο κ δε φαινοταν τιποτα ακομη για τοκετο! Παω

Posted Images

Δημοσίευση

Τι νεα ήταν αυτα Κατερίνα μου;; Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να βάλει ο καλός Θεουλης το χερι του κ να πανε ολα καλα!!! Να γεννηθουν γερα τα αγγελούδια της κ η Νικουλα να ειναι καλα!!!!

Δημοσίευση

Στο Ιασω φροντιζουν μωρακια απο 25 εβδομαδων!Μακαρι ολα να πανε τελεια.

Δημοσίευση

Σήμερα έκανα την καμπύλη κοριτσια κ δεν έχω καλά νεα..πριν τη ληψη γλυκοζης ηταν 95..την πρωτη ωρα μετά τη λήψη ηταν 206 και την δεύτερη ωρα 165..τα φυσιολογικά είναι 75-106..περιμένω να μιλήσω κ με τη γιατρο μου να δω τι θα μου πει..

Δημοσίευση

Σταλιτσα ως 106 ειναι τα ορια νηστειας.Για εγκυμοσυνη ως 95 εισαι καλα.Το 206 και 165 μονο να σου εξηγησουν,δεν ξερω ποσο ειναι το οριο αλλα μην αγχωνεσαι,δεν ειναι τραγικο.

Δημοσίευση

Δεν το περίμενα το νέο με τη Νίκη...Είναι και ο γάμος την Παρασκευή...Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να κρατήσει τα δυο μωράκια στην αγκαλια της ώστε να ξεχάσει γρήγορα όλη αυτή την ταλαιπωρία που έχει περάσει...

Stalitsa μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω με πληροφορίες αλλά δεν εχω κανει καμπύλη και δε γνωρίζω τις τιμές ζαχάρου...

Δημοσίευση

Aurora και Sofari μιλησα με τη γιατρό κ μου ειπε οτι πρεπει να παω σε ενδοκρινολογο για να μου γραψει διατροφη η οποια πρεπει να ειναι συγκεκριμενη κ να μετραω καθε μερα με ένα μηχανακι το ζαχαρο..θα τρυπαω το δακτυλο μου ειπε..στεναχωρεθηκα λιγο αλλα θα κανω οτι πρεπει για να ειναι καλά το μωρακι!!

Δημοσίευση

Αχ τι νεο ηταν αυτο για τη Νικη ρε κοριτσια;; Και σκεφτομουν γιατι δε γραφει γμτ που εγραφε καθε μερα.

Μακαρι να εχουν παει ολα καλα και να ειναι γερα τα μωρα της....Η Παναγια να ειναι μαζι τους..

stalitsa να μη στεναχωριεσαι πολλες εγκυουλες εχουν αυτο το προβληματακι..μακαρι τα χειροτερα να ειναι αυτα..

Μια διατροφη θα κανεις και ολα θα πανε καλα!!!

Δημοσίευση

Εννοείται πως υπάρχουν κ χειροτερα προβληματα Mariela μου!! Απλά με πειραξε λιγο κ μου ηρθε αποτομο..

Δημοσίευση

ΣΤΑΛΙΤΣΑ μην αγχώνεσαι μόνο το 205 είναι υψηλό και δείχνει διαβήτη κύησης. Αλλά θα σου δώσει διατροφή και θα στρώσει. Το μηχανάκι και γω το χρησιμοποιώ. Δεν είναι τίποτα απολύτως ούτε και πονάει!!! Η ΝΙΚΗ και τα μωράκια θα είναι πιστεύω μία χαρά! Θα τα καταφέρουν και θα είναι υγιέστατα!!! 

Δημοσίευση

Αλήθεια Κατερίνα το χρησιμοποιεις;; εσένα ο ενδοκρινολογος σου εδωσε διατροφη;; ειναι αυστηρη;;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! ΣΤΑΛΙΤΣΑ εγώ δεν έχω διαβήτη κύησης απλά μου είχε βγει 102 το ζάχαρο νηστείας στην καμπύλη και γιαυτό μετράω με το μηχανάκι. Δεν πονάει καθόλου!!! Για δίαιτα δεν μου έδωσε απλά μου είπε να τρώω λίγο απ'ολα. Πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να προσέχεις τις ποσότητες στα ζυμαρικά, στο ρύζι και στα γλυκά!!!

Δημοσίευση

Καλη μερα και καλη εβδομαδα!

Κατερινα σημερα θα εμπαινε η Νικη; χθες νομιζα..

Μακαρι να πανε ολα καλα και να ειναι γερα τα μωρα της.....Οτι μαθεις Κατερινακι πες μας!!

Το βραδυ ξυπναγα και τη σκεφτομουν, ποσο στεναχωρηθηκα...

Δημοσίευση

καλημερα κ καλη βδομαδα!niκi με το καλο να πανε ολα καλα!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου,Νικουλα μου όλα να πάνε τέλεια!!Mariela μου το ίδιο επαθα κ εγω,γνκ δεν φεύγει απο το μυαλό μου! Να πάμε να την δουμε βρε κορίτσια!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου Κατερινα μου!! Κ εγω προσευχομουν να πανε ολα καλα με τη Νικη και τα μωρακια της!!

Δημοσίευση

Σταλιτσα μην αγχωνεσαι,με λιγο προσοχη θασαι οκ.Να ξερεις το αγχος αυξανει το ζαχαρο στο αιμα.

Κοριτσια τι κλαμα εριξα χτες που σκεφτομουν τη Νικουλα... Μετα πηρα τη μαια τη φιλη μου που δουλευε παλια στο Ιασω και ειπε με τα δεδομενα που υπαρχουν,βαρος μωρων κτλ πιστευει θα πανε ολα καλα.

Καλα νεα και γρηγορα να εχουμε!

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ Aurora mou!! Θα προσπαθήσω να μην αγχώνομαι!! Ξέρει καμία πως λέγεται ο άντρας της Νίκης στο επίθετο για να πάρουμε να ρωτήσουμε πως τα πήγε??

Δημοσίευση

Τώρα μπήκα και διάβασα τα νεα!!!πως εγίνε αυτό ρε κορίτσια πριν καμια βδομάδα πήγε στο γιατρό και ήταν όλα τέλεια!!!Νίκη μου να πάνε όλα τέλεια για σενα και για τα μωράκια σου!!!!Προσευχόμαστε για σενα και τα μωράκια σου!!!οποια έχει νεα της ας μας ενημερώσει!!!!stalitsa μου απο όσο ξέρω δεν είναι πολύ σοβαρό αλλά θέλει αυστηρή διατροφή!!!

Δημοσίευση

πρεπει να γέννησε μπροστά στη σελίδα της στο facrbook εχουν γράψει σουπερ μαμα και μπαμπας και οτι είναι ενθουσιασμένοι αρα λογικά πήγαν καλά τα πράγματα!!!

Δημοσίευση

Ναι οντως!Αρα πηγε καλα!Τι χαρα ειναυτη!Αντε να μεγαλωσουν γρηγορα τα μπεμπακια!

Δημοσίευση

Τέλεια!!πολυ χαρηκα που όλα πήγαν καλά με την Νικουλα και τα μπεμακια :-D :-D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.