Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Τανι-Τανι (Summer Edition)!!! + ΦΡΕΣΚΟΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ!!!!!

Featured Replies

• Απαντήσεις 1k
  • Εμφανίσεις 47k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
Binoula αποστολη εξετελεσθει!!!το κομματι σας το εφαγα για πρωινο ;);)

???????????

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!

Εμείς ξεκινήσαμε τα τάνια και ας μην είναι ακόμα οι γόνιμες!! Κάνουμε προπόνηση για τους αγώνες που θα ρίξουμε απο το ΣΚ και μετά!! :oops::oops::oops::oops::roll::roll::roll::roll:

Ρίξτε μου γκαστρόσκονη να τα καταφέρουμε αυτόν τον μήνα!! :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Δημοσίευση

ΤΟΝΙΑΧΑΝ να σε ρωτήσω κάτι? Αν θυμάμαι καλά δεν προσπαθούσατε για παιδί..απλά σου άρεσε η παρέα μας?

Δημοσίευση
Binoula αποστολη εξετελεσθει!!!το κομματι σας το εφαγα για πρωινο ;);)

Γι αυτο νιωθω καλυτερα??????νοστιμοτατη....... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Φουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουου

Φουουουουουουουουοουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουο

Φουουουουουοουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουο

Δημοσίευση

Σου εύχομαι με το καλό να έρθει ένα γερό μωρό και αν θέλεις εύχομαι να είναι και κορίτσι!!! ;);)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ρε παιδια εγω δεν σας καταλαβαινω ή σαλταρα λιγο????

Δημοσίευση

Τόνια ζήτησα απο την Binoula να με φυσήξει ...θελω γκαστρόσκονη...με φύσηξε και την ευχαρίστησα..αλλά έβαλα λάθος φατσούλες για να την ευχαριστήσω...

binoula η ορθή επανάληψη είναι: :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::ympray::ympray::ympray::ympray: [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Θέλω να γίνω ξανά έτσι!!

Δημοσίευση
Τόνια ζήτησα απο την Binoula να με φυσήξει ...θελω γκαστρόσκονη...με φύσηξε και την ευχαρίστησα..αλλά έβαλα λάθος φατσούλες για να την ευχαριστήσω...

binoula η ορθή επανάληψη είναι: :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::ympray::ympray::ympray::ympray: [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Θέλω να γίνω ξανά έτσι!!

Μακαρι Ευγενια μου και εσυ και ολες να εχετε συντομα τσ σπορακια σας....

Καλε κοριτσια ελατε βαλτε ενα χερακι....δεν μπορω να φυσαω μονη μου....τοσες μαζευτικαμε.......

Φουουουοουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουου

Φουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουοουουουουουουου

Φουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουο

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τι ομορφη κοιλιτσα ειναι αυτη Ευγενια μου!!!

Σου ευχομαι να ξαναγινει ετσι πολυ πολυ συντομα!!!!!!!

Δημοσίευση

ante na fysiksw kiegw me oli mou ti dinami!!fou fou fouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu [smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif]

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλε σιγα,μας ξεπαγιασατε :lol::lol: ...

Εμενα μη με φυσατε :(:(:(:(:( Εχω βαλει εκει τη χαζη νεραιδα αλλα θα τη βγαλω γιατι μου τη δινει :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Τόνια μπορώ να παραδεχτώ ότι έχεις χιούμορ τουλάχιστον....αλλά κόψε τις βλακείες. Παντού θα πάει η γκαστρόσκονη που φυσάνε τα κορίτσια!!!

Δημοσίευση

Τρελή κοιλούμπα είχα!!Θα ήθελα αυτή την φορά βέβαια να είναι λίγο πιο μικρή για να μπορώ να αναπνεύσω...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
tonia ase tis vlakeies giati gastrwmeni ksegastrwmeni mporw na se polakwsw se tipota grigores!!!ante!!!

:ymcowboy::(|)=:):ar![smilie=cat.gif][smilie=icon_rr.gif][smilie=icon_rr.gif][smilie=icon_rr.gif][smilie=icon_rr.gif][smilie=tongue2.gif][smilie=tongue2.gif] [smilie=tongue11.gif] [smilie=tongue11.gif] [smilie=tongue11.gif]

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
mh mou vgazeis ti glwssa emena!!!!!!!!!!!!!!!!!!xazouláaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

[smilie=love4.gif] [smilie=icon_geek.gif]

κοριτσια συγχωρεστε με εχει πιασει λιγο η μα@#$^ μου..... :geek: και αφου η Καντουλα δεν ειναι εδω θα τα περασει ολα το Χριστινιω!!

Και αυτη η μαιμου που ειναι να ξεσπασω λιγο?????????? [smilie=munky2.gif]

Δημοσίευση

τονια μου...βγαλτην τελειως...βαλε κατι αλλο..και εγω ετσι κανω...αναλογα τα κεφια ;)

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω ξανά έτσι!!

eugeniafrapa σου ευχομαι πολυυυ συντομα να εχεις παλι μια τετοια ομορφη κοιλιτσα!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.