Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΓΚΥΟΣ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

μπραβο κοριτσι μου!

ευχομαι μια ωραια εγκυμοσυνη!

φιλιαααααααααα:kiss: :silly:

και αφου εισαι μια σταρ!!!!

• Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπραβο κοριτσι μου!

ευχομαι μια ωραια εγκυμοσυνη!

φιλιαααααααααα:kiss: :silly:

και αφου εισαι μια σταρ!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο και πολυ προσοχη και το μπεμπουλινι σου αγκαλια!μπραβο σου!πολυ χαρηκα!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο και πολυ προσοχη και το μπεμπουλινι σου αγκαλια!μπραβο σου!πολυ χαρηκα!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Δημοσίευση

με το καλο κοριτσακι να εχεις μια υπεροχη εγκτυμοσυνη.....ωραια νεα......πραγματικα....να εχεις μια τελεια φανταστικη εγκυμοσυνη.....με το καλο....να ερθει το φασολακι σου....

Δημοσίευση

με το καλο κοριτσακι να εχεις μια υπεροχη εγκτυμοσυνη.....ωραια νεα......πραγματικα....να εχεις μια τελεια φανταστικη εγκυμοσυνη.....με το καλο....να ερθει το φασολακι σου....

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!!!

Αχ,πολύ χαίρομαι!!!!Και εγω επισήμως την Παρασκευή εμαθα τα νέα μου!!Οι κοιλιές μας μαζι θα μεγαλώνουνε..χιχι!!

Όλα να πάνε καλα και να προσέχεις!!!

Φιλάκια!!

Υ.Γ.Tatianaki συγχαρητήρια και σε σένα καλή μου!!Όλα να πάνε καλά!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!!!

Αχ,πολύ χαίρομαι!!!!Και εγω επισήμως την Παρασκευή εμαθα τα νέα μου!!Οι κοιλιές μας μαζι θα μεγαλώνουνε..χιχι!!

Όλα να πάνε καλα και να προσέχεις!!!

Φιλάκια!!

Υ.Γ.Tatianaki συγχαρητήρια και σε σένα καλή μου!!Όλα να πάνε καλά!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

Δημοσίευση

Star,tatianaki & Vasoula2 ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τα υπέροχα νέα!!!!

Εύχομαι τα καλύτερα, να έχετε μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσετε τα αγγελούδια σας στην αγκαλιά σας!

Απολαύστε κάθε στιγμη!!!

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

Star,tatianaki & Vasoula2 ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τα υπέροχα νέα!!!!

Εύχομαι τα καλύτερα, να έχετε μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσετε τα αγγελούδια σας στην αγκαλιά σας!

Απολαύστε κάθε στιγμη!!!

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!:cheer: :cheer:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!:cheer: :cheer:

Δημοσίευση

Star, Τατιανάκι και Βασούλα συγχαρητήρια!!! Ε'υχομαι να έχετε μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα! Ευχαριστηθήτε όσο μπορείτε τούτη την περίοδο της ζωης σας!!

Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

Star, Τατιανάκι και Βασούλα συγχαρητήρια!!! Ε'υχομαι να έχετε μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα! Ευχαριστηθήτε όσο μπορείτε τούτη την περίοδο της ζωης σας!!

Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

Γεια σου κι απο μενα star

συγχαρητηρια και σου στελνω τις καλυτερες ευχες μου για μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να κυλησει σα νερακι ο χρονος για να κρατησεις στην αγκαλια το θαυματακι σου.:cheer: :cheer: :cheer:

Χιλια μπραβο, χαρες και χαμόγελα!!!

Δημοσίευση

Γεια σου κι απο μενα star

συγχαρητηρια και σου στελνω τις καλυτερες ευχες μου για μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να κυλησει σα νερακι ο χρονος για να κρατησεις στην αγκαλια το θαυματακι σου.:cheer: :cheer: :cheer:

Χιλια μπραβο, χαρες και χαμόγελα!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Star!!!

Όλα να πάνε μια χαρά, να χαρείς την εγκυμοσύνη σου κ με το καλό να κρατήσεις το νινάκι σου αγκαλίτσα!!!!

Χοριακές κτλ μη σε απασχολούν καθόλου, όλα γίνονται όπως πρέπει. Συγκρίσεις δεν πρέπει να σε αγχώνουν.

Η παναγίτσα να φυλάει την οικογένεια σου κ εσένα.

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Star!!!

Όλα να πάνε μια χαρά, να χαρείς την εγκυμοσύνη σου κ με το καλό να κρατήσεις το νινάκι σου αγκαλίτσα!!!!

Χοριακές κτλ μη σε απασχολούν καθόλου, όλα γίνονται όπως πρέπει. Συγκρίσεις δεν πρέπει να σε αγχώνουν.

Η παναγίτσα να φυλάει την οικογένεια σου κ εσένα.

Δημοσίευση

STAR K VASOULA NA XAREITE AFTI TIN OMORFI PERIODO K ME TO KALO NA KRATISETE STIN AGALIA SAS YGIESTA TA MORAKIA SAS FILIA POLLA

glitterfy020708180D36.gif

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.