Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ -ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Featured Replies

Δημοσίευση

Έχετε υπόψη σας αν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ σε κάποια συμβεβλημένα κέντρα και πόσο κοστίζει η αυχενική διαφάνεια και ο προγεννητικός έλεγχος ?

Δημοσίευση

ton progennhtiko epeidi ton ekana prosfata mou ton syntagografise hlektronika o giatros mou mesw eopy kai tha plirwsw mono 50 evrw...twra gia ayxeniki den exw idea...

Δημοσίευση

elli21 ελπιζω να εισαι εγκυος και ευχομαι με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!

δεν ξερω με το νεο συστημα να σου απαντησω σιγουρα, αλλα φανταζομαι οτι καλυπτεται οπως και οι υπολοιπες εξετασεις (αιματος, ουρων κ.τ.λ...) :)

την αυχενικη διαφανεια την ειχα κανει στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο των ιωαννινων σε γιατρο που μου συστησε ο γιατρος μου, και πληρωσα μονο την αμοιβη του δηλ. 50ε. Γενικα ξερω οτι οι τιμες κυμαινονται απο 80 εως 180 (;) περιπου, αναλογα που θα πας... θα σου προτεινα να παρεις τηλ στην βιοιατρικη π.χ που ξερω σιγουρα οτι κανεις τετοιου ειδους υπερηχους και ειναι συμβεβλημενη με τον εοππυ και να ρωτησεις ;) εχω μεινει ευχαριστημενη, γι'αυτο το αναφερω...

http://www.bioiatriki.gr/index.php?opti ... 24〈=el

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σε ευχαριστώ xtinaki μου .

Afrodite ναι είμαι έγκυος στην 8η βδομάδα και είναι να κάνω τον προγγενητικό έλεγχο τώρα αλλά ήθελα να μάθω και για την αυχενική αν μπορέι να στην γράψει ο ιατρος και να πας να την κάνεις κάπου που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ και τι πληρώνεις

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια, την Πέμπτη έχω την αυχενική διαφάνεια και έχω φοβερό άγχος να είναι όλα καλά και να μην χρειαστεί να κάνω αμνιοπαρακέντηση αχ θα χαρώ πολύ να σας γράψω την Παρασκευη όταν όλα ηταν καλά .Στην κόρη μου μου είχαν πει και το φύλλο για να δούμε τώρα θα μου πουν τίποτα αν και δεν με νοιάζει και τόσο απλά θέλω να είναι όλα καλά

Δημοσίευση

ο προγεννητικος ελεγχος γραφεται. Το εκανε η αδελφη μου που ειναι εγκυουλα τωρα. Η αυχενικη διαφανεια ουτε εγω ξερω..τα μπαινοβγαζουν απο τα ταμεια με ταχυτητες που ουτε αυτοι μπορουν να παρακολουθησουν.

Δημοσίευση

κιεγω ελλη την παρασκευη εχω ραντευου για αυχενικη...μακαρι να ειναι ολα καλα με τα μωρακια μας!!!καλη επιτυχιααααα

Δημοσίευση

ολα θα ειναι μια χαρα. να μας πειτε τα καλα τα νεα και οι δυο σας ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

όλα μια χαρά μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος .xtinaki ελπιζω και για σένα το ίδιο να είναι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.