Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2014!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Μην διαβαζεις βλακειες μια χαρά είναι το μωρακι!!! Μπαλαρινακια στο γαμο δεν γίνεται ρε παιδι μου,είναι και οι photo στην μεση :-p

• Απαντήσεις 4.9k
  • Εμφανίσεις 302.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• κοριτσια μου καλησπερα μετα απο πολυυυυυυυ καιρο!!!!δε μπαινω τοσο συχνα πια.απο τη μια η αναμονη για τα μωρα απο την αλλη οι ετοιμασιες...αλλωστε δεν ειμαι και εγκυος πια οποτε δε μπορω να συμμετεχω

• καλημερα κοριτσια και μπεμπακια εγω γεννησα την πεμπτη στισ 24 4.:15 το μεσημερι την ομορφη μπεμπουλα μου 2720 και 49 ποντουσ μια μινιατουριτσα

• Κοριτσια μου σας ευχαριστω ολοψυχα για τις ευχες!! Σαν νυχτοπουλι που ειμαι τωρα μπηκα να σας γραψω λεπτομερειες! Οπως ξερετε την τεταρτη το πρωι ειχα γιατρο κ δε φαινοταν τιποτα ακομη για τοκετο! Παω

Posted Images

Δημοσίευση

Φορα τα στην αρχή και με το που τελειώσετε με τις φωτό τα βγάζεις γιατί θα σε πιάσει και η μέση σου να τα φοράς ,ωρες με την κοιλίτσα!!!τι ήθελα και μπήκα μπορείς να μου πεις????

Δημοσίευση

καλα σιγουρα ο καθενας οπως αισθανεται εγω τη γνωμη μου ειπα για τις μπαλαρινες απο την αρχη.το κομματι μας ολες θελουμε βεβαια να το κανουμε αλλα υπο κανονικες συνθηκες πιστευω.ONEIRAKI μου αν το θεμα ειναι οι φωτογραφιες και εσυ αισθανεσαι καλα,βουρ που λενε!!!!anyway.CHRISTI μου δεν ξερω ακομα.σημερα πηγε ο καλος μου στο δημαρχειο να παρει καποια εντυπα και αυριο θα παει στην εισαγγελια να καταθεσει γνωματευση του γιατρου και κατι αλλα γιατι χρειαζεται χαρτι απο αυτους για να ερθουν στο σπιτ.το θεμα εξαρταται απο κει.αν ειναι συντομοι μπορει και σε καμια δεκαρι μερουλες.τιιιιιιιι πηγες και διαβασες?ε?ε?ε?ακου δε θελει να παει!!με χαρα θα πας γιατι θα δεις το μπεμπακι και θα εχει μεγαλωσει πολυ και θα το χαρεις και θα ειναι ολα καλα!!

Δημοσίευση

Και εγώ τα ίδια κάνω όλο βλακειες κάθομαι και διαβάζω απο τοτε που έμεινα εγκυος.Αχ και αργω εγώ για την β επιπέδου :-(

Δημοσίευση

Ονειρακι μην ανησυχεις!Ολα θαναι μια χαρα και το μωρακι σου θαναι οπως πρεπει και θα το χαζευεις.Κι εγω εχω διαβασει τα χιλια και ολο αγχωνομαι,ειναι λογικο.Θα δεις,τσαμπα χαλας τη χαρα σου.

Δημοσίευση

ολες τα ιδια κανουμε.εγω να δειτε τι καθομαι και διαβαζω ειδικα μετα το χειρουργειο!!!!μαλλον ολες εχουμε τα ιδια αγχη και σκεφτομαστε τα χειροτερα.ομως κοριτσια εγω πιστευω οτι για ολες μας θα πανε ολα καλα!!!αααα και να ρωτησω κατι?οπως ηρθαν τα πραγματα σιγουρα θα γεννησω πιο πριν απο ολες.και σκεφτομουν σημερα βρε λες να μου πουνε ουστ απο την ομαδα πηγαινε στο μαρτη????ε?ε?ε?

Δημοσίευση

Ισχυει οτι στην β επιπέδου έχουν μεγαλώσει πολυ και δεν τα βλέπουμε ολόκληρα στον υπέρηχο;

Δημοσίευση

εμεις στη β΄επιπεδου τα ειδαμε και ολοκληρα!!!ΟΝΕΙΡΑΚΙ νασαι καλα!!!αλλωστε τωρα γνωριστηκαμε ε????που να τρεχω στην αλλη ομαδα!!!

