Γεια σας κορίτσια...πρώτη θα σύρεις τον χορό @Elk ...
Λοιπόν ειχε προγραμματίσει ο γιατρός να γεννήσουμε 38+3 ,ημέρα Δευτέρα με τεχνητούς..Μ είχε πει ένα τω μεταξύ θα έχεις φάει ελαφριά κλπ...εγώ του έλεγα θέλω να γεννήσω Κυριακή, ευλογημένη μέρα...και γιορτινή...ήταν Αγάπης, Σοφίας, Πίστης κλπ...Μ λέει Κυριακή δεν πάμε...μόνο αν έρθει μόνο του...εγώ το Σάββατο έχω φάει ότι μπορείτε να φανταστείτε μακαρονάδες,βαφλακια χαμός...αφού την επόμενη το βράδυ θα έμπαινα μέσα για προετοιμασία...ε το βράδυ ξυπνούσα γτ είχα κάποιου πόνους περιόδου αλλά οκ...πήγε 7 το πρωί κ ένιωθα ότι θέλω να πάω τουαλέτα αλλά κ δεν ήθελα..εκεί κάπως προβληματίστηκα..ο άντρας μου φουλ αγχωδης....να έχει ετοιμαστεί κ να λέει πάρε τον γιατρό..εγώ το αντίθετο...τι λες καλέ του έλεγα;..μετά ξαναπάω στο μπάνιο κ είχα βγάλειια πηχτή λευκή βλέννα..λέω μάλλον πρέπει να τον πάρω... περίμενα να πάει 8:30 κ Μ λέει ο για ετοιμάσου να έρθεις στο Λητώ...έκανα μπάνιο κ πήγα μετά τις 9...κάνε εισαγωγή... καρδιογράφημα κλπ..κατά τις 10 με έλεγξε μ λέει έχεις διαστολή 3 δεν ξέρω αν θα είναι Σοφίας , Πίστης ή του Ξενοφώντος,που ήταν την επόμενη,αλλά γεννας..μου έκαναν κλυσμα κλπ...πήγα στο δωμάτιο κ ήρθαν οι μαίες..Μ λέει η μαία έχεις ήδη 4 διαστολή, νιώθεις κάτι;οχιιι της λέω...Μ βάζει μια μικρή δόση επισκληριδιο κ με έλεγχαν ανά τακτά διαστήματα..εγώ έπαιζα με το κινητό κ Μ έλεγαν ασε το κινητό κάτω,γενναμε...😁...τους λέω πόσο χρόνο θα πάρει..ε λέει πρωτότοκος είσαι,κάνα δεκαωρο...α έχουμε λεω...ειχε καθίσει κάπως στραβά κ με έβαλαν να βάλω το πόδι μου πάνω σε ένα μακρύ μαξιλάρι...ε στις 12:30 Μ έλεγαν δεν πονάς; βλέπουμε συσπάσεις στο μόνιτορ..όχι λέω δεν κτλβν κάτι...είχε φτάσει διαστολή 8... έρχεται ο γιατρός κ λέει να δοκιμάσουμε να σπρώξουμε..εγώ στον γάμο του Καραγκιόζη..δεν είχα καταλάβει..μετά πήρα γραμμή όμως κ εντάξει..λέει βλέπω μαλλιά..😃..νόμιζα ότι έκανε πλάκα...καλέ λέω τι λέτε...σπρώχνω 3-4 φορές κ φώναξε να με πάνε στο χειρουργείο...έκανα κι εκεί άλλες δύο τρεις σπρωξιες κ βγήκε..κ του λέω αυτό ήταν;;;μας επρηξες εννέα μήνες ερχόσουν κάθε Παρασκευή να σε δούμε κ τώρα μας λες αυτό ήταν μου λέει;...😂😂...το μόνο δύσκολο ήταν ότι επειδή βγήκε περίεργα με έσκισε αρκετά κ για ένα 24 ώρο με ενοχλούσαν αρκετά τα ράμματα..εκεί δυσκολεύτηκα δλδ...
@Elk πώς πήγε η διανυκτέρευση;την άφησα κι εγώ τι Σάββατο,είχε ξανακοιμηθεί παλαιότερα αλλά.λοηω της προσκόλλησης που έχει πάθει τώρα δυσκολεύτηκε πάρα πολύ...δύο ώρες έκλαιγε βουβά κ έλεγε μαμά μαμά... κοιμήθηκε στη 1 τη νύχτα..
Από
Tinasardin8689, · Δημοσίευση