Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ....

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΑΤΑ......ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.......ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ.....ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ????.....ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΠΑΛΙ.....

Δημοσίευση

Μήπως δεν πίνεις πολύ νεράκι? Έχω την εντύπωση οτι έχει να κάνει με αυτό ...... αλλά ρώτησε καλύτερα , ο μικροβιολόγος θα σου πει στα σίγουρα . ;)

Δημοσίευση

κ εγω παλιοτερα που ειχα κανει εξαταση ουρων γιατι νομιζα οτι παθαινα συνεχεια ουρολοιμωξη κ μπου ειχαν βρει πολλα αλατα ηταν επειδη δεν επινα καθολου νερο κ που ειχε πει ο γιατρος 1,5 λιτρο τουλαχιστον την ημερα.τωρα κατα την διαρκεια τησ κυησης δεν ξερω αλλα λογικα ο ιδιος λογος θα ειναι

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΝΩ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ......ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕΤΑ....

Δημοσίευση

Άστα να πένε με τη τουαλέτα :cry::cry::cry: ειλικρινά έχω βαρεθεί το πήγαινε έλα όλη την ώρα ...... Αυτό ΔΕΝ θα μου λείψει καθόλου από την εγκυμοσύνη ....... Δεν προλαβαίνουμε να αγοράζουμε χαρτί υγείας :D:D:D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.