Δημοσίευση

Νικουλα χαχαχαχα καλο!Αντε κοπελια αρκετα... Να πας σε αλλο γκρουπ!

Ολα καλα θα πανε και θα ειμαστε χαρουμενες χαζομαμαδες την Ανοιξη.

Ονειρακι ολοκληρο το μωρο δεν το ειδα,αλλα ειδα μερη.Κεφαλι,προσωπο,καρδια,χερια,ποδια.Καθοταν με το στομα ορθανοιχτο και κουνουσε ποδι πανω κατω.Θα τα δεις ολα και θα χαμογελας!Λιγη υπομονη.

Δημοσίευση

Οχι Νίκη μου εδώ σε θέλουμε!!!!!!!Και αυτή την εξέταση με άγχος θα την κάνω αλλά τουλάχιστον ελπίζω να είναι καλά τα αποτελέσματα!!και το είχα κόψει το κουσούρι να μπαίνω κι να διαβάζω διάφορα!!!πείτε καμια πληροφορία για την εξέταση!!τι βλέπουν?πόση ώρα κρατάει??

Δημοσίευση

Ολόκληρα εννοώ σε μια εικονα.Πρέπει να είναι ωραία εμπειρία η β επιπέδου ε;Όχι μην τρέχεις εδώ κατσεεε

Δημοσίευση

αχ κοριτσια ευχαριστω!!!!αλλωστε και να μου το λεγατε δεν εφευγα!!!σας συνηθισα τοσο καιρο!!!!η β΄επιπεδου εμενα κρατησε γυρω στη μια ωρα και δεκα λεπτα αλλα ειναι για δυο μωρακια.το τι βλεπουν ειναι φανταστικο κοριτσια.μεχρι και τις πιο μικρες λεπτομερειες!!σε μια φαση τα ειδαμε κ ολοκληρα αλλα δε μας τα εβγαλε φωτο γμτ.....παντως ειναι ωραια εμπειρια γιατι ειναι ολοκληρα ανθρωπακια πια!!!!εμεις δε θυμαμαι αν σας το ειπα φαγαμε και ενα φασκελο απο την κορη!!!ο γιατρος βεβαια ειπε οτι μας χαιρεταει αλλα μαλλον ηταν ευγενικος!!!!χαχαχαχαχα!!!!

Δημοσίευση

Εγώ παω στις 20-1 αλλά την αλλη εβδομαδα θα πάρω τον γιατρό για επιβεβαίωση,να επιβεβαιώσουμε και το φύλο :-D

Δημοσίευση

Ωχ Παναγια μου τόση ώρα με το φορίο θα με βγάλουν!!!Το Σάββατο είναι εμένα το ραντεβου και μεις ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι το μωράκι μας στην αυχενικη μας είπε μάλλον κοριτσάκι!!!

Δημοσίευση

Κοίτα να δεις το δικό μου το παιδί είναι μάλλον ψώνιο γιατί τη θέλει τη φωτογραφία του κάθε τόσο!!!Μετά την αυχενική έκανα την 16η εβδομάδα και είδε συσπάσεις στην 18η πήγα για αιματολογικές και της ζήτησα να κάνουμε εναν για να δούμε αν σταμάτησαν και μετα απο μια βδομάδα ξαναπήγα να κάνω γιατί αρρώστησα εγω και ήθελε να δουΜε το μωρό προληπτικά αλλά κανονικά οι δυο τελευταίοι δεν έπρεπε να γίνουν!εσυ κάθε πότε κάνεις?

Δημοσίευση

Νίκη πότε είχες κανονικά πητ??γιατί να γεννήσεις το Μάρτη,στις πόσες εβδομάδες θα στα πάρουν??

Δημοσίευση

Πως και έτσι μόνο 2?Δεν σου λεω και το χάλι το δικό μου(7) αλλά δεν είναι λίγοι??

Δημοσίευση

Και εγώ λίγοι λέω οτι είναι,ο γιατρός λέει οχι.Τουλάχιστον τον Δεκέμβρη ακουσαμε την καρδουλα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